Zabás! pü
Bar "replay-al" kipróbáltam, tökéletes!
A paraméterek beállításánál, meg "no label"-t és így nem jelenik meg 2 ár jobboldalon!
Köszi +1X!!!
Mondom... nálam működött.
Pár hónapja használom még csak az amibrokert és sok segítséget kaptam ezen a fórumon, örülök, hogy én is segíthettem.
Köszi szuper vagy, kíváncsi leszek hétfőn, hogy fog vizsgázni!
Nem, nem kell hozzá..._SECTION_BEGIN ez csak egy kis Móriczka afl :) De tényleg hasznosnak tűnik. Majd tesztelgetjük...
megvan, műkszik
csak azt hittem, h ehhez is kell ilyen bejegyzés:
_SECTION_BEGIN("xxxxxxx");
hétfőn próba, gondolom jó lesz, köszi :)
esetleg ha van kedvetek hozzá, feldobhatna mindenki egy képernyő mentést az egyik ami munkafelületéről
hogy van bekonfigolva, színek, indikátorok, stb....
talán így is kaphatnánk hasznos információt egymástól
az enyém most ilyen:
igazából az afl-t, amit használok Spekuláns kollégától kaptam, a színeket állítottam be rajta, meg 1-2 apró finomítást végeztem rajta
http://kepfeltoltes.hu/090704/amikonfig_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
thx, tedd fel valahová önálló afl-ként, mert annyira még nem vágom az editálást, h pontosan hová kellene ezt beszúrni, illetve előállítani
:)
Zabásnak már tegnap este elküldtem, de még nem jelzett vissza.
Én tegnap csak pár percre jutottam Amibroker elé, de űgy tűnt, hogy tökéletesen együttmozog az árral a vonal.
Szia PDA!
Nekem tökéletesnek tünik az árvonal, de teszteld te is és ha jó, használd egészséggel. Én is használni fogom, mert szerintem is hasznos dolog. Szóval az afl a következő:
C1 = C[EndValue(BarIndex() )];
Plot( C1, "ÁRvonal",ParamColor("Color", colorBlack ),styleLine| ParamStyle("Style"),0,0,20); Ennyi.... csupán 2 sor... ezt ráhúzod az aktuális chartodra és pipec! Na én azért büszke vagyok erre a 2 sorra is, mert nem úgy másoltam másoltam valahonnan, hanem én bubucoltam ki, hogy hogy is van, és kemény 1 napom ment rá! :) Remélem nálad is megy, azért jelezz vissza, hogy mi a helyzet. Üdv, Hétpettyes. :)
Ja igen! Az afl-ben az aktuális gyergya után jobbra 20 bar-nyi vonalat rajzoltattam szerintem ez bővan elég, de ha nem átírod... a vonalszín a paramétereknél állítható.
Ez igaz :) én is sok vonalat (bár már egyre kevesebb indikátort) használok... De több lapra szétszórva egészen könnyen kezelhetőek.
Ha ez a mozgó vonal összejönne akkor pld. nem kellene az árfolyamig kihúzni a jelentős szinteket jelölő vonalakat elég csak röviddel bejelölni, így minimum 5-10 csík eltűnne - legalábbis nálam.
persze, értem a vizualítás részét, csak néha annyi indikátor, meg miegymás van a charton :)
persze egy ilyen megoldás esetleg jobb áttakinthetőséget eredményezhet, ha lemondasz másról
ha az árnál van egy mozgó vonal, az vizuálisan segíti azt, hogy pld. szinteket jobban lásd, nem kell a csúcsokat bevonalazni, mert a charton látod, hogy épp hol van az árfolyam. Nekem személy szerint nagyon hasznos lenne.
Zabás! Van egy jó hírem a számodra! Nem vagyok egy programozó matematikus, de úgynézem sikerült megírnom rá az afl-t. Most végeztem vele. Holnap meg sajna meló, meg utána elfoglaltságom is van, úgyhogy nem tudom éles környezetben futtatni, de hétfőre meglesz!