Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Ryanair

#811942 TrendMan Előzmény: #811673

Nem lehet, hogy elsősorban turisták által frekventált helyeken fordultál meg? Ahol az átlag guatemalai vagy mexikói nem vásárol?

Ryanair

#811673 matgab Előzmény: #811261

Na én nem fizettem a helyért, hanem megbeszéltünk ott a repülőn egy-egy utassal egy helycserés támadást. Hogy ha emiatt lassabb a beszállás és emiatt késik a gép és kötbért kell fizetnie a ryanairnek, akkor legmélyebb sajnálatom...:-)

Amúgy érdekes, mert tavaly 8 országban jártam és az a megfigyelésem, hogy Magyarország a világ egyik legolcsóbb országa. Azt hittem , hogy Észak Afrika legalább olcsóbb, mint Magyarország, de egyáltalán nem. Kajálni étteremben Magyarországon olcsóbb a masszázs olcsóbb, a kirándulás olcsóbb, vagy az élelmiszerek, pékáruk , húsok, a piákról nem is beszélve, persze ennek lokális vallási okai vannak. Ami ott olcsóbb az a benzin és a gyümölcs.

De ugyanolyan árszínvonalú volt Guatemala is mint Magyarország amiről azt hittem, hogy jóval csóribb és Mexikó is inkább drágább volt. Az EUR-os országokról nem is beszélve, azok is sokkal drágábbak. Pedig amúgy az az érdekes, hogy jóval csóróbbnak néznek ki a fent említett államok lakosai. Az ingatlanok is drágábbak, mint Budapesten! (Persze nyilván nem egy marokkói falu ingatlanárait hasonlítom Budapesthez.).

Szóval Magyarország nem értem, hogy miért ennyire de ennyire olcsó?! És nem azért, mert flancos helyeken ennénk csak külföldön, vagy mert külföldi pofánk miatt drágábban adnánk nekünk a dolgokat, de egy Auchanban is drágább.

Ryanair

#811257 matgab Előzmény: #806758

Pofám leszakad a ryanair-től.

Le van halva az egész oldaluk, így hogyan checkoljon be az ember online?

Arról nem is beszélve, hogy vettünk két jegyet az egyik jegyet betették a gép elejébe, a másikat a végébe. Ha egymás mellett szeretnénk ülni, akkor azért fizetni kell.

Ilyen hülye társaságot sem láttam még...

Ryanair

#806758 Hathor Előzmény: #803530

Nekunk nem toroltek a gepunket, megjartuk Barcelonat. Teljesen elegedett vagyok az egesz tarsasaggal. Kenyelmes volt a gep, tiszta, gyors volt minden, haladtunk, nem kotekedtek. Minden rendben volt

Ryanair

#803524 Hathor

Ryanair torol egy csomo jaratot oktober vegeig. Tok jo,mert Barcelonat is, mi meg a csaladnak mindent lefoglaltunk oktoberre mar. Ilyenkor mi van? Hiaba adjak vissza repjegy arat, a szallas, belepo is le van foglalva

reptér

#803515 matgab Előzmény: #803122

Általában úgy szokott alakulni, hogy a repülős utazásaim nagy részénél, ilyen vagy olyan oknál fogva bemondják a nevemet , hogy last call, azonnal fáradjak a kapuhoz.

De azt hiszem ma megdöntöttem minden idők egyéni rekordját, amikor reggel 6.10-kor ébredtem 5.10 helyett. Felhívtam nyugodtan a taxit, hogy jöjjenek háromnegyedre Budára értem. Visszakérdezett a diszpécser, hogy 6.45-re megbeszéltük, hogy ok és letettem nyugodtan a telefont...

És akkor hirtelen átfutott az agyamon, hogy bammeg, a 6.45, az nem lesz jó, mert 7.00-kor száll fel a gép...!

Taxit visszahívni azonnal! most jöjjenek SOS! felöltözni, bepakolni (!), 6.18 taxiba beugrottam (Mélyen bent a budai oldalon). Mondtam, hogy ezt most nagyon küldje, mert 7.00-kor száll fel a gépem...

6.35-kor a kollegám mondta, hogy már boarding van jó lenne , ha ott lennék, de akkor még csak az Üllőin voltam...

6.50 érkezés a reptérre (Taxis is derekasan nyomta-ahol lehetett!)

6.52 security check- futok a csomagokkal, mint Ursain Bolt... Mondom 7.00-kor száll fel a gépem, tegyenek azonnal a sor elejére....

Kollega hív: most zárják a kaput, mondom tartsanak ki, már túl vagyok a security-n...

Kabátot otthagytam a security-s kosárban és rohanok a géphez.

Megérkeztem... Kinyittatták miattam újra a kaput és 7.00-kor a gépen ültem...

Azt hiszem, ez már egy megdönthetetlen personal record, ennél később nem tudok a gépre felszállni...

Monszun itt, monszun ott, monszun mindenütt ..

#803122 matgab Előzmény: #803119

3 EUR utasonként az jó sok!

Másrészt a wizz épp mostanában növelte a nem fizetős kézipoggyász méretet (elhagyták a nagy kézipoggyász kategóriát).

Monszun itt, monszun ott, monszun mindenütt ..

#803119 Fornit Előzmény: #803114

Wizz, Ryanair--> igazi szarrágó cégek.

Mivel 20.000 forint extrát is elkérnek a bőröndökért irányonként, nem lehet mondani, hogy az emberek spórolásból nem akarnak bőröndöt vinni. Szimplán nem idióták. Sokszor a bőrönd feladása drágább mint a repülőjegy, hülye lenne bárki is feladni.

Folyamatosan csökkentik a kézipoggyász méretét is, ez a 35*20*20 már max egy női válltáska lehet, külön fizetni kell a check-in-ért jó esetben (rossz esetben csak online lehet becsekkolni mint opció (ryan), és a reptéren megbüntetnek ha nem tetted meg, és a jegy kifizetésének tényéért is külön fizetni kell, pesten egy kinti tyúkketrecben vannak az emberek terminál helyett, mert ezzel a cég kb 3 eurót spórol utasonként.