1:00 -nál azaz arc mindent visz
banyaiz Előzmény: #805590Nem veszek. Először is ha mindenki veszi elfogy ez a szerény közkéz és akkor mi lesz? :) Mindenki veszi és tartja akkor elfogy a közkéz és egy kötés sem lesz. :) Már így is az emberek tömegei egymás kezéből tépik ki hozzájussanak. :)
Másodszor nem szeretek elrobogó vonatok után szaladgálni. Harmadszor szerintem jelenlegi árának az 1/5-éd éri jelenleg akkor már nagyon felfelé kerekítettem. Negyedszer érdemi pénzt úgysem tennék bele, azért meg nem szórakozom vele, hogy valami aprót beledobjak és felmegy a duplájára esetleg. Nagy jelentősége nem lenne.
Azt kellett volna csinálni mikor az első hír arról, hogy Mészáros a tőzsdén beletolni mindkettőbe 1 millát Konzumba és ebbe is , aztán mozi. :) Viszonylag szerény összegből komoly pénzt lehetett volna csinálni . Utólag persze az ember mindig okos .
Atomerőmű téma, nagyon kíváncsi vagyok hogyan fogják őket pozícióba hozni . Mert az ilyen mókáknál nem az a jellemző, hogy papíron csapódik le a nagy nyereség. Érdekes lenne egy ilyen beruházásnak a kedvezményezettjét tőzsdei átláthatósággal lekövetni.
Az tisztán látszik, hogy előre képben van milyen irányba kell mozdulni. Pl turizmus fejlesztése, balatoni turizmus fellendítése most nagyon kommunikált téma. Micsoda véletlen ezen a téren megelőző jelleggel szállodák, balatoni telkek egyéb nyalánkságok. Van perspektíva ebben a cégben nem azt mondom, mert így a semmiből is nagyon komoly értéket lehet összerakni gyorsan. Majd meglátjuk hogyan sikerül ez.
Ehhez az árazáshoz kell is gyorsan komoly értéket beletenni mert azért csak 100 mrd-nál jár jelenleg a piac értékelése szerint. Ez most a tőzsdén zajlik így páholyból követhetjük hogyan lehet cégértéket növelni.