gratula, ügyes
gratula, ügyes
Lesz. Erre az összes pénzemet feltenném. A kérdés az hogy mikor. :)
Kösz. 8 ezer alatt nem is tudom, lesz-e ez még.
Gratula. Irigylem a türelmedet es bátorsagodat. Én 8k felett nem veszek otp-t. Elég nekem a Béta piac.
Egy adaggal eladtam, csak úgy kitettség csökkentés - na meg nyerő zsebre vágás- okán. (9735-10315)
Hétvége jön, így picit nyugisabb.
Na, és majdnem így is lett. Az 500 támadása akkor majd jövő héten.
Én ráérek.
215, pont ahogy kértem. :-) Elvileg visszamászott a ~200-~500 sávba, itt kellene most legalább egy kört ügyesen lekereskedni, mielőtt továbbmegy. Vagy beszakad... :-)
és lássuk csak hol is volt az alja..jéé ibiza 650e...a tények makacs dolgok..
eddig sem érdekeltél.. te vettél dolgokat magadra.. a hisztidet kisebbségi érzésedet beszéld meg kezelőorvosoddal.. a guruság egy karikatúra volt..
Na jó, én ezt veled abbahagyom, nem vagyok sem gyógypedagógus sem pszichológus.
Részemről annak képzeled magad, aminek akarod, gurunak, félistennek, legyél szerelmes magadba, engem nem érdekel.
Jó lenne, ha a topik az otp-ről szólna, nem pedig komplexusok kezeléséről.
mindig van vonat..arany olaj font.. otp..külföldiek.. lehet shortolni certizni longolni.. indexek..
Nincs mindig vonat. Figyelni kell, hogy mikor indul valamelyik, és időben fel kell szállni, esetleg amíg lassú, utánaszaladni, és felugrani rá. (De nem minden áron, nehogy alá essünk! ;-) )
Amit esetleg nehéz megérteni, az az, hogy nem baj az sem, ha valaki a másik irányból száll fel a végállomás előtt. Így egy-két megállót ugyan ellenkezőleg megy, de amikor a végállomáson fordul a vonat, neki már helye van, kipakolt, olvasgathat, felteheti a lábát, és nézegetheti az ablakon át az állomásokon ragadó, felszállni nem merő, döntésképtelenül totyorgó bizonytalankodókat.
Írtam, ma nem volt komoly forgalom. Nyilván főleg kicsit adták-vették.
Az öntögető? Ritkán szoktak sokat várni, ennél rövidebb idő alatt szoktak szabadulni a teljes mennyiségtől. Van broki haver, utólag szokta mondani, és mindig csak egy-két, esetleg pár napot ad a megbízó. De persze lehet bármi.
A kések nem ezek, mindketten tudjuk. Napi 2-3 % esés két vagy három napig? Ne vicceljünk már, ez semmi, nyugisan kávézgatva néztem végig. A 9600-at tudtuk, hogy támasz, ha lemegy addig. (Te hívhatod ezt 650-nek is, ha az boldogít. :-) ) Mindketten emlékszünk a komoly esésekre és sorosgyurka bácsira, na azok kések voltak.
A 60K-s pakkról gőzöm sincs, hogy mi lehet, ennyire nem értek hozzá. Talán majd kiderül.
250 most nem ellenállás, ott nincs semmi. 150-200 körül van akadály. (Te majd hívhatod 250-nek, elnézzük neked, jó? :-) ) Ha fölé megy, akkor visszatér a 200-500 régióba.
10500 alatt nagy részével kiszállnék az első körben...
? nem tudtad? mindig van egy vonat..
lenyugodtál.. felment a késeidig.. itt 250 az ellenállás.. ha azon simán átmegy akkor kicsi zökkenés az 500.. és ott a 650-em ,)
szerk: de ne feledjük..valaki beöntötte a piacra a papirjait..van még neki? szoktak ilyet..kiverik a stopokat..vagy a vételit vagy az eladásit.. megnéztem a kötéslistát.. kisbüfik adogatták.. záróban toltak 60k-s pakkot..vajon mi ez?