Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#801361 Ricsi Előzmény: #801357

Hiába no...

Én 50-en zártam valamennyi longot, és 090-en venném vissza, ha megkapom. Azon gondolkozom, csak a felét venném vissza, és a másik felét mondjuk 180-on, akkor is nyertem, de ha még megy lefelé, akkor a másik felét lejjebb venném meg.

Mi a véleményed róla?

DAX

#801357 Lenthor Előzmény: #801349

Sziasztok, jó reggelt!

Nem tudom, de nekem olyan megérzésem van, hogy ma vagy holnap, esetleg mindkét nap esős napra számíthatunk.

--------------------------------------------------------

Úgy néz ki, hogy még a megérzéseim is bejönnek.

DAX

#801355 Lenthor Előzmény: #801353

Esegetünk! Tegnap még zárás előtt 12.170 felett még nyitottam shortokat. Kezdenek jól kinézni.

DAX

#801353 Ricsi Előzmény: #801350

Szép lenne, de ebben nem hiszek, csak ha hasonló lesz a gazdasági helyzet is. Ingyen pénz mellett nem nagyon várom le ennyire, persze minden lehet :)

DAX

#801350 Lenthor Előzmény: #801349

Elgondolkoztató lehetőség látszik a hónapos charton hosszú távon.

2007-2008-ban egy nagyon hasonló hullámot produkált a DAX.

Akkor az Ichimokuban a hullám lejött a Tenkan vonaláig.

Most is elindult és már a 3. hónapja csúszunk lefelé. Jelenleg, ha elérné a Tenkan vonalát az 11.677 volna.

2007-2008-ban a Tenkan vonaláról csinált egy hasonló csúcsot mint a korábbi (lehetett akár csonka 5. hullám), majd lement a Kijun vonala alá.

Most jelenleg a Kijun vonala 10.825-n található.

Figyelem! Ha meg is csinálná, akkor is több hónap kellene hozzá.

https://invst.ly/4rqvi

DAX

#801349 Lenthor Előzmény: #801328

Sziasztok, jó reggelt!

Nem tudom, de nekem olyan megérzésem van, hogy ma vagy holnap, esetleg mindkét nap esős napra számíthatunk.

Első körben le kellene mennie 12.030-12.048 közé.

Utána a jó öreg céláramhoz a 11.940-hez.

Igaz nincs távol a 11.940-hez, ezért én már csak megnézném a hetes Donchian alsó vonalát a 11.916-on.

https://invst.ly/4rqfq

DAX

#801310 banyaiz Előzmény: #801304

Még ami nagyon bevált ragasztóanyagnak folyóvízen is nyugodtan mehet kukaricacsíra pellet. Ha tudsz szerezni ahol préselik, mert etetőanyag gyártók felvásárolják az egész országban. :)

Azzal olyan lesz a kaja mint a beton ha rendesen raksz bele . Marad benne azért csíraolaj feldobja a kaját . Megveszik kilóját neves etetőanyagos cégek 50-100 Ft-ért aztán kiadagolják 500-1500 Ft-ért. Így is veszik.

Na de nem offolok.

DAX

#801303 banyaiz Előzmény: #801210

Eléggé rommá verted akkor a mezőnyt. :)

Mézes kajádat megnéztem. Használok hasonlót forrázott darát , puliszkát , kísérletezek különböző ízekkel. Első osztályú pontykaja. Nekem ami kedvencem és sokat fogtam vele sensas carpix aromapor puliszkához.

Nekem bevált még a melasz ragasztóanyagnak is jó.

Mostanában a legtöbbet amit használok pirítok kendermagot, szemes kukoricát, repcét. Lenyúltam egy palacsintasütőt erre a célra. :) Aztán ezt a 3 féle pirított magot darálom. Olyan olajos kell bele rendesen kukorica különben a fele a darálóra rátapad. Ehhez kell valami ragasztóanyag lehet melasz, de nekem legjobban bevált a lenmagpellet . Sikerült szereznem egy zsákkal üzemből ahol préselik lenmagolajat. Ez a pellet ledarálva nagyon jól ragaszt, de vízben hamar oldódik . Aroma ebbe a keverékbe főleg így nyáron nem szükséges. Sóval szoktam pirítani a magokat. Egy ilyen pörkölt olajos cucc. Nem egy versenyetetőanyag, de határeset. :)