Illetve így nem jó a forum elkúr rajta valamit deakinek kell átküldöm mailbe az afl-t.
Illetve így nem jó a forum elkúr rajta valamit deakinek kell átküldöm mailbe az afl-t.
Itt van az 5.2
http://data.hu/get/1472626/amicrack.zip.html
okosítva! :)
Első lépés, föltelepíted a régit és a *.dll bemásolod, utána csinálsz egy updatet /AmiBroker 5.20 UPGRADE ONLY/ akár az eredeti oldalról is letöltheted és a *.dll-t ismét bemásolod a helyére!
Ugye erről beszélünk uraim?
_SECTION_BEGIN("Price");
downbar = IIf(C Open, colorWhite,IIf( downbar==1, Color_up, Color_down)) );
SetChartOptions(0,chartShowArrows|chartShowDates);
_N(Title = StrFormat("{{NAME}} - {{INTERVAL}} {{DATE}} Open %g, Hi %g, Lo %g, Close %g (%.1f%%) Vol " +WriteVal( V, 1.0 ) +" {{VALUES}}", O, H, L, C, SelectedValue( ROC( C, 1 ) ) ));
Plot( C, "Close", Color, styleNoTitle | ParamStyle("Style") | GetPriceStyle() );
SetChartOptions(0,chartShowArrows|chartShowDates);
if( ParamToggle("Tooltip shows", "All Values|Only Prices" ) )
{
ToolTip=StrFormat("Op: %g\nHi: %g\nLo: %g\nCl: %g (%.1f%%)\nVolume: "+NumToStr( V, 1 ), O, H, L, C, SelectedValue( ROC( C, 1 )));
}
_SECTION_END();
SETBARFILLCOLOR NOTE: This is preliminary information on function that will be officially available in AmiBroker 5.10
Ti az 5.2-es verziót használjátok?
Az 5.0-ás verzióm szerintem nem tudja ezt a parancsot. Csak az 5.10-estől???
aham, nálam kék
megsérült esetleg az afl letöltésnél?
előfordulhat
Én az 5.0-t használom.
Figyeljetek csak! Most vettem észre, hogy az alf-ben nálam a SetBarFillColor parancs a hibás sorban fekete színű és nem kék!
Nálatok gondolom kék... ez fontos lehet, mert igy nem látja parancsnak.
Azt meg tudjuk csinálni holnap, hogy belenézek a rendszeredbe, ha az neked is elfogadható, hátha észreveszem a különbséget és sikerül életre bírni a 4gyertyás afl-t!
Melyik "Ami"t használod? 5.2 PE-t?
aham, ua a hibát odavágja
mondjuk borítékolható volt :(
és csak ezzel az egy afl-el szenved?
Akkor ezt a hibát adja, ha egy üres oldalra rakom:
http://kepfeltoltes.hu/view/090701/hiba_zenet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
nem hinném, h ilyen beállítási probléma
minden esetre ráhúzhatnád egy üres oldalra, max ott is hibát dob
if(GetPriceStyle()==64) SetBarFillColor( IIf( Close > Open, colorWhite,IIf( downbar==1, Color_up, Color_down)) );
Odáig még el sem jutok, hogy ráhúzzam a chart-ra, mert az afl-be Edit-tel belépve és a Verify Sintax-al leellenőrizve, mindjárt dobja ezt a hibát.
Arra gondoltam, hogy mivel az afl dettó ugyanaz mint nálatok, lehet, hogy az Amibrokerben talán a Preferences-ben lehet nekem valami máshogy beállítva, mint nektek, amivel összeakad. Most azt fogom ellenőrizni.
egy new blank chartra húztad rá?
nekem is ue. a tartalom, megy rendesen
nekem a problémám az volt vele, h egy pattern explorer.afl-be van beletéve és ott nem tudtam a négy színt elérni
végül sikerült
önmagában ment elsőre simán :S
Nézd Zabás! Itt akad le a 4 színű gyertya afl-em:
http://kepfeltoltes.hu/view/090704/4gyertyahiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Rögtön a SetBarFillColor után....
Igazából nem értem, hogy miért, hisz minden tök úgy néz ki mint nálad.
Én a legújabb clownfish-es dll-t használom. Tökéletesen működik, hála a MESTER-nek! :)))
Ja igen... a 4 színű gyertya... azzal még lesz egy pár köröm, mert nem tudom miért akad le nálam
megnéztem, modjuk publikusba szántam volna, de ez a Te döntésed ;-)
megnéztem én is a vonalat bar replayal
nagyon jó, ráadásul mivel most álltam át a 4 színű gyertyákra, a lejátszásnál nagyon szemléletes, h a gyertya testén hol helyezkedik el a záróár!
:respect