nekem a 320-as kiszállásom se volt nagy ötlet...
nekem a 320-as kiszállásom se volt nagy ötlet...
ne is mondd baszki! Minden magyar fostalicska papír rallizik a világba kivéve azok, amik nekem is vannak. Ezen gondolkodtam a hétvégén, hogy ha egy komolyabb összeget toltam volna a ralli elején az ilyen Konzum Opus szarokba akkor ma már milliárdos lennék én is... De legalább arról a kva Appenin vételről ne maradtam volna le 210-nél...! De ott akkor inkább a már nekidurálódó CIG-ből vettem. Aztán a CIG esett 20%-ot , az appenin meg azóta megháromszorozódott.
Set Ottone Altera meg ilyen szarok meg fogalmam sincs mire mennek meg azt sem , hogy mit csinálnak (bár erre még a Konzumnál sem jöttem rá)...
ez is amit tol, hihetetlen...
Lehet nem lepődnék meg: http://hvg.hu/gazdasag/20171012_Ujabb_tizmilliardo...
ma beszédet mond turizmus témában, lehet tudnak valamit az érintettek mi a terv a céggel
ugyanez a nagy arróbbanáskor már eljátszásra került, de azóta új csúcsra vitték, tehát ez nem jelenti, hogy nem lesz 2 honap mulva még magasabban....de én nem látom, ki és miért veszi ilyen áron...
szép volt az a beültetés a nap végén elkezdett felfelé menni, mintha "na most aztán megindul" és akkor hirtelen ráöntötték a piacra az egészet...
Rábát nem hiszem hogy megvenné, 75% állami tulajdon, az túlságosan is nyílt lopás lenne, ennyi erővel otp, mol pakkot is megvethetné... cig mellett van pro és kontra, mivel nem akarják külföldiek kezébe adni a hasznot, ezért az állami biztosításokat ide betudják tolni, hasznot kitudják venni... panni is könnyű célpont lehet...
biztos nem bennfentes kereskedés :) Svájci cég tulajnak most igen jó lesz
CIG nem jó szektorban van, nem fog Mészáros rácuppani. Elöbb veszi meg pannit és rábát szerintem
hät ez elöre läthato volt...nem mertem ennél a konzum árfolyamnál meglépni, pedig Napnál világosabb volt...
egyszer rohanhatna már olyan helyre is, ami nekem is van! Annyi sok szart tartok, amiket eddig elkerült (4IG, CIG, FHB)
egyszerre nem lehet mindent húzni, oda rohant át a forrótőke
én sem értem....ki veszi 1 mrd értékben, miközben 220 körül van vagyon értéke, 260 a kivasarlas, és semmilyen premiummal nem indokolhato 300 Ft feletti ár?! Csak Konzum könyvei miatt fújják ? Ha igen, nem kéne konzumot venni? Miért nem követi mai Konzum kereskedés, ahogy eddig követte apennin árat ?
gondolom könyvelésben jól néz majd ki a cégértéke és a 215ös beker :)