mindjárt veszek, olyan jó nyugis
mindjárt veszek, olyan jó nyugis
nem használom sűrűn :) MT egyelőre megdöglött szvsz :)
jövőre kapnak a munkavállalók részvényt?
CIGet már nem reklámozod? :))
Ameddig van az adó addig szopAtas ez a papír, semmi pénzért nem veszek!!!osztalek? Inkabb opus s ottone stb akar mai aron es karácsonyig min 25- 45
https://www.vg.hu/penzugy/kisbefektetok-csapnak-le-kispapirokra-2-660919/
az mondjuk ciki volna, ha kiesnének
ez mondjuk érdekes lépés: http://www.portfolio.hu/vallalatok/a-nemet-cegek-s...
1.Nem tudom.Nem vagyok részvény elemző.Az egyedi részvény választást, legtöbbször az általam profinak vélt alapkezelőkre bízom és inkább az ő alapjaikat tartom.A telko ebből a szempontból az egyik kivételt jelenti.
2.Ha már részvény, miért pont magyar?!A BÉT egy kicsi,illikvid,belterjes,könnyen manipulálható, átpolitizált piac.
3.De ha mindenképpen részvény és magyar, akkor szerintem a Mol-ban lehet, hosszú távon a legnagyobb felértékelődési lehetőség.Azért mondom ezt,mert továbbra is azt gondolom,hogy a világban megfogják találni a nyersanyagokat,mint agyonvert piacot és ennek hullámain a MOL is könnyen emelkedhet.
Ezek után nem hagyhatom ki a kérdést, hogy te melyik magyar részvényben látod a legnagyobb fantáziát jelenleg?
"450-500 közötti sávozást várok,annak függvényében,hogy az osztalék fizetéshez éppen mennyire járunk közel,vagy távol.Persze ettől a sávtól a nemzetközi hangulattól függően,akár 5-10% eltérés elképzelhető,de nagyjából szerintem a helyén van most az árfolyam.Folyik a kivezetésre való felkészülés,tart a lehulló darabkák összeporszívózása,ahogy ezt már hónapokkal ezelőtt leírtam."
A Pf.-ón ezt írtam július végén,továbbra is tartom.
Egy egységes európai piacon,ez az egyetlen ésszerű cél...,hosszú távon.
felesleges megvennie, van olcsóbb megoldás a pénz kiszivattyúzására.
Kétségtelen,hogy a telko jó menedék lehet....,csak nem a nagy befektetőknek,hanem inkább a kis,hazai spekiknek.Nagybefektőknek a telko,túl kicsi pálya.Ha ide menekülnének,gyorsan magasra szökne az árfolyam,a vihar elmúltával meg csak veszteségek árán tudnának előbújni az odúból.Véleményem szerint a telko kivásárlásra vár,a papírok döntő többsége baráti kezekben van,a DT-nek meg nem érdeke a túlzottan magas kivásárlási ajánlat.
Nem olyan egyszerü megtalálni már, hogy mibe érdemes befektetni.
Szerintem a Telko egy jó opció a nagybefektetőnek is arra, hogy diverzifikálja a portfólióját.
Mondjuk, ha novemberig nem dől össze a tőzsde, inkább akkortól várok emelkedést.
Ez most amolyan nyár végi fellángolás.