Szia Lenthor!
Ha tehetem, én is folyamatosan figyelemmel kísérem a beírásaid, de már hetek óta nem léptem pozícióba. Július 26-tól augusztus 2-ig albán, stb. motorostúrán voltam, holnaptól pedig jövő hét végéig lengyelországi társasutazáson leszek. Ilyenkor különösen nem szívesen lépek pozícióba és a legutóbbi veszteséges DAX ténykedésem, kapkodásom óta megpróbálok kicsit inkább kihagyni, illetve majd hosszabb távra szóló pozíciókat keresni, kivárni.
Én az albán túra előtt a 12050-es szinten álltam bent vételen (ma bekötött volna), amit indulás előtt kivettem, mert nem tudtam volna követni. Most nem tudom, hogy ez a 12050 körüli szint fordíthatja-e longba a DAX-ot (Kontra a BUX fórum szerint itt már longba lépett) vagy leginkább a 11940 körüli szint, ahova te is beálltál, és Rocco is elsődleges célárnak ír és ahol én is gondolkodom longba lépni. Viszont azt is írja, hogy a mai nap iránya több napra meghatározó lesz. Bár a chartok és indikátorok alapján lassan már fordulnia kellene a DAX-nak, de lehet olyan, hogy tovább fog esni az általad is említett 11700 környékéig vagy esetleg tovább és nem fogja meg a 11940 környéke? Akkor viszont nem szeretnék longban lenni.
Nagyon jók az elképzeléseid, nagyon sokszor nagyon pontosan bejönnek, köszönet értük. Reméljük az eddigiekhez hasonlóan továbbra is beírod majd őket, segítve a kereskedőket a fórumon.