Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

Egy pár ország, ahol a legtöbb külföldit lecsukják

#804647 Koffein

Tudom, egy évvel ezelőtti, de így is durva... :)

Monacon, meg Svájcon meglepődtem... azért kíváncsi volnék egy mélyebb statra is, mondjuk Izraelig bezárólag... :)

ühümÉs ez a rejtett 2 mi…

#804603 tozsdenyul Előzmény: #804601

ühüm

És ez a rejtett 2 millió muszlim mennyivel hozta elöre a 10-20 évet? Hány év lenne ha nincs ez a 2 millió?

"2014-2015-ben ugyananny…

#804601 prospero Előzmény: #804587

"2014-2015-ben ugyanannyi muszlim volt mint ma, ugyanazokkal a fertilitási rátákkal mint ma..."

Úgy van ez, tudod nyúl - saját gyerekeim példáján - minden nap látom, hogy növekszenek, fejlődnek nem tűnik fel a változás...de ha előveszem az újszülöttkori fényképüket, akkor szembe tűnő a különbség....

Így van ez a statisztikai adatokkal is, elő kell venni egy 10 évvel ezelőttit, egy 20 évvel ezelőttit - meg kell nézni volt- e közben katalizátor...stb. aztán ránézni a folyamatokra...

Azért nincs pl. A német statisztikában kiugró változás 2014-2015-höz képest, mert a destatis azzal a kiegészítéssel tette közzé a felmérésének adatait, hogy a menekültszálláson tartózkodók nincsenek benne, magyarul hiányozhat 1.5 millió- 2 millió friss menedékkérő a statisztikából...? :-)!

2014-ben miért nem gondo…

#804600 tozsdenyul Előzmény: #804594

2014-ben miért nem gondoltad, hogy 10-20 éven belül muszlim városállamok lesznek és atomjaira szakad ny-európa?

nem mismásolok, csak az …

#804594 prospero Előzmény: #804587

nem mismásolok, csak az én álláspontomban van egy csomó "ha"... ha-ha-ha :-)!

Te ezzel szemben azzal kampányolsz itt már mióta, hogy jaj a fidesz ki akarja vezetni Magyarországot eu-ból...:-)! Most rögtön...

Gyurcsányozás meg ballib oldal meg konkrétan onnan jön, hogy történetesen a pártjaik erre az értelmezési keretre próbálják meg felfűzni a választások tétjét...nyilvánosan elérhető információk szerint...

És hát példád mutatja: erre a narratívára van fogadó közönség...:-)!

Brüsszel pedig nem egyenlő eu...még :-)!

60as iq fölött mennie kellene a különbségtételnek...

"te meg azt gondolod hog…

#804587 tozsdenyul Előzmény: #804585

"te meg azt gondolod hogy mindenáron eu-val kell maradni"

Nem mondtam ilyet.

"kétlem, hogy a fidesz eu-kilépés párti álláspontot foglalna el ."

Nem hiszem, hogy annyira kétled. A mismásolásod a témában, meg a gyors gyurcsányozás, ha felvetödik a kérdés, másra utal.

Ahogy azt is kétlem, hogy szerinted a folyamatos brüsszel-ellenes kampány csak úgy történne a levegöbe.

A megszólalásaid 99%-a az iszlamizálódó, migránspárti Eu kritikája, paráztatás, meg kvóta mizéria.

2014-2015-ben statisztikailag ugyanannyi muszlim volt az Eu-ban, mint ma. Ugyanolyan termékenységi rátákkal, mint ma.

De most hirtelen világvége van, Eu megy a levesbe.

2014-ben ugyanaz volt a helyzet matematikailag, azt nem gondolkodtál mindennap a témán riadtan.

Az csak az illiberális állam kihirdetése után kezdödött.

Hiteltelen már az is, ha kérdezel.

De legalább tudjuk, hogy te kilépnél.

Mivel levegöt sem veszel a fidesz nélkül, nem jelentéktelen dolog ez.

Ibiza, a NER örök tigrincse, hallod?

Le ne maradj a fordulatról,

Lehet mindenféléket írkálni Eu kilépés ügyben, hátha felfigyel rá valami irányító vektor, és hasznosítja :)

Jó idözítés kell, és végre téged fog kopizni az elit :)

kétlem, hogy a fidesz eu…

#804585 prospero Előzmény: #804576

kétlem, hogy a fidesz eu-kilépés párti álláspontot foglalna el ... :-)!

Én mindenesetre azt gondolom, hogy lehet olyan helyzet amikor már nem kell Eu-val maradni, te meg azt gondolod hogy mindenáron eu-val kell maradni. Én azt mondom, ezt a helyzetet - eu tagság- folyamatos vizsgálat alatt kell tartani. Te azt mondod, felesleges a vizsgálat.

Mondok egy történelmi párhuzamot, hátha megérted miről beszélek: mondjuk második világháború magyar kiugrási kísérlet és annak kudarca.

Nagyon elkötelezettek voltunk a szövetségeseink mellett aztán volt egy pont amikor kísérlet történt a kiugrásra. Eljött ez a történelmi pillanat vagy " lehetőség" vagy kényszer. Nevezzük ahogy akarjuk.

Utólagos ismereteink szerint jó lett volna, ha a kiugrás sikerül - bármikor.

Ami helyes pillanatot nehéz megállapítani, felismerni amikor éppen benne vagy a történelmi folyamatokban. Ülsz a száguldó vonaton, lehet egyszer ki kell ugrani, lehet nem - és meg kellene tudni állapítani hogy egyáltalán szükséges e és ha igen mikor. Te nyugodtan ülsz a száguldó vonaton, hiszen szerinted az életedben nem történhet tragédia eu tagságból kifolyólag :-), bár lehet ha a vonat elmulasztja a váltót, a szakadékban köt ki. Persze te reménykedsz, hogy előtte meghalsz, úgyhogy nem érdekel ez a végkimenet.

És lehet, hogy az alkalmas pillanatban - ha egyáltalán lesz ilyen, vagy már volt, de elszalasztottuk - az ország nem kész rá/vagy a vezetői.

Szóval légyszíves fentiek figyelembevételével értelmezni hogy nem akarom magyarország egy iszlamizált európa része legyen.

én nem plakátkampányt cs…

#804576 tozsdenyul Előzmény: #804565

én nem plakátkampányt csinálnék, hanem népszavazást

Nyugodtan szavazhatnál majd a Fidesz kategorikus és kizárólagos Eu-ban maradás melletti véleménye ellen

Nyilván egy olyan sokdimenziós minigöbbelsznek, mint te, ez menni fog :)

Magyarázná, hogy miért ennyire töketlen mégis az ellenzék, hogy összejátszik a fidesszel

igen, annak ellenére sza…

#804572 tozsdenyul Előzmény: #804565

igen, annak ellenére szavazol a fideszre, hogy a "hozzuk lendületbe Brüsszelt", "köszönjük Gyurinak , ahogy a háttérböl irányítja az Eu-t",

"példaképünk a bevándorlópárti, liberális Eu",

"folytassa CEU",

"a civilszervezetek jobban teljesítenek"

"most és mindörökke, elfogadjuk az Eu kvótákat"

"inkább ma egy Brüsszel, mint holnap Moszkva"

médiakampányok meggyöztek, hogy ha valamelyik párt részéröl teljességgel kizárt, hogy ki akarjon lépni az Eu-ból, vagy ilyen irányba óhajtaná befolyásolni a kedves népet, akkor az csak a Fidesz

:))

"Ahogy te mondtad, azt …

#804565 prospero Előzmény: #804556

"Ahogy te mondtad, azt a politikai eröt választod, ami azt képviseli, amit szeretnél"

Ezer okom van, hogy a fideszre szavazzak és van pár amiért nem ... ugyanis amit végül megvalósít a mindenkori kormány, az csomagban van...

Csak az olyan egydimenziós alakok, mint te, választanak kizárólag egy ismérv alapján - ... úgyhogy a DK propagandája/ plakátkampánya "EU vagy Fidesz" pont neked való...

Ahogy te mondtad, azt a…

#804556 tozsdenyul Előzmény: #804552

Ahogy te mondtad, azt a politikai eröt választod, ami azt képviseli, amit szeretnél

a saját véleményed az, hogy kilépnél

Ha már kimondtad, utána legyen már legalább annyi a pucádban, hogy nem beszélsz össze-vissza utólag

Azt meg pontosan tudjuk, hogy a te véleményed meg a fidesz véleménye mennyire áll messze egymástól...

Te döntöttél úgy, hogy a vihorászós mellébeszéd helyett kimondasz valamit nyíltan a témában. Én értem, hogy visszacsinálnád, de hát teccettél volna kicsit okosabb göbbelszke lenni...

Aki azzal "riogatja" a n…

#804552 prospero Előzmény: #804547

Aki azzal "riogatja" a népet, hogy a Fidesz célja EU kilépés... az pont a DK GYurcsány Ferenccel az élen, meg itt a fórumon te. Néha más baloldaliak. Semmi realitása nincs, mármint, hogy ez Fidesz cél lenne. Sebaj, ezen át lehet siklani... :-)!

"Tehát azért nem léptek ki, mert a többség nem osztja. Azaz politikailag bukta lenne."

Demokráciában már csak úgy szokás, hogy a többség dönt, hogy mi legyen .... azt a politikai erőt választja meg, aki azt képviseli amit szeretnének.... :-)!

"Ez a te narratívád"Te m…

#804547 tozsdenyul Előzmény: #804535

"Ez a te narratívád"

Te mondod, hogy ki akarsz lépni, a ti narratívátok ez.

De értem. Tehát azért nem léptek ki, mert a többség nem osztja. Azaz politikailag bukta lenne.

Nem vagyok meglepve. Látványosan mellébeszéltek a témában mindig. Ugyanakkor minden aljas propagandát bevetve hajtjátok erre a népet.

Egyebekben mikor vitatta…

#804536 prospero Előzmény: #804526

Egyebekben mikor vitattam a wake-up call-kifejezést? 2015 óta arra várunk Eu felébredjen...