ez egy gyerekszerető csapat! Akikkel csak beszéltem, mindnek volt úgyszint gyereke a találkán, jó is a családcentrikus gondolkodás. Bár én kilógok a sorból, de hát így jártam. Nem is tervezzük 35 éves korunk előtt, addig még van pár év.
ez egy gyerekszerető csapat! Akikkel csak beszéltem, mindnek volt úgyszint gyereke a találkán, jó is a családcentrikus gondolkodás. Bár én kilógok a sorból, de hát így jártam. Nem is tervezzük 35 éves korunk előtt, addig még van pár év.
:))))) Lehetne az is, de kinn voltam a kertben, és előtte semmi bajom nem volt. Szinte felholyagosodott, nagyon durva, lehet inkább pók volt. Fenistil is segített :)
milyen Peti? És mi köze a jó hangulatkeltésemnek a korhoz?
fel akartam dobni kicsit a topikot :)))
Lilia kedves, sztem igen, azok!
hmm, fiam is,...14 éves, 2 éve tőzsdézik, persze csak virtuálisan, amit apa kifizet........
Sajnos most értem haza. A Tp nyilatkozata a GR-be mevolt? Valaki esetleg nagy vonalakban leírná? Előre is köszi:-)
Ő még nincs 18!
De már jó néhány éve tőzsdézik!!!
Te rob, ehhez hasonló tüneteket már én is éreztem, közös zuhanyzó használata után, a canesten valamelyik kenőcse segített :))))))
én már semmin sem lepődöm meg :))
Miért, én hány éves is vagyok? :))
Meglepődnél, ha tudnád, hogy a Peti hány éves hozzád képest???
Szerintem inkább ne vegyél, ez egy fos cég!!!
srácok, csajok, nagyon komoly mondanivalóm van. Bár én még zöldfülű vagyok, nem is tudom, mi az a speka, de úgy érzem, beadta a vételi jelet a phyla: viszket a talpam. De piszkosul viszket, tehát nagyot fog menni. nem is értem, mi és mikor csípte meg, mert most teljesen bevörösödött. Ugye jól értelmezem, ez vételi jel?
Mivel azonban csak most viszket, és mikor nyitva volt a bét, nem viszketetett, ezért napközben inkább csökkentettem a pozim 13-on. Olyan büdös állóvíz szaga van ennek 12-14 között. De lehet, mégis veszek hétfőn, mert baromira viszket már a lábujjam is, vazzeg, lehet szúnyogok ezek, mindenesetre ez már az opciós pontokra utaló jel. szvsz.
Johny, szülőit tartasz, és nem szólsz?
Szia Peti!
Édesanyád itt van nálunk, most fűzöm, hogy adjon még neked pénzt a további vételhez!!!
Nekem is tetszik ez a fórum, itt nem kell veréssel fenyegetőznöm hetente, illetve fordítva. :-)
Igyekszem nem csak egy valakire figyelni. Itt szerintem sok nagyon értelmes ember ír, messze a legjobb fórum a tőzsde témában, ezért is olvasom nap mint nap már hónapok óta.
De persze nem tudom megállni, hogy közben ne trédeljek magam is.. és nyilván belefutok pár dologba, amiből a magam kárán tanulok végül. De megéri.
Bocsánat a sok OFF-ért :-(