Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Na, csak jól láttam,hogy…

#807214 Csusza

Na, csak jól láttam,hogy az 500 fogja, ma is lepattant róla. Illetve

dehogy 500, elnézést, hanem "az ötszázam". :-D

Ez a pc...amiről nem bes…

#807173 prospero Előzmény: #805955

Ez a pc...amiről nem beszélünk az nincs, nem létezik...kényes kérdések? Miről beszélsz? :-)! Követik a pc feltalálása óta, a minden helyzetre alkalmazott jól bevált stratégiát... nem szítják az indulatokat...:-)! Te mindig is ezt pártoltad, furcsa, hogy itt meg unortodoxnak tartod...:-)

oti

#807155 Csusza Előzmény: #807103

Na, végül maradtam a vételi stopnál, de még nem érte el, talán mondjuk holnap. Néha felfelé szeretem venni, van, amikor az a nyugodtabb, most is így gondolom.

oti

#807119 Csusza Előzmény: #807103

Okos, szerintem jó lesz. Nekem 500 fölött van bent vételem, de lehet, hogy egy részét korábban megveszem.
Igen, 11 K alá fel kellene szaladnia.
Nem hiszem, hogy rosszat jelentene. Ha megerősíti az irányt, az teljesen jó lenne.

Csányi interjú

#807004 banyaiz Előzmény: #806926

Jó kis cikk, érdekes volt. Hát igen a külföldi terjeszkedés a kulcs mert belföldön sok mindent nem lehet akkora a bank. Meglévő pozíciók megőrzése is szép feladat. vsz Főleg elnézve az Mkb, takbank körüli helyezkedéseket.

Az a bolgár bank nagy vétel volt. Kár, hogy olyanból abban az időben 2-3-at nem tudtak még venni amit említ ő is lett volna lehetőség. Viszont az is igaz ha akkor nagyon költekeznek a válság olyan tőkével éri a bankot , hogy lehet meg kell menteni állami résztulajdon egyebek. Akkor aztán lehetett volna matekozni hogyan lehet megszabadulni még egyszer mielőtt Mkb 2 lesz és Lőrinc ezzel is növeli a portfólióját.

Erste

#806938 Csusza Előzmény: #806342

És igazad lett! Mégis igazat mondanak a rádióban! :-D
Sajnos nem mentem át időben, ahová kellett volna... :-/

nem szép..még a 650 vonz…

#806935 Ibiza

nem szép..még a 650 vonzásában van.. 500kicsi ellenállás 250 erős támasz.. 186 elemi erejű vételi erő..

sajna kicsi a piac.. eltűnik egy vevő és már behorpad a cucc..

kérdés az.. egy sávban veszi e a vevő.. vagymi..

(fityingekért vásárolt estmédiám elég jól áll, még jó, hogy nem tudtam belépni pár hónapig :)

Erste

#806342 thibi99 Előzmény: #805973

Veled voltam 9900-10500 gyj után, mikor karogtak h tularazott! Azota app, opus, ottone, átlag 40% plusz! Gyere oda van meg tér felfelé azokban, opus es app adott , opus jo cég tele értékkel, jo gyj lesznek, 310 bizti pont, nem vernek at rádióban mondtak :) ottone ( rokonsági info) :) Ha maradsz akkoris sok busás nyerot

Re: Erste

#805968 matgab Előzmény: #805956

8550-nél akartam venni, de ott pont nem adtak nekem. Ott meg is írtam, hogy el fog húzni az árfolyam, mert ilyenkor, ha venni akarok, de nem kapok, akkor mindig elhúz. (ha meg kapok, akkor meg bezuhan).

Úgy látom az ECB nem pa…

#805955 banyaiz Előzmény: #805898

Úgy látom az ECB nem paráztatta meg a piacokat. Elképesztő, hogy a nagy jegybankok vezetői milyen kommunikációs stratégiát nyomatnak.

Eurzónában konkrétan fogytán a qe programban megvehető papírok száma, és ezt egy Draghi úgy adja elő mintha nem is lenne téma ez a jegybank számára. Bagatell részletkérdés lenne.

Komoly melót végeznek a kilábalás érdekében de egy kicsit átestek a lónak arra az oldalára vsz, hogy nem egy piaci összeomlástól paráznak hanem már egy jegybanki szövegre egy minimális eséstől is. Ez nem normális vsz. Kitér a kényes kérdések elől mert akkor azok nem léteznek? :) Ez elég unortodox hozzáállás azért.

Na jó ez itt otp topikban annyira nem érdekes most.

"Az lett volna a csodála…

#805898 Csusza Előzmény: #805845

"Az lett volna a csodálatos ha leszúr 9 k környékére mikor csak 9,6-ig ment."

Igen, ezt vártam én is. Nem jött be... :-D

Csak lesz kori új ATH előtt, reménykedjünk, mást úgysem tehetünk. :-)