Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Kiszámítható járások

#801147 prospero Előzmény: #801144

na miújság? :-)!

Hiányoztam már úgy látom...

egyébként hogy Horn és Antall ennyire kimagaslóan szar volt, további ballib kormányokkal egyetemben (megyó-gyurcsány-bajnai), még nem jelenti hogy Orbán kormányok hibátlanok lennének...vagy nincs a munkájában kritizálni való, vagy hogy tizes skálán 10-est érdemelne Orbán....

A politikai amnézia ellen pedig felszólalok..szóval ahogy mondod: menetrendszerint meg kellett érkezni ide...

Kiszámítható járások

#801144 tozsdenyul Előzmény: #801043

és...az idöjárás után

Megérkeztek a felcsúti likból fújó propsi szelek is az Magyarország totyikba, amint arra valójában utaltam :)

El nem maradhat természetesen ilyen felháborító kritikára. Méghogy Horn? Na hiszen :)

Az 1990-1994 közötti job…

#801131 prospero Előzmény: #801114

Az 1990-1994 közötti jobboldali kormányzás ugyanúgy minősíthetetlenül gyenge volt, mint az 1994-1988 közötti szoci kormányzás gazdasági/társadalmi szempontból. 8 év alatt megteremtették azt,hogy magyarország összeszerelő üzemmé vált kevés hozzáadott értékkel és az "életszínvonal" fenntartását, illetve a megbomló pénzügyi egyensúly helyreállítását a magyar gazdaság teljes kiárusításából fedezték... a fidesz összes állítólagos lopása, meg állítólagos intézményesített korrupciója kismiska ehhez képest....az hogy a richter, a mol, és az otp megmaradt ... nem is tudom minek nevezzem...

Állítólag nagy meleg vol…

#801120 prospero Előzmény: #801114

Állítólag nagy meleg volt a múlt héten itthon. A meleg "köztudottan" politikai amnéziát okoz...más mentség nem lehet...Horn, mint legjobb miniszterelnök? Miben? Ország kiárusításban - Bokrossal karöltve? :-)!

Szerintem a legnagyobb h…

#801114 banyaiz Előzmény: #801034

Szerintem a legnagyobb hiba az egész rendszerváltás utáni politikában, hogy egy szélhámos a jobboldalt teljesen maga alá gyűrte. Orbánról beszélek. Ez egy extra minőségnél is probléma lenne, de egy ilyen színvonalnál főleg. Nagyon nagy baj ez. Kellene legyen egy normális kisgazdapárt, egy normális kereszténydemokrata párt minimum.

Történelmi tradíciójú pártok lenullázódtak. Mdf kiesése is nagy probléma. Azon az első kormányzás negatív megítélésén nem tudtak túllépni.

Mindjárt más lenne a leányzó fekvése lenne egy masszív kisgazdapárt, kereszténydemokrata párt , egy stabil mdf.

Baloldalon pedig Horn után nem tudtak igazán karizmatikus figurát felmutatni. Ő volt e a legjobb miniszterelnök rendszerváltás óta, vsz karizma szempontjából igen. Valahogy az ember nyugalmat sugárzott. Ami sokat hozhat egy politikusnak. Nyugtatólag hat az ország népére a személyisége az nagy pozitívum egy politikusnak ha ki tudja használni. Horn tudott ezzel az adottsággal élni a politikai pályája alatt.

A tököm tele az ilyen ba…

#801108 Ibiza

A tököm tele az ilyen baromkodással..vegyé paraszt hűtőt kazánot lakást..cseréljablakot.. stb stb.. aki rászorul biztos pályázgat..amúgy megy az ügyeskedés..majd nagyi nevére ..

Ettől lesznek aztán felelősen gondolkodó értékes állampolgárok..

Ha annyira sok a pénz..talán a bérjárulékokat kellene csökkenteni.. amivel a béreket lehetne növelni..és aki jól keres majd eldönti mire költi...

http://www.portfolio.hu/unios_forrasok/palyazatok/...

végre lehűlt, embertelen…

#801062 rbbj11 Előzmény: #801046

végre lehűlt, embertelen volt ez a hét...reggel óta huzatolunk, és igy sikerült a lakást 25 fokra hüteni...az eldugottabb falrészek még mindig árasztják magukból a hőt...egy kazán volt, igazi sivatag. Trópusokon is ritka 30 fok feletti höm, ez szavanna, félsivatag volt egy hétig.

megfigyel-ő?

#801061 rbbj11 Előzmény: #801040

ne parázz :)

Láthatod, évek óta ír itt mindenki sokfélét, és még mindig írnak, tehát nem esett semmi bajuk ;) Nyiltan megy ezen a fórumon a zsidózás, fasisztázás, libsi szólamok, mind egymás mellett, ez azt igazolja, elég nagy a szólás szabadság ;)

különleges villámok

#801059 TrendMan Előzmény: #801043

Én Fehérvár felől közeledtem a kies főváros irányába.

Miközben H,G Wells: Világok harca szólt a rádióban, három irányból szórta az égi úr a különleges villámokat.

Igen festői volt:

Láttam kerek villámot, amely önmagába mutatott. láttam olyan vastagot, mint a karom, láttam többágút és vízszinteset.

Majdnem úgy volt, mint Gombóc Artúr a csokikkal.

Kecskemétről elindultam …

#801054 Ibiza Előzmény: #801043

Kecskemétről elindultam 36 fokban Budapestre beértem 21 fokban.

megfigyel-ő?

#801040 MGHUN Előzmény: #801037

Szerinted máshol nem ez megy? Csak itt nyíltan csinálják. Nem véletlenül lett általános betegség a paranoia. Én is hajlamos vagyok arra, hogy megfigyelve érezzem magyam, bár sokszor kiderült (nemrég is), hogy félelmeim nem alaptalanok. Nincs szólás szabadság, mert szólás után nincs szabadság.

Ezért nem vagyok egy nagy facebookos, se semmi ilyen közösségi oldalt nem használok. Már az is nagy megeröltetés volt számomra néha, hogy leírjam őszinte véleményemet a fórumra. Nem tudhatom végül is főleg ezek után, hogy kinek van hozzáférése.

megfigyel-ő?

#801037 walex Előzmény: #801033

Mindent tudni akarnak mindenkiről.
Már az is gusztustalan volt, hogy az állítólagos 200000 db-os SIM vásárlás mögé bújva előírták a feltöltőkártyás SIM-ek évenkénti kötelező adategyeztetését, hogy naprakészen tudják, melyik kártyát, ki használja, de ez már mindennek a legalja.
Alakul a Putyin/Erdogan féle "demokrácia" itthon is.

Vége a vizes vb-nek, de még mindig naponta jönnek a többletköltségek.
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/52_millio_pluszpe...
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/121_millioval_aze...
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/50_szazalekkal_to...
http://mfor.hu/cikkek/vallalatok/Vizes_vb__majd__3...

Jó dumák vannak a blogba…

#801034 TrendMan Előzmény: #800968

Jó dumák vannak a blogban.

Nem is tudtam, hogy OV-nek volt egy kitérője valamely grazi idegszanatóriumban?

Ha nekem kellene értékelnem, akkor valahogy így:

Antal József 5

Boros 4

Horn Gyula 7

Orbán (1) 3

Medgyesy 4

Gyurcsány 1

Bajnai 6

Orbán (2) 5

Persze a működési környezet elég jelentősen megváltozott, objektív mérce nincs.

Érdekes belegondolni pl. hogy Horn vagy Bajnai hogyan reagáltak volna a migrációs krízisre?