Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

hmm

#805750 Kissherceg Előzmény: #805749

ekkora részvénydarabszám mellett pörgetni nem olcsó mulatság. Persze soknak tűnik nekünk a milliárdos forgalom, de ha megnézzük, hogy kiknek a pénzét mossák itt tisztára, akkor még kevés is...

És ha mégsem??? Bár tech…

#805749 picirigo Előzmény: #805748

És ha mégsem??? Bár technikailag értelmezhetetlen már az egész...akkor viszont csak hírnek kell lennie!

ez a giga forgalom engem…

#805748 rbbj11

ez a giga forgalom engem megerősített: lokális csúcson vagyunk, ennyi volt

2015ben

#805740 Kiss Zoltán Előzmény: #805737

Még áprilisban is komolytalan dolognak tűnt, nem is foglalkoztam vele, aztán valamikor május végén ránéztem és a ......ba, hogymekkora hūlye vlotam! Egy kicsi odafigyeléssel, Hathor profi volt, gratula neki!

2015ben

#805737 banyaiz Előzmény: #805735

Hát igen akkor kellett volna erre ráharapni, ha valaki meglátta benne ezt a perspektívát. Mert már vszínű akkor le volt osztva a kártya. Lehet még az is, hogy Mészáros is jönni fog.

Keresték a helyi kapcsol…

#805736 banyaiz Előzmény: #805684

Keresték a helyi kapcsolatot akinek a keze messze elér az ügyben.

Na most Zoli vsz azt is érdemes megnézni mennyi profitot mutatott ki ez a cseh cég a korábbi , és jelenleg futó munkáin. Atomerőmű építés is van közte nem kevés.

Pl most ezt a cikket átfutva azt írják 2016-ban 86 millió dollár árbevétele volt, tokkal vonóval az egész cégnek. Nem egy leányvállalatának. A konzum opinak 51 % tulajdona van kpria magyar leányában.

86 millió dollár árbevétel az forintban durván 20-25 milliárd forint árbevétel az összes futó projektre közte több atomos bulira. Na most az Opimust vagy Opust jelenleg árazza a piac 100 mrd-os értékre, a Konzumot 50-60 mrd-ra.

Ezek a várakozások vsz beépültek az árfolyamba. Persze ez még nem zárja ki azt, hogy amikor bejelentik az atomos szerződést számok nélkül , várható jövedelmezőség nélkül akkor kitör a vásárlási láz és nemhogy 150 mrd-ra hanem hanem 1500 mrd-ra fog árazódni mert befolyik pár mrd árbevétel. :) Ezt nem tudom kizárni a lehetőségek közül.

Ugyanúgy mint Konzumnál mikor vagyonkezelésbe vette az mkb-t beárazódott az mkb bank értéke a cégbe. :) Van egy parányi különbség a vagyonkezelés és a tulajdonlás között . Ezekkel a dolgokkal én nem tudok mit kezdeni.

2015ben

#805735 Hathor Előzmény: #805684

2015ben mar beraktam kpria paks cikket konzum 20nal. Csak akkor el lettem kuldve a nenikembe ezen a forumon. Mara mindenki kezd felebredni konzum 2300nal, 310es opimusnal. Csodas

1:00 -nál azaz arc mindent visz

#805734 banyaiz Előzmény: #805668

Bizony Lőrincben rejlő potenciál sok mindent eredményezhet. Sok sikert a dologhoz.

Azt is el tudom képzelni ebben a hangulatban ami van a papírok körül, hogy bejelenti megvett bármilyen jelentéktelen dolgot és arra 1000 Ft-ra megy.

https://www.vg.hu/vallal…

#805684 Kiss Zoltán

https://www.vg.hu/vallalatok/magyar-cseh-paros-sza...

A -cseh KPria- két éve kezdte meg a stratégiai partnerség kiépítését a Konzummal és az Opimusszal Paks2 ügyében reményében! Két éve, hát ez úgy néz ki nem 2017 tavaszán kezdődött, hanem szépen lassan tudatosan, csak közben még jött ML is! Szerintem lesz ez még 2000 környékén is! Úgyhogy én további bővítést tervezek, de ettől még korrigálhat 250 környékére is! Igaz a hír még májusi!

#805668 thibi99 Előzmény: #805625

1, még cdak most fog gyorsítani 1000 Ft állomásra középtávon

2, régi bluet adtam először konzum ra ( régi blue ment 13%, konzi 30%), majd opus lett nyár közepe óta 170-305 :) a refrénje : ha lemaradsz kimaradsz :)

#805625 banyaiz Előzmény: #805590

Nem veszek. Először is ha mindenki veszi elfogy ez a szerény közkéz és akkor mi lesz? :) Mindenki veszi és tartja akkor elfogy a közkéz és egy kötés sem lesz. :) Már így is az emberek tömegei egymás kezéből tépik ki hozzájussanak. :)

Másodszor nem szeretek elrobogó vonatok után szaladgálni. Harmadszor szerintem jelenlegi árának az 1/5-éd éri jelenleg akkor már nagyon felfelé kerekítettem. Negyedszer érdemi pénzt úgysem tennék bele, azért meg nem szórakozom vele, hogy valami aprót beledobjak és felmegy a duplájára esetleg. Nagy jelentősége nem lenne.

Azt kellett volna csinálni mikor az első hír arról, hogy Mészáros a tőzsdén beletolni mindkettőbe 1 millát Konzumba és ebbe is , aztán mozi. :) Viszonylag szerény összegből komoly pénzt lehetett volna csinálni . Utólag persze az ember mindig okos .

Atomerőmű téma, nagyon kíváncsi vagyok hogyan fogják őket pozícióba hozni . Mert az ilyen mókáknál nem az a jellemző, hogy papíron csapódik le a nagy nyereség. Érdekes lenne egy ilyen beruházásnak a kedvezményezettjét tőzsdei átláthatósággal lekövetni.

Az tisztán látszik, hogy előre képben van milyen irányba kell mozdulni. Pl turizmus fejlesztése, balatoni turizmus fellendítése most nagyon kommunikált téma. Micsoda véletlen ezen a téren megelőző jelleggel szállodák, balatoni telkek egyéb nyalánkságok. Van perspektíva ebben a cégben nem azt mondom, mert így a semmiből is nagyon komoly értéket lehet összerakni gyorsan. Majd meglátjuk hogyan sikerül ez.

Ehhez az árazáshoz kell is gyorsan komoly értéket beletenni mert azért csak 100 mrd-nál jár jelenleg a piac értékelése szerint. Ez most a tőzsdén zajlik így páholyból követhetjük hogyan lehet cégértéket növelni.

#805618 Koffein Előzmény: #805606

a hívő mindenségit, pf-en csináltak fb oldalt a mészáros papíroknak :)

#805606 Koffein Előzmény: #805603

szerintem ezt addig fogják fújni, amíg a politikai széljárás nem fog változni... persze lesznek korrekciók, de elenyésző lesz, mint ahol lesz mondjuk 1-2 év múlva ... mondhatnám azt is, hogy rossz reklám is reklám, ahányszor betámadják a médiában, annyiszor fognak a spekik ráharapni, lemaradók beszállni, vagy a kiszállók visszaszállni, mert verik a fejüket a falba, hogy ha nem szálltak volna ki, akkor mekkora hasznuk lenne, plusz indexkövető alapok vásárlása, a böllér/bennfentes hívők vásárlása, akik hosszúra szállnak be...

#805603 picirigo Előzmény: #805600

Ugyan ezt várom én is, kell egy kis korrekció! De talán még nem holnap! Figyelni kell!

#805601 thibi99 Előzmény: #805600

van benne vmi, bar ez egy külön pálya?! Ha vissza akkor veszünk még

#805600 rbbj11 Előzmény: #805591

ne feledjetek a nagy rózsaszín ködben, hogy a forgalom megöli a folyamatot. A fokozódó forgalom nekem lokális csúcsot jósol. Aki persze nem gondolkozik pár hetes tavlatban, annak nem fontos. De minden reszvenynel a felfokozott forgalom egy pálya végén történik. Én ez alapján hamarosan (nem tudom, hogy az 330 vagy 400 lesz vagy már meg is volt) korrekciora számítok és vételi lehetosegre 250 körül

#805591 picirigo Előzmény: #805590

Paksi hírre vsz nem 1, hanem 2k lesz...én nagyon számítottam rá, h a hétvégén jön valami hír, mert ez a hét brutál erős, benfentesen erős volt!