Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

CIG fórum

"nem szeretnék csalódni"…

#802424 Csusza Előzmény: #802419

"nem szeretnék csalódni"

CIG-ben? Ugyan, ez nem fordulhat elő! ;-)

úgy legyen, nem szeretné…

#802419 Kissherceg Előzmény: #802418

úgy legyen, nem szeretnék csalódni :) a közgyűlési témapontok miatt pedig nem hiszem jelentős tulajdonos kiszállna.

napról napra csökkenő fo…

#802418 rbbj11 Előzmény: #802411

napról napra csökkenő forgalom mellett eseget, ez inkább a kiloves előtti állapot szokott lenni, ahogy herceg is írta, támaszt épít, tulvettséget csökkent. Ez nem Konzum na :)

elengedte magát, gurul a…

#802411 Koffein Előzmény: #802405

elengedte magát, gurul a lejtőn... már csak az a kérdés, hogy hol áll meg...

berottyantás app ma is p…

#802405 Koffein

berottyantás app ma is pluszba, e meg pirosba... :)

Fél év helyett egy nap

#802349 matgab Előzmény: #802331

mielőtt CIG-et vettem, kb. 6550 körül szálltam ki a Ricsiből.

Azért amekkorát mostanában esett a gyógyszeripar, nem mondanám, hogy nem kell semmit aggódni a Ricsinél. De ettől még mehet 10.000-ig is persze.

Fél év helyett egy nap

#802334 Janicroft Előzmény: #802331

Mi ez az Appenin? Ennek is van valami köze a nemzet gázszerelőjéhez?
Vagy tényleg az van hogy valaki(k) ráugrottak a BUX-ra és ezt a Konzum/Opimus őrületet meglovagolva rángatják a kispapírokat össze-vissza?
Tehát a CIG hiába jelentett jót, senkit sem érdekel, mert most épp másik kispapírt kezdtek el buzerálni?

Fél év helyett egy nap

#802333 Koffein Előzmény: #802331

próbálkozik ez, csak visszalökik a szakadékba... nehogy talpra tudjon állni... :)

Fél év helyett egy nap

#802331 rbbj11 Előzmény: #802315

Mikor szalltal ki belőle? Sokat esett az is a csucsrol kevés okkal.

De ilyen cig gyj után is ennyire felulteljesit appenin, ez őrület!

Fél év helyett egy nap

#802325 matgab Előzmény: #802317

Áh, Kim úgysem hinné el, hogy ilyen létezik... Egyszerűen nem gondolná azt, hogy az USA gazdaságát egy kis közép európai ember porrá tudja zúzni 2 hét alatt.

Pedig csak annyit kellene, hogy tegyek, hogy nyitok egy SP500 Turbo longot.

Fél év helyett egy nap

#802317 Kissherceg Előzmény: #802315

Kim tudná kvalitásaidat, már Észak-Koreában lehetnél pártfőisten... és csak veszegetnéd a papírokat Kim kérése szerint

Fél év helyett egy nap

#802315 matgab Előzmény: #802274

nézzétek másképp a világot. Pl. a Richterből kiszálltam. Azóta milyen szépen emelkedik...Vegyétek azt!

Rég nem látott profit a CIG Pannóniánál

#802307 Koffein

Lássuk, egy ilyen jelentésre a facktor visszarántja-e, vagy sikerül szintet ugrania :)

"A jelentős változásoknak köszönhetően nehéz összevetni a CIG ma reggeli első féléves gyorsjelentését a korábbi időszakok eredményeivel, de összességében a folyamatok inkább pozitív irányba mutatnak. Az anyacég CIG Pannónia Életbiztosító 6,3 százalékos, az EMABIT közel 19 százalékos díjbevétel növekedést tudott felmutatni, az MKB-tól megvett egységeknél viszont csökkenést lehetett látni, bár ezt nagyban magyarázhatja, hogy időközben állományt értékesítettek az Aegonnak. Az adózás előtti eredmény az anyacégnél 2012 óta nem látott csúcsra futott, a 448 millió forintos eredményt azonban az alapkezelő 223 milliós osztalékfizetése is segítette, enélkül 3 százalékos lett volna a növekedés adózás előtti szinten."

Portfólió: Pénzeső a CIG Pannóniánál

http://www.portfolio.hu/finanszirozas/biztositok_p...

Tőzsdefórum: Bivalyerős féléve volt a CIG Pannóniának

http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/reszvenypiac/biva...

Fél év helyett egy nap

#802284 Koffein Előzmény: #802275

erre én is rácsodálkoztam, mert egyszerre húzták, most meg elvált egymástól a két cég... kb opimus konzum kombóhoz lehetett hasonlítani, a cig app-ot... matgab beszáll, ciget agyonütik, app elszáll... tipikus :)