Nyitottam egy hídfőállást Afrikában.
Möbius szerint jövőre az afrikai részvényekben van lehetőség.
Meg a vietnamiban.
Nos, ebben az esetben lehet, hogy a kötvényalapok egy részét átpakolom Afrikába.
nem tartom rentábilisnak őket és a működésüket se szeressem. Csak ilyen afrika vagy teljesen beteg piacon tudom elképzelni, ami halandónak nem elérhető, hogy vegyek.
Egyébként hogyan követhetnek egyes bef. alapok helyes bef. politikát akkor, ha a havi hírlevélben soha nem látom azt, hogy ebben meg ebben a termékben oldalazást várunk és ebbe fektetünk egy adott sálvban?
Ha a piac oldalaz, akkor rossz ötlet longra vagy shortra tenni.
Komolyan mondom:
Arany long certfikát vásárlással kell, hogy fedezzem, amit a Föld Kincseiben csinálnak.
Nehéz a viszonylag szegényes magyar választékból úgy összeállítani befektetési jegyek egy portfólióját, hogy ez az alap ne legyen benne.
Végülis a portfólió lényege a diverzifikáltság, ne ugyanabba fektessen minden benne foglalt alap.
valahogy a nyersanyagalapok nem jöttek be nekem, nem igazán értem mit kalibrálnak benne.
Hogyan képes az OTP FÖld Kincsei A alap napok óta veszteséget felmutatni, ha arany és ezüst shorban van, de azok hetek óta oldalaznak, pl. az arany 1262 és 1285 között oldalaz?
Azt gondolnám, hogy egy ekkora kapitalizációjú alap jól ki tud használni egy ilyen oldalazást. (?!)
Amúgy a többi abszolút hozamú alap sem vitézkedik mostanában.
Igen,olvastam.
Csak arra nem találok infót,hogy a stagnálásnak mi az oka ilyen "hosszú" távon.
Most elolvastam a júliusi jelentést.Jól gondoltam,továbbra is a hozamemelkedést várja, illetve nem lát jó hosszú távú beszállási lehetőséget semmiben.
Nem olvastam mostanában havi tájékoztatót,de gondolom továbbra is várja a hozamemelkedést.Amúgy én is örülök neked!:-)
Persze tudom.
Örülök,hogy "látlak" :)
Véleményed szerint,miért stagnál közel egy éve?
Nem örvendetes tény,az biztos,de beszálláskor gondolom te is tisztában voltál vele,hogy a Citadella nem egy garantált alap!?