Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

újabb szolgáltatás

#801797 Koffein
"17 európai országban indítja el új szolgáltatását a Facebook, a Marketplace funkcióval egymás közötti adásvételeket bonyolíthatnak le a felhasználók. A héten nálunk is elindul a szolgáltatás, ami például a Jófogás, vagy a Vatera számára jelenthet konkurenciát."

Jó mesét adott elő ez a Zuckerberg gyerek

#796039 Koffein

ha valakit érdekelne ... kb 5perctől kezd érdekes témákról beszélni, addig felxopás van... :)

Facebook Stock High

#783886 gudgeonrama

The Top Emerging Tech Stocks

Many Investors might be wondering where to put Their money. The markets bounced back promptly, setting record highs. The NASDAQ 100, Which consists of about 100 companies (many of Which are in the technology sector), rose by about five percent in 2016. But this does not mean there have not been big movers in the tech technology space.Emerging Tech stocks have lost and gained. Over the past year, the S & P 500 North American Technology Sector Index has risen about six percent.

1 NVIDIA Corporation

2. Facebook Inc

3. Alphabet Inc

4. BYD Company Ltd.

5. Under Armour Inc

Nagyon durva számokat ho…

#776855 Janicroft Előzmény: #776816

Nagyon durva számokat hoz ez a cég, kíváncsi vagyok meddig lehet tartani ezt a növekedést.

Nocsak "Elindította a …

#771154 Koffein

Nocsak

"Elindította a Facebook az új, élő videóközvetítéseket segítő újdonságát. A webes felület Alkalmazások listájában található Élő videó olyan, interaktív térképre visz, ami valós időben mutatja, hogy a világ mely részéről zajlik éppen közvetítés. A térképen a helyeket kék pontok mutatják: minél nagyobb, annál többen nézik az adott streamet, miközben a képernyő bal oldalán a fontosabbakat nézettségi sorrendben láthatjuk. Mobilon nem elérhető, webes változatban sem még mindenkinél. Ha Facebook-használó, ezen a linken https://www.facebook.com/livemap nézheti meg, hol van közvetítés."

"9 százalékot ugrott zár…

#768782 Koffein

"9 százalékot ugrott zárás után a Facebook (Nasdaq: FB) árfolyama, miután a vállalat gyorsjelentése erős lett. A tisztított EPS a konszenzusban lévő 63 cent helyett 77 centes lett, és a felhasználók növekedési üteme is a vártnál jobban alakul. Érdekesség, hogy a cég szavazati joggal nem rendelkező részvényeket is kibocsátana."

10 év alatt mennyire meg…

#767986 Koffein

10 év alatt mennyire megváltozott az egész fb filozófiája. még 2005ben azt iskolák bevétele volt a cél, ma már ingyen internetről, vagy virtuális valóságról szónokol... :)

Érdekes "Érdeklődik a …

#763743 Koffein

Érdekes

"Érdeklődik a Facebook (Nasdaq: FB) az NFL közvetítési jogai iránt, írja a Re/Code, miközben az Apple (Nasdaq: AAPL) nem tervez hasonló lépést. A Facebook megjelenése az online streamszolgáltatás piacán érdekes lépés lenne, de alapvetően nem tűnik nagy meglepetésnek, tekintve hogy a rivális Twitter tervei között is szerepel az eseményekről való élő tudósítás."