De még nem szignifikáns a 12.719 áttörése.
Sziasztok, jó reggelt!
Ha a 78.6%-os fibo 12.719 sem fordítja lefelé, akkor, mint korábban írtam emelkedésre van ítélve a DAX.
A tetőig már csak egy ellenállás maradt 12.719 után a 12.800, majd új csúcs.
Volt folytatása is a reggeli beírásnak.
17.35-ig van nyitva a prompt, de nekem az USA zárásig, 22 óráig.
Nekem éjjel is, de sokszor mondod, hogy nyitvatartási időben, az meg úgy tudom 18-ig tart.
2017. szeptember 28. 7:45
Sziasztok, jó reggelt!Ha a 78.6%-os fibo 12.719 sem fordítja lefelé, akkor, mint korábban írtam emelkedésre van ítélve a DAX.
https://invst.ly/59-qk-------------------------------------------------------------
Pontosan 12.719-ig ment eddig fel.
Hasonlónak kellett volna lennie az 5. hullámnak mint volt az 1. hullám.
Már magasabban járunk mint az 1. hullám i. hullámánál..
Korábban betettem egy számozás elképzelést.
https://postimg.org/image/pjkkbp2sl/
Jelenleg elkezdtük a 4. hullámtól felfelé az 5. hullámot aminek a vége 13.620 környékén lehet. (még nem zártam ki a 14.760-at sem, de az még később lehetne)
Most egy kis "ii" hullámnak kellene már lejönnie 12.300 környékére.
Már késésben is vagyunk. Utána jönne fel a iii, majd le a iv. és fel az v.
Most itt tartunk.
Bocsánat, ha már elhangzott:
Milyen időtávon várod a korrekciót?
És milyen időtávon várod felfelé?
Köszönöm.
Mivel majd felfelé várom a korrekció után, ezért nem mérvadó, hogy hol van shortom, mert több longom is vannak nyitva lentről.
én épp máshogy látom...
Választások után nehéz koalíció elé néznek, és afd is elöretört, tehát féljetek, el kell adni, ez a sugallat.
Itt van koreai háború a nyakunkon, tehát adjatok el.
Kamatemelés lebeg USA-ban, tehát adjatok el.
Gond lesz adósságplafonnal és adóreformmal USA-ban, tehát nagyon adjatok el, mert egész Trump ralli választás után azon alapult, hogy majd jön a nagy adóreform, amit mindeképp meg fognak szavazni.
EUR túl erös, tehát adjatok el.
Német bankszektor bajban, tehát adjatok el.
Nincs DAX-ban uj ATH, pedig USA-ban volt, tehát dax gyenge, tehát adjatok el.
Brexit hamarosan valóság, tehát adjatok el.
Amúgy is októBEAR, tehát adjatok el.
És persze Saxo és mindenki más is megmondta, hogy kp-be kell menekülni + túlárazottak a részvények, nem tarthatóak a profit növekedések, tehát jaj-jaj gyj-k lesznek, és világosan képébe veri mindenkinek a bitcoin és arany áremelkedése is, hogy kockázat kerülés van, Kínára is dögrovás vár, kínai-usa kereskedelmi háború is küszöbön, tehát k-ra gyorsan mindenki adjon el mindent, és legjobb, ha csak aranyrudat vesz!
Tehát short, short, short...mellesleg majdnem minden nap megjelenik már egy cikk, hogy tul régóta van bikapiac, és jön a medve.
Lenthor, milyen shortokat tartasz még és hol állsz bent shortokkal, amiket tartani szándékozol, ha bekötnek?
Lehet, hogy az EUR/USD csökkenést a D1 Kumo megállítja, megállította és akkor a DAX sem emelkedik tovább...
https://www.investing.com/currencies/eur-usd-chart
Szerintem 650 törése előtt nem érdemes erre várni, persze lehet gyors is az esés.