Megint shortban ülsz?
Sajnos már fölé engedték. Kérdés, hogy a 12680-12700 környéke megfoja-e.
Én is csak pár napos rángatózásra számítok, tök mindegy ki győz. A francia elnökválasztásnak sokkal nagyobb tétje volt.
Továbbra is ATH várható Daxban, legkésöbb 2018.jan-ra.
Van egy mondás, pletyire venni, hírre adni. Én szeretem ezt a mondást, így nem vagyok biztos a hétfői rallyban. Mármint, ha Merkel asszony győz, de a másik oldal sem fog semmi változást hozni.
Nem tudom! Ez lenne talán a shortos verzió, ha feltételezzük, hogy le kellene jönnie az 5/2-es hullámra.
12.499 és 12.516 környékén, ha az indik úgy állnak nyitok már longot. Jó lesz az majd később.
2017. szeptember 19. 17:31
Lenthor
A lefelé korrekciót szerintem long nyitásra kell felhasználni, mert néhány nap lefelé irány után indulhatunk megint felfelé mégpedig új csúcs irányába.
Sziasztok, jó reggelt!
12.516-nál dől el, hogy letörjük vagy sem. Tegnap még 12.535 volt a vízválasztó.
Ha letörjük, csak akkor mehetünk 12.390 - 12.400-ra, vagy esetleg 12.245-re.
Lehetséges-e az, hogy most innen 12550 környékéről nem engedik lejjebb és a német választási eredmény feletti esetleges örömködés következtében a DAX átugorja akár a 12710-es szintet is és megy tovább felfelé korrekció nélkül? Meddig mehetne így?
Köszönöm a beírásod. Ezt az árfolyam várakozásod ismertem, én is ezt a mozgást szeretném megvalósulni látni. Én arra lettem volna kíváncsi, hogy milyen extrém long értékek lehetségesek még innen korrekció nélkül, ha - amint te is felvetetted - megerőszakolják az indikátorokat, vagy még inkább ha az a verzió valósulna meg, hogy a 12955 csak a 3. hullám csúcsa volt. Kezdek attól tartani, hogy esetleg ez a verzió fog megvalósulni. Ezekről az esetleges kimenetelekről leírnád a véleményed, esetleg chartot fel tudnál tenni?
2017. szeptember 17. 15:30
Lenthor
Nos, elvileg a 12.537-en (kis túlhúzással) elakadhatott az emelkedés. Írtam, hogy naposon kellene egy kis konszolidáció.
Tehát: felmentünk naposon a 61.8%-os fibo-hoz (12.537-ig)
Most le kellene jönnie a 38.2%-os fibo környékére. A sáv amire várható 12.282-12.300 környéke.
Napos Donchian középvonal 12.217 még talán benne lehet.
Ha lemegyünk 12.282-12.300-ig, akkor mi lehet utána?
Na ez az amit a német választás is befolyásolhat.
Szerintem várható egy új csúcs, ami lehetne a 161.8%-os fibo 13.621 környékével. (13.500 már jó lenne)
Beteszek egy egyedi számozást
------------------------------------------------
Nem
könnyű most beszámozni a hullámokat, különösen, mert a 12.955-ös
csúcsot az 5. hullámnak gondolják sokan és akkor onnan lefelé az irány.
De mi van akkor, ha csak a 3. hullám csúcsa volt és az 5. hullám csak a
11.867-es 4. hullámtól kezdődött.
és akkor még nem beszéltünk egy lehetséges cél értékről a már nagyon régen is beírt 14.670 környékéről. Na, de az még nagyon messze van, ha lesz egyáltalán.
-----------------------------------------------
KB58! Már hozzászoktam, hogy neked külön be kell tennem a hétvégi elemzésem.
A leglongosabb esetben ebben a 11860 körülről tartó emelkedésben maximum meddig mehetne el a DAX árfolyama érdemi (több száz pontos) korrekció nélkül és ettől a maximumtól meddig kellene minimálisan visszamennie lefelé az árfolyamnak?
7 napja is volt, 12 napja is volt, itt most semmi nem számít, ahogy nézem.
16:38 | A ma esti vacsorán jelenti be Trump, mit tervez Észak-Koreával
Piacmozgató is lehet.
Nekem nagyon tetszene, jobbat elképzelni sem tudnék, ha ez összejönne.
Mit szólnátok egy 12.660-12.670 dupla tetővel, mellyel kész lenne a "csésze alakzat" majd kezdhetnénk a csésze fülével 12.245-ös aljjal és utána felfelé.