bekötött, stop 40-en, tp 60
Na, lassan indulhatunk lefelé, de azért van bent vételem 125-ön, amit kb 160-ig várnék, ha előbb arra megyünk.
be is kötött a short, első cél a mai alj kb, szóval olyan 70 körül.
Ne haragudj hogy beleszólok, de mindenki a 12 020-at várja, ahogy olvasgatom, így ha odatetted a stop-ot, azt biztosan elveszik, mert ott rengeteg stop lehet. Gondolom, mostanában nyitottál longot, én csak a felét dobnám el ott, a másik felével még várnék, megy-e szignifikánsan lejjebb.
Ez az én meglátásom, de nem szólok bele, félre ne értsd.
Én 100-on shortolnám, és várnék lefelé most, de én mást játszom :)
Az alsó rés betöltve, számozás továbbra is kérdéses számomra, fogalmam nincs, hogy merre járunk, viszont a mai rés "csak" 50 pontos volt, nem 70-100,ezért vélhetően be fogjuk tölteni. Nagy mennyiségű longot nyitottam 12020as stoppal. Ha minden igaz, van egy nem túl meredek emelkedőnk óráson. Meglátjuk.

Szia Lenthor!
Ha lesz majd egy kis időd akkor felteszel majd egy aktuális elemzést/ esélylatolgatást ahogy régebben?
Nagyon elárvult a fórum nélküled :-(
Biztosan lesz 13K, kétség nem fér hozzá. Még 15K is lesz, csak kérdés, mikor. Addig akár betölthetjük az 5 700 körül hagyott rést is.
Én is, de léteznek 13000 környékét váró longos elképzelések is (pl. legutóbbi Erste, stb.), persze kérdés az időtáv.
Köszi. Majd memória frissítés céljából visszanézem a beírásokat.
Hónapok óta ezt teszi. Nem is értem, értelmesen leír mindent, ti meg mintha nem is olvasnátok, csak az aktuális számokat.
Az icsimicsi felhő felső vonala 161 volt, én mindig várok kicsit, a stoch középvonala pedig 215. Egyszerű, mint egy pofon, ha jól értelmeztem, amiket eddig nézett.
És a teteje 270, ha 215 fölött marad (ezért vettem én 30-nak, akkor valszeg elmegy 70-ig, vagy köré).
Ha sokáig nem történik semmi, délután megint zakó lehet belőle, mármint ma.
Lenthornak jobban hiszek, szerintem is előbb lesz 12000 alatt, mint ATH-n.
A június közepi csúcs óta egy csökkenő trend jellemezte a DAX index mozgását. Ebben bizonyára a mérsékelt második negyedéves eredményvárakozások is szerepet játszottak. Mostanra azonban fordulni látszik a kép. A 200 napos mozgóátlag megállította a csökkenést és a gyorsjelentési szezon zárultával a befektetők is inkább a hosszútávú növekedési leehtőség feléfordulhatnak. Bár a 200 napos mozgóátlagról fordulat következett be a csökkenő trendvonalat egyelőre még nem sikerült áttörnie az árfolyamnak, azonban napokon belül erre is sorkerülhet, így már most érdemes long irányú poziciókat nyitni. A veszteséglimitáló megbízást a korábbi mélypont alá 11.900 forinthoz javasoljuk elhelyezni, míg a kiszállási pontot a történelmi csúcs alá 12.830 forinthoz javasoljuk elhelyezni. Az így nyitott pozíció hozam kockázata a 2:1 arányszámmal jellemezhető. Forrás: Bloomberg, Erste Mérsékelt növekedés a második negyedévben A DAX indexnél is véget ért a második negyedéves gyorsjelentési szezon. A második negyedévben egy viszonylag szerény bővülés volt látható. Az árbevétel 5,26%-kal, az eredmény pedig 3,31%-kal bővült. A leggyengébben teljesítő szegmens a pénzügyi szektor volt, ami éles kontrasztot mutat az amerikai és az európai tendenciákkal is, ahol ez volt az egyik legjobban teljesítő szegmens. Ennek oka, hogy a relatíve kis elemszámú (6 vállalatból álló) részindexet lehúzta a Deutsche Bank jelentősen visszaeső eredménye. Forrás: Bloomberg, Erste Nagyot emelkedhet a nyereség Bár a második negyedévben ez még nem látszott, de az idei év egésze már a látványos profitbővülésről fog szólni, majd az előrejelzések szerint 2018-ban még tovább növekedhet a vállalatok profitja. Az előrejelzések szerint az idei év második felétől fog a növekedés felpörögni, vagyis bizonyos értelmemben még mindig egy növekedési fázis elején vagyunk, így még van tér a további emelkedés előtt. Forrás: Bloomberg, Erste Nem elszállt az értékeltsége Jelenleg a meghatározó globális részvényindexekhez hasonlóan a DAX index is a historikus átlagnál magasabb értéken forog. Azonban túlzó értékeltségről továbbra sem beszélhetünk, főleg a várható növekedési kilátások mellett, ugyanis a piacok jelenlegi stádiumában jellemző az átlag fölötti értékeltség. Forrás: Bloomberg, Erste | ||||||||||||
Most 220 fölött 270-et várnék legalább. Én 230-ra álltam venni.
kipróbáltam Lenthor módszerét, amikor ment lefelé, ha felfelé viszi a 162-t, akkor elmegy 215-ig, és lőn :)
na végre, ma úgy tűnik kitörünk. nincs rés sehol, 4óráson gyenge vételi és péntek is van :) sqday? :) vagy inkább megyünk rést betölteni???