A leglongosabb esetben honnan és meddig kellene visszamennie lefelé a DAX árfolyamnak a legközelebbi, elérhető lokális csúcsról, pl. 12300-ig, 12000-ig vagy az alá is?
A leglongosabb esetben honnan és meddig kellene visszamennie lefelé a DAX árfolyamnak a legközelebbi, elérhető lokális csúcsról, pl. 12300-ig, 12000-ig vagy az alá is?
Mindenesetre, mivel nem leszek holnap sem a longokat dobtam 12.505-n és 12.507-n. Kis shortot nyitottam is.
2017. szeptember 4. 21:26
Lenthor
A felfelé menet a napos 50%-os fibo 12.409 és a 61.8%-os fibo
12.537-ig is túlhúzhatják, de a 12.390 környéke már elégséges lehetne.
---------------------------------------------------------
Sziasztok! Nagyon akarták a 61.8%-os fibo-t. Erre tippeltem, de hétvégén voltak jelek egy kis beugratásra lefelé. Erőből csinálták meg, ami jót tett az felügyelet nélkül hagyott longjaimnak.
Nos a 76.4%-os fibo valahol 12.690 környékén van.
Ha még azon is átmennénk, akkor nagyon longos a papír és irány 13 ezer fölé, majd 14.670 környékére.
Nem látok prompt indiket, de naposon már kellene a konszolidáció, azt hiszem.
Szia Lenthor!
Köszönjük a beírásod és a chartokat.
Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy először a magasabb értékeket csinálja meg.
Olyan nem lehet, hogy nem fog pl. 12300 alá menni, hanem megy tovább fel?
Napos Ichimokun a Stochastic felért. - indulhat a lefelé korrekció
Az árfolyam emelkedése elakadt a Kumo aljában ez is lefelé mutat.
Tegnap egy DOJI gyertya szerű miatt is most egy kis lefelé irány lehet.
A napos Ichimokun A Tenkan és a Kijun is 12.116, ami alátámaszthatja, hogy jó lenne idáig legalább lejönni.
Tehát, összességében a 12.116-12.124 környéke erős támasz. Onnan fordulni kellene, felfelé 12.410 vagy 12.538-ig.
Ha esetleg letörjük, akkor viszont esés jöhetne 11.500 vagy 11.230 környékére. (De 12.410 vagy 12.538 elérése esetén is ide várható)
https://invst.ly/52grz
Sziasztok! Jövő héten sem leszek.
Jövő héten a folytatása lehet, amit betettem.
Ha lemegyünk a hét elején 12.116 - (50%-os fibo) 12.120 környékére és onnan fordulunk felfelé
akkor még egyszer megpróbálkozhat a 12.410-el (50%-os fibo), vagy akár a 61.8%-os fiboval a 12.538-al.
2. felfelé
Meddig mehetünk fel? Hát már várom egy ideje a 12.383 környékét, hát addig. Az a bizonyos fej-váll jobb vállának az értéke.
-----------------------------------------------------------------
mehet még feljebb ( a két fibo bármelyikének az elérése várható) és a lefelé irányt is írtam.
Szia Lenthot!
Eddig valóban nagyon szépen bejött.
Szerinted holnap délelőtt még mehet a mai max., a 12370 fölé, pl. 12390-12400-ig vagy akár 12530 körülig és majd onnan le vagy már elindult lefelé és innen 12300-12320-ról esetleg nem megy már feljebb?
Leszúrhat-e délelőtt valameddig és onnan tovább fel szerinted?
Ha holnap délután realizálás indulna, akkor holnap legvalószínűbben meddig mehetne le?
Sziasztok!
elég jól bejött!
-----------------------------
12.020 környékén azért figyelni kell, mert a türelmetlenek fordíthatják már felfelé ennek a szintnek a környékén.
---------------------------------------------
Türelmetlenek voltak, mert 12.036-ig mentek le és onnan fordítottak.
------------------------------------------------
Meddig mehetünk fel? Hát már várom egy ideje a 12.383 környékét, hát addig. Az a bizonyos fej-váll jobb vállának az értéke.
-----------------------------------------
12.370 volt a napi tető.
Na ugye! Volt, aki beírta, hogy nem megy fel 12.380 környékére.
Eddig nagyon nagyon bejött!! megintcsak RESPECT Neked :-)
"Egy kis elgondolás a lehetséges DAX útra.
1. Lefelé
Órás alapján célszerű lenne, ha lemenne a 61.8%-os fibohoz, ami 11.993-on található. Túlhúzhatják 11.975-ig, különösen, mert a EMA(200) napos 11.970. 12.020 környékén azért figyelni kell, mert a türelmetlenek fordíthatják már felfelé ennek a szintnek a környékén.
Innen viszont longos lehet rövid távon.
2. felfelé
rocco rajz bekopizva

mai tipp 12k-12110- longnál 160-150
Egy alap kérdésem mindenképpen lenne!!! Miért használod a fibót fordítva???? ezt nem értem!!! A fibo alapjába véve egy trenderősító, egy folyamatot megerősítő algoritmus - lásd természet, virágos, levelek, stb! Ezzel szemben te pont a trendel szemben használod, miért??? Mutatom mire gondolok:
A 2 felfelében: 
Aztán meg a hetes lefelében....

Egyszer majd mond már el kérlek, ha ráész!!! Köszönöm!
Hali! Jó lenne ha benéznél még a napokban.... :) Mi van ha nem lesz fej vállak??? Mi van ha így néz ki? Én nagyon vártam a 12400 környékét, ez a hullám nem illik nekem bele sehogy sem csak ebben a formában.... Szerinted???

1 lépés: Én pont az alapján a fibó alapján várom 12400ra a daxot, esés helyett kilövéssel. 200nál meglátjuk, a csatornából korea ellenére rendesen kijött. Tegnap megvették a nagy rést, elvileg adott az irány.
nekem ez a fej vállak is kérdéses, mert nagyon elnyúzták itt a végét... simán lehet, hogy ez volt a negyedik hullám. ekb fed akár több mint egy évig is elhúzhatják a kamatemelést és az ingyen pénz visszahívását, mire a kötvénypiacon para legyen... nem tudom, sötében tapogatzom :)