Jó tanács, aki hozzám hasonlóan nem szereti a hal szagát a kezén, ha megfogja, vagy tisztítja!
A literes citromléből egy keveset dörzsöljön szét a kezén és megszűnik a halszag.
A műanyag tálaknál is nagyon jól alkalmazható.
Jó tanács, aki hozzám hasonlóan nem szereti a hal szagát a kezén, ha megfogja, vagy tisztítja!
A literes citromléből egy keveset dörzsöljön szét a kezén és megszűnik a halszag.
A műanyag tálaknál is nagyon jól alkalmazható.
A Stoch esetén miért a 10, 3, 3 beállítást használod (az alapbeállítás, ami az Investingen bejön, az 14, 1, 3)?
-------------------------------------------------------------
Szia! A 10-3-3 kevesebb fals jelzést ad. Jobban igazodik a valós fordulókhoz.
De, véleményem szerint egy a lényeg!
Nem szabad változtatgatni a beállításokat. Egy beállítási értéken kell figyelni, hogy hogyan reagál tetőkön, aljon, ellenálláson, támaszon.
A kis tf-ek milyen utat járnak be a nagyobb tf-ekhez képest, milyen jelzéseket adnak stb.
Én hozzászoktam és nagyjából ismerem a 10-3-3-as beállítást. Lehetséges, hogy más kiismerte a 14-1-3 beállítást és tudja kezelni a kicsivel több fals jelzéseit is.
Már én mindenhol horgásztam. A folyóvíz sokkal izgalmasabb.
Most már egyre tisztább a Duna vize. Nagy büntetést kap, aki a szennyvizet beleengedi. Most már nem halászhatnak a folyóvizeken, így sokkal több a hal. A halászok nem telepítettek, ezért a horgászok is csak módjával. Most a horgász tagdíjból és Uniós támogatásból nagyon sokat telepítenek.
A víz tisztaságáról csak annyit, hogy az elmúlt napokban éjszaka a kérésztől (mint a Tisza virágzáskor) nem lehetett látni, ha felkapcsoltuk a világítást.
A kérész csak a tiszta vízben marad életképes.
15 percesen 12.257-ig leviszik?
---------------------------
12.258-ig vitték le. Most jöttem a gép elé.
Értem. Mi most költöztünk, tudnák horgászni a Ráckevei Dunaágban de folyóvízben még nem horgásztam.
Ma a mézes saját készítésű etetőanyag, valamint csalinak a mézes pufi - mézes kukoricával volt a nyerő.
2017. augusztus 7. 16:29
Lenthor
Naposon lejöttünk a Tenkan vonaláig és most úgy néz ki, hogy megyünk fel 12.384, vagy 12.446-ig. (túlhúzás lehetséges)
----------------------------------------------------------
Hát az a 12.384 kellene.
Még nem néztem szét, hogy mi volt ma, de még jót tenne egy felfelé kör.
Én mikor megyek kutyakaját szoktam beáztatni, azzal etetek, és csontival vagy csemegekukival csalizok.
Több TV társaság jött ki a versenyre és rohantak a gyári versenyzőkhöz, hogy na melyik cég versenyzője nyert.
Azok meg csak annyit mondtak, hogy egy pancser nyert, összepakoltak és elmentek haza.
Nekem meg olyan furfangos kérdésre kellett válaszolnom, hogy mi a siker titka?
Válaszom: Soha ne felejtse el az ember felcsalizni a horgot, mert anélkül nem lesz siker.
Volt TV társaság, aki le is adta ezt a bölcs véleményt.
Azért voltak akik nem elégedtek meg ennyivel és kellett néhány szót szólnom a horgásztársadalomhoz.
Már belejöttem egy ideje. Régebben bojliztam és kapitális pontyokat fogtam.
Nyertem régebben (pont ránéztem az egyik kupára 2006-ban volt) 600-700 fő nevezővel indult horgászversenyeket is.
2017. augusztus 7. 16:46 Lenthor
Nyitottam egy kis longot 12.238-n
-------------------------------------------------------
Sziasztok megjöttem a horgászatból.
Közben a longom pluszba szaladt.
Fogtam 6 db pontyot a Dunán. 1db 2.5 Kg 4.db 4 kg-on felüli és 1 db. 6 kg-os.
Dunán nem rossz.
3 nagy szakította a felszerelést. Vagy 15 -öt meg elbénáztam, mert vitte a botot, ennek ellenére luftot ütöttem.