ez is lehet,ami zavar spx ,dj pláne hónapos rsi 82 most...túlvett...23 260 fölé nem kéne menjen dj 3 hullám a leghosszabb mindig
ez is lehet,ami zavar spx ,dj pláne hónapos rsi 82 most...túlvett...23 260 fölé nem kéne menjen dj 3 hullám a leghosszabb mindig
Szeptember 17-én tettem be, hogy a 161.8%-os fibo 13.621-en van.
https://postimg.org/image/9r6smzd33f/
2017. szeptember 28. 15:02
Korábban betettem egy számozás elképzelést.
https://postimg.org/image/pjkkbp2sl/
Jelenleg elkezdtük a 4. hullámtól felfelé az 5. hullámot aminek a vége 13.620 környékén lehet. (még nem zártam ki a 14.760-at sem, de az még később lehetne)
Most egy kis "ii" hullámnak kellene már lejönnie 12.300 környékére.
Már késésben is vagyunk. Utána jönne fel a iii, majd le a iv. és fel az v.
----------------------------------------------------------------
13.620 lehet a vége, esetleg később 14.760.
Az 5/i hullámot a vártnál is feljebb húzták.
meglátjuk ....margin call a lényeg itt,ezt ölik
ez a szórakozás várhatóan az 5/ii hullám lefelé. Csak kis korrekció a további emelkedés előtt.
dax szórakozni fog még itt ha esik is, náluk nem úgy megy
így van, ha ma lett volna egy doji gyertya, annak kellett volna holnap egy fekete testű gyertya megerősítésként...
De ez mind nincs, hiszen holnap lehet, réssel felfele nyitunk :DDD
---------------------------------------------------------
az "akasztott ember" is trendváltó, ha holnapi záró a mai test alatt zár, vagyis 12.955 alatt.
A DAX-nál csak rá kell nézni a DOJI gyertyákra.
De az igazi DOJI gyertyákra és nem a hozzá hasonló gyertyákra.
Látni, hogy ha megerősítést kap, akkor itt is érvényes!
dax 1h trend indim 13005 van 30ponttal ha felé szúr az onnan short,ott még nem vált longra
így van, ha ma lett volna egy doji gyertya, annak kellett volna holnap egy fekete testű gyertya megerősítésként...
De ez mind nincs, hiszen holnap lehet, réssel felfele nyitunk :DDD
ez igaz de a dax máshogy csinálja,usába nem láttam ilyet,az ahogy te momdod...de 3-4 doji,kalapács,akasztott nincs ta könyvbe(réssel kezdi sokszor),amiket te mondasz más,az tankönyvi ja...ez meg lufi szakasz ,tipikus forduló előtti pánik,short gyilok gyors-könyörtelen-túlvett ,"húzzuk hadd szopjanak addig"
Nézz már utána ezeknek a gyertyáknak.
A többségének kell a megerősítés. Igenis meghatározó lehet a DOJI gyertya, csak utána is el kell olvasni, mi a feltétel. A megerősítés!
"doji gyertya, amelynek trendváltó hatását a következő fekete testű gyertya megerősíti.
20h ?
én nem játszottam meg shortom van spx,hát ,darál de nem piszkálom,réssel esik beszopom
dax naposan nem annyira meghatározó 3-4 napos doji-fordítós gyertyát is csinál sokszor egymás mellett...1000%kiverik 13k ... stopok és certik miatt,de mikor 12k elindult fel,tudtam ez jön.....én azt hittem már short lesz pedig...usa nagyon túlvett 13-13,5 k gondolok max,én 13k felé megy 60ponttal vagy x ponttal szavazok és lefordul ..mondjuk dax nem túlvett !!!!
Ha holnap 12.995 alatt zár, akkor a shortosok egy kis időre reménykedhetnek.
Hááát ez bizony "akasztott ember" gyertyaalakzat lett, ahogy írtam.
13. k kiverik mondtam ,mikor elindult fel
2600sp lehet a cél , 13,5k dax ??hmmmm,itt teljesen irreális a piac mert lufi, fordulhat bárhonnan