2017. október 11. 19:21
Lenthor
--------------------------------------------------
Feljebb léptünk.
Közben 12.943, itt már nyílt a long.
--------------------------------
na, csak nem a napi aljon sikerült bevásárolnom?
Egyáltalán nem meggyőző, ahogy átvitte a 13000-et. Néhány ponttal ment csak fölé és azonnal megfordult az EUR/USD-vel együtt. Ha komolyan gondolták volna, akkor több tíz ponttal fölé rántják. Minden indikátor, stb. ellenére 99%-ig úgy érzem, hogy most fog lefordulni és lemenni 12900 felé, majd alá.
Meglett, de egyáltalán nem meggyőző. Néhány ponttal ment csak fölé és azonnal megfordult az EUR/USD-vel együtt. Most fog lefordulni és lemenni 12900 felé.
Csak longot nyitok mostanában. Ha le is fogunk menni korrekciózni 12.720 vagy 12.620 környékére a 13.621-et nem fogja kihagyni, tehát ott eladhatom, ha megmarad és nem tudom zárni. De a 13.105 is benne lehet a pakliban.
A vételi ajánlatokat betettem extrém esetekre is. Most majd el kell mennem és csak délután leszek.
Köszönöm a válaszod.
Az előbb én is ezt a rövidtávú emelkedő trendvonalat húztam be a grafikonra és pont ezt gondoltam, hogy esetleg arról fordulhat :-)
Akkor innen valószínűleg érdemes lenne egy rövid longba lépnem az általad említett 13050-13067 tartományig.
12.936 környékére jó lenne, ha lejönne, ott már nyitom a longot.
13.050-13.067 kellene ott, már érdemes zárni.
A réssel nyitás megvolt ugye néhány ponttal?
Viszont visszaesett a nyitási szint alá 12950 környékére. Szerinted innen felmehet még 13050-ig vagy lejön 12900 környékére és esetleg onnan próbál meg felmenni?
szerintem nem valószínű, hogy nagy lesz.
12.620, de a 12.720-nál figyelni kell.
Az dönti el, hogy honnan indulunk lefelé.
Jelenleg így áll, de még nem innen indulunk lefelé.
Napon belül valoban ezt csinálták és ez valóban nagyon fárasztó. De vajon napon túl is ez lesz és egyszer csak beöntik legalább egy normális korrekció erejéig?
Naposon nagyon jól látható a taktika.
Elindítják lefelé napon belül. Sokan shortba ülnek, majd visszarántják.
Fárasztják a nagyérdeműt.
Miután meglesz az új csúcs jön megint a szokásos.
Elindítják lefelé. A kicsik gondolják, hogy még egyszer nem ugratják be őket és nem zárják a longot és nem nyitnak shortot.
Erre nem húzzák vissza, hanem beöntik.
Szerintem, ha a 4 órás Stochastic felér, akkor lehet nyitni a shortot.
Addigra az órás is csinál egy tüskét felfelé, megtolva a felső vonalat.