következik panni ( már elindult, fundasan is túl olcsó ), Rába, és Csepelben is van még tér bőven
következik panni ( már elindult, fundasan is túl olcsó ), Rába, és Csepelben is van még tér bőven
ma onnan bement 280 alá, azért mondom, nagyjából megvolt
mire kell és mire jó az alaptoke leszallitasa?
Gyj szerintem csak jó lehet
nem, 293-294 között vettem, tehát nem volt meg a minusz 10%.
a -10% napon belül meg is volt hellyel kozzel, ezzel a faktor letudva!
Egyébként opimus és Konzum is messze a csucstol , vegyél azt! :)
annyi szerencséd még lehet, hogy viszonylag nem olyan nagy pakkot vettem...
Ezek közül a 99% -a amit felsoroltál nincs is benne a ker rendszerben nálam. Így nem is láttam, hogy rallyznak. :)
Cig viszont most megtölti az oldalakat pörög rendesen. Érdekes , hogy mkb biztosítóját eladták nekik.
szerintem pont nem, aki ezt tartotta az elmúlt 3-4 évben, már hova adja... inkább akik jegyeztek, és tartják... Majd Virág elvtárs pakolgatja...
mondjuk a CIG az kockázatos , mert itt nagyon sok kisbüfi van beragadva régről sztem, ezért nehezen emelkedik, mert mindig rádobják...
hát de kimaradtam a konzumból, az opimusból, a KPACK-ból, az Appeninből, a futuraquaból, a BIF-ből, a Plotinusból, a Pannergyből, a SET-ből (bár ez nem is tudom micsoda), a Parkból, a Nyomdából, a Csepelből, az Estmédiából, az Enefiből.az őrmesterből, a nutexből...
és közben ültem az FHB-ban és a 4IG-ben....
Elég volt, ebben legalább részt veszek! Még akkor is, ha ezzel kidurrantom a kispapír lufit! Nehogy má' mindenki meggazdagodjon, csak én nem! Akkor inkább menjünk tönkre mindannyian! :-DD
appeninnes pénzt toltam még bele
Nem lehetsz ilyen, komolyan mondom...
egyébként aki jól pörgött mészáros papírokban 10 misikből 100at csinált, ügyesen játszogathat... Főleg brokik... Lesz pár luxus autó vásárlás :)
gratulálok, azért elég komoly a forgalom benne. Nem hiszem, hogy DT adná a nagyját. Eddigi rekord 4,1 millió db volt
Ma reggel nyitóban vettem, majd most eladtam 289 ért. Múltkor félévig kellett ennyire várni.
azért rábővítettem :)