Regisztráció Elfelejtett jelszó

Appeninn

hmmmmmmmmm

#806121 matgab Előzmény: #806118

ne is mondd baszki! Minden magyar fostalicska papír rallizik a világba kivéve azok, amik nekem is vannak. Ezen gondolkodtam a hétvégén, hogy ha egy komolyabb összeget toltam volna a ralli elején az ilyen Konzum Opus szarokba akkor ma már milliárdos lennék én is... De legalább arról a kva Appenin vételről ne maradtam volna le 210-nél...! De ott akkor inkább a már nekidurálódó CIG-ből vettem. Aztán a CIG esett 20%-ot , az appenin meg azóta megháromszorozódott.

Set Ottone Altera meg ilyen szarok meg fogalmam sincs mire mennek meg azt sem , hogy mit csinálnak (bár erre még a Konzumnál sem jöttem rá)...

ugyanez a nagy arróbbaná…

#805218 rbbj11 Előzmény: #805188

ugyanez a nagy arróbbanáskor már eljátszásra került, de azóta új csúcsra vitték, tehát ez nem jelenti, hogy nem lesz 2 honap mulva még magasabban....de én nem látom, ki és miért veszi ilyen áron...

szép volt az a beültetés…

#805188 matgab Előzmény: #805187

szép volt az a beültetés a nap végén elkezdett felfelé menni, mintha "na most aztán megindul" és akkor hirtelen ráöntötték a piacra az egészet...

Hát ez szép szopóka, nya…

#805187 walex

Hát ez szép szopóka, nyalóka lett a végére.

konzum

#805136 Koffein Előzmény: #805117

Rábát nem hiszem hogy megvenné, 75% állami tulajdon, az túlságosan is nyílt lopás lenne, ennyi erővel otp, mol pakkot is megvethetné... cig mellett van pro és kontra, mivel nem akarják külföldiek kezébe adni a hasznot, ezért az állami biztosításokat ide betudják tolni, hasznot kitudják venni... panni is könnyű célpont lehet...

konzum

#805117 rbbj11 Előzmény: #805103

CIG nem jó szektorban van, nem fog Mészáros rácuppani. Elöbb veszi meg pannit és rábát szerintem

konzum

#805116 rbbj11 Előzmény: #805100

hät ez elöre läthato volt...nem mertem ennél a konzum árfolyamnál meglépni, pedig Napnál világosabb volt...

konzum

#805103 matgab Előzmény: #805100

egyszer rohanhatna már olyan helyre is, ami nekem is van! Annyi sok szart tartok, amiket eddig elkerült (4IG, CIG, FHB)

konzum

#805097 rbbj11 Előzmény: #805085

én sem értem....ki veszi 1 mrd értékben, miközben 220 körül van vagyon értéke, 260 a kivasarlas, és semmilyen premiummal nem indokolhato 300 Ft feletti ár?! Csak Konzum könyvei miatt fújják ? Ha igen, nem kéne konzumot venni? Miért nem követi mai Konzum kereskedés, ahogy eddig követte apennin árat ?