Órás Kijun vonala is 12.850-en található.
Ha esetleg letörné a 12.850-et, akkor mélyebbre mehet és a napos Kijunt célozza meg, ami jelen pillanatban 12.422, de folyamatosan emelkedik az értéke.
Órás Kijun vonala is 12.850-en található.
Ha esetleg letörné a 12.850-et, akkor mélyebbre mehet és a napos Kijunt célozza meg, ami jelen pillanatban 12.422, de folyamatosan emelkedik az értéke.
Sziasztok, jó reggelt!
Óráson felmehet még 13.008 környékére, viszont lefelé 12.800-12.850-ig van hely.
Majd kiderül merre törjük a vonalakat.
Szerintem ne a kis nyereséggel járó kockázatos lefelé korrekciókat hajtsuk, hanem ha lemegy és fordulni látszik, akkor ott longot nyitni.
Nem kell minden hullámot megjátszani.
Csak a tapasztalt napizók, akik a fordulatra azonnal reagálnak, azok tudják lekereskedni.
Köszönöm. Akkor innen vagy ha netán feljebb menne, akkor feljebbről bátran lehetne, célszerű lenne shortot nyitni? Vagy célszerű megvárni a holnapi zárót, aminek, ahogy lentebb írtad a mai gyertya testénél lejjebb, 12955 alatt kellene maradnia és csak ebben az esetben short, 13000 felett pedig tovább long a 13600-as cél irányába, ahogy Rocco is írta a mai elemzésében?
Arra azért figyelni kell, hogy mostanában a lefelé korrekciókat gyengén teljesíti.
13.000 környékéig még felmehetne, de a mai 12.982-es csúcsnál ez már csak néhány pont.
Feljebb nem hiszem, hogy mehet, mert az 1. hullámhoz már túl sok lenne.
Köszönöm Lenthor. A 12424 nekem tökéletes lenne, de a 12556-tel is nagyon kiegyeznék.
De mi van akkor, ha az 5/i hullám csúcsa nem 13000 körül, hanem feljebb, pl. 13250, 13400 vagy 13600 körül lenne. Akkor ezek a Fibo szintek feljebb tolódnak, azaz az általad említett szinteknél magasabbra és nem alacsonyabbra korrigál várhatóan az árfolyam ugye?
Bocs, ha hülye a kérdés (valószínűleg az), de mintha az is bennem lenne, hogy ha magasabbra húzzák, akkor a korrekció is nagyobb lesz lefelé (de lehet, hogy nem jól emlékszem).
Hát a napos Donchian középvonal 12.521, ami emelkedik, lehet, hogy mégis a 12.556 lesz.
4 órás Donchian alsó vonala már beállt vízszintesbe és ott 12.553
ez a szórakozás várhatóan az 5/ii hullám lefelé. Csak kis korrekció a további emelkedés előtt.
------------------------------------------------------------------
50%-os fibo most sűrűbben előfordul, ami 12.424 környéke.
De a 38.2%-ra 12.556-ra is fel kell készülni.
Mostanában a 61.8% (12.292) (amit korábban vártunk) lefelé ritkább, de mint lehetőség benne van
"Az 5/i hullámot a vártnál is feljebb húzták."
Ez mennyiben befolyásolja, hogy az 5/ii hullámnak meddig kell lejönnie, pl. 12300 környékére, esetleg alája vagy 12560 környékére vagy föléje, esetleg csak minimális100-200 pontot vagy még annyit sem?
Ilyen túlhúzás esetén mi az elv, a tapasztalat?
Elliott: Hullámelmélet
Extensions (hullám kiterjesztés címszó alatt.
Hol nézted?
http://www.investopedia.com/articles/technical/111... itt is a 3.
Kecskeméti azt írja a 3 sose lehet a legrövidebb ...hmm akkor jó a állításod
Miután ez Elliott alapelve, ezért érdemes magához a szerzőhöz fordulni.
Az lehet :) abból él,szeminárium,mesés tandíj,lehet demo ninja számlán tolja :)
amúgy gagyi szar...sokkal többet vártam amit ott tanultam....be se fizetném,amit leír szép,csalogató de ami benne van szar....semmi....trendkövető technika csak,open ranggel ami 51%os találatú ,supertrenddel követve.. ennyi :( a többi csak duma,semmi más nincs benne...mondjuk van sok tapasztalata ez a technika se rossz,akinek ez van és ismeri a piacot mikor mit tehet
tényleg ezt írtad,de Balázs Sz. így tanította , nála így van
a dax jó,.az saját,,,vagyis figyelni kell mert gyakran 3-4 doji félét csinál naposan egymás mellett
3 hullám a leghosszabb mindig
-----------------------------------------------
ej-ej! Mindig?
A szabály szövege:
- "A 3. hullám gyakran a leghosszabb, de soha nem lehet a legrövidebb"
Még most is írod a hamis állításokat, pedig erre már egyszer figyelmeztettelek.
biztosítók világszerte óriási károkat szenvedtek,én nem tudom nekik kéne eladni rv..mert kp -e fizetnek..hacsak a pénzszektor nem direkt húzza fel,segít nekik a árba...8 év töretlen bika,sose volt eddig... p/e érték magas,bár szopatás lehet hisz tőzsde
daxba 3 rés naposan 12,3k vszínű meglesz