Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ibiza blog

mi a baj a neoliberálisokkal..

#806519 Ibiza
meg akarják ölni a bizalmat az adott szó becsületét..a tiszteletet a szépséget a harmóniát, a szerelmet, a férfi-nő csodás kapcsolatát..el akarják vágni a gyökereket..csodálatos hagyományainkat.. a természetes család fogalmát isteni szépségét..


soros és hivei...mennyetek inkább kibucba..

Euro és árulói

#806107 Ibiza

http://index.hu/gazdasag/2017/10/29/az_otszaz_euro...

igen neolibsi európaárulók gyengitik EU-t ahol csak tudják..

500eurós minden 4. spanyoloknál

500eurós vs 1000-es chf

miért nem korlátozzák a gyémántkereskedelmet? a számla nélküli mozgatását.. milyen számviteli törvénynek felel meg a teritő alatti ujjtapicskolásos megállapodás..

velünk korlátoztatták a készpénzes fizetések határát.miközben pl németeknél osztrákoknál megmarad a korlátlanság.. trfás nem?..f@szom a sok ökörbe,,

amúgy kit érdekel ha eurt a feketepiac erősiti és 0 kamattal finanszirozza..meg fog szünni bűnözés a pénzmosás és feketekereskedelem? nem..marad a dollár a chf..és persze a zsidó érdekkörű gyémántok mozgatása.. tehát ezt is kiengedik a kezük közül..vajon mééé.


ingatlanok.

#805837 Ibiza

Budapestről beszélek..azt ismerem,..az alacsony hozamok.. az airbnb-s megtérülés és persze a lejársz smsz állami pénzmosodában fehéredett pénzek felszabadulása..piacra zúdulása plusz a külföldi vásárlók.. a csok és az örökölt lakások megemelkedett ára..húzta a lakásárakat..

SMSZ számlákra berakott fekete offshoros pénzek működő tőkévé konvertálása lett volna a cél..persze spekulációs tőke lett belőle..

ráadásul ha egy házban eladtak egy áron egy lakást akkor az összes lakó ilyen áron akarja eladni a lakását.. még ha kamu is az ár..

ismerek nem egy olyan lakást amit pl 49millióért árultak és nem ment el..de most u.az a lakás 74millióért van fenn...

a fidesz faszkodása a lakáshitelekkel nekem döbbenet (amúgy nem) mert amennyi"ingyen" hitelt adnak az embereknek..pont annyival fognak megemelkedni az árak..orbán 1.0-ban is láthattuk..de azért mégse nem..mert a tavarisik könnyen jött pénzekkel.. bezsákolták az olcsó ingatlanokat és most tömnek..persze azingatlanosokés a csicska újságirók erre rácimbalmoznak..most vegyél lakást még mindig olcsó..

a gazdaság növekedése meghozza a külföldi cégeket akiknek olcsóak az albérleti árak... megindul a verseny a megfizethető árú ingatlanokért.. megndultak a panelárak is mert azt is jól ki lehet adni..

sok német holland belga itt akar élni.. mert elege van a migránsokból a drága bérleti dijakból..tudnak távmunkában dolgozni vagy a cégük itteni egységénél. jöttek az ukránok oroszok..kinaiak indiaiak.. és persze a zsidók.. ha otthol forróa hangulat legyen hova menekülni.. akinek volt pénze még állampolgárságot is vehetett hozzá.. pontosabban csak a pénzt kellett lekötni..

Én már nem látom reálisnak a mostani árakat.. ne érjen már egy 6-7-8-9keres 100-130éves lepukkant házban egy lakás 450-650ezret/nm.. .. ha 200ezres nettó fizetéssel számolok ami átlag feletti.. akkor egy 100nm-es lakásért 25év meló kicsit soknak tűnik.. De ha sima megtérülést számolok 60milkás lakás nettó 200ért kiadva szintén 25éves megtérülés.. ez mi? Jó befektetés?

Elvitték a nagy lakásokat airbnb-zni most csak kell hozni egy rendeletet -mint több országban- hogy korlátozzák a kiadhatóság minimumidejét..és éves mennyiségét.. plusz még kialakul pénzpiaci 4-6%hozam és már visszamennek árak 30%-ot

Olvastam Ausztriában is kapnak a migránsok 950eur segélyt és komoly versenytársak az elérhető bérlakáspiacon..

Euban több országban a nyugdijalapok fektetnek ingatlanokba.. és ők adják ki a lakásokat, ez az organikus fejlődés..


változik a világ

#805472 Ibiza

érdekes erővonalak vannak..változik eu.. nyitott társadalom vs keresztény kultúra.. multikulti..vs európai értékrend... neoliberalizmus.. akkor vagy modern ha nem erőlteted nemed..identitásod..nincsenek nemzeti érzéseid..akkor nem vagy fasiszta ha elfogadod a homokost az idegent.. akkor vagy modern.. egy új biorobot..jól képzett gyökértelen..bárhol alkalmazható biopc.. az alantas melóra ott a szines ember.. de ő jó lesz fenyegetésnek is.. ne legyél a komfortzónádban..

úgy látom eu szakadni fog..nem is kető hanem 3 felé.. most kell természetes szövetségeseket keresni.. sztem úgy fog szakadni lesz egy ultimátum.. közös költségvetés.. közös eukötvény...közös valuta a fejletlenekhez szétporlasztott bevándorló reszli.. németek hozzák a kvótájukat a keleti országrészbe nyomottakkal.. (mint israel a megszállt területre nyomta a szovjet- és kelet e.-i zsidókat)

ha tatszik jó ha nem lehet elmenni.. lesznek a fejlettek.. a gazdaságilag erősek.. + olasz spanyol és görögök a kínlódók.. és lesznek frissen csatlakozott felzárkózók..

Itt egy lehetőség V4-ek bővitése..vagy új szövetség alakítása.. baltiakkal.. szlovénekkel..szerbekkel horvátokkal..románia bulgária fekete ló...ukránok is magukra maradtak... és persze egy görög vagy török átjárás.. ami összeköt orosszal iránnal kínával..

Persze eu meg akar majd osztani..széthúzni..majd végtelenségig elhúzni az engedményeket.. folyamatosan kecsegtet..(mint törököket)

természetesen euhoz kellene tartoznunk de nagy az ellenszél.. nem jó az irány..erős az új izmus.. a nemoliberál erők.. soros bedob minden muníciót.. remélem megéri amikor pofára esik..de sok a pénz..azzal sokmindent el lehet érni..de csak addig amíg tart..mert utána vége..mert nem ide való.

Ha sikerül erős szövetséget kialakitani akkor lehet egyenrangú félként tárgyalni. .. ha eu lezárja határt akkor nálunk

is külön belépések országonként..közuton..sinen vizen levegőben..

áruvámok? akkor nálunk is..közben újra lehet tárgyalni a komcsik által

eladott kvótákat.. ezek attól függenek mennyire tudnak közös célt kialakítani.. nem könnyű..balkániakkal..kisantant

országokkal.. nemzeti érzelmekkel..frusztráltságokkal.. történelmi

rögzülésekkel.. ezt csak egy nagyon erős érdekszövetség tarthat egyben..

egy egységes jövőbe látás..

magyar belpolitika

#804240 Ibiza

szerintem gereblyézhetjük a vizet napestig..szerintem egyszerű a hazai politika képlete.

egy kis előzmény..ahogy látom:

- "redszerváltás" hajnalán az emberekben volt egy elvárás, elvárás a "kommunizmus" ledöntésére..az elvtársi rendszer szétzúzására..az új világhoz az új elvárásaik voltak.. karnyújtásnyira látták a "bécsi" jólétet... az első kormány feladata lett volna megcsinálja a durva vágásokat.. az emberekben volt annyi akarás elfogadták volna..4év szivacs utána.. javulás.. 4 év teszetosaság után

- az értelmiségi réteg úgy látta eljött az ő ideje.. ők adják majd a politikai muníciót, létrehozzák az új erőt az új pártokat..kezdetben "tisztaszívűek" voltak.. valóban demokratikusak..miért ne lehetne nemzeti érzületű vagy liberális valaki..ez egyben az új pártok tematikáját is adják.. valóban az országért és a demokráciáért gondolkodtak.. aztán egyesek a háttérben már kalkuláltak.. pénzt szimatoltak..vagyonelemeket néztek ki.. előjött az értelmiség tovább osztottsága.. a lábszagú kocsmába járó elméleti emberek.. az urbánus zsidó értelmiség.. a vidéki frusztrált értelmiség.. a nemzeti értelmiség.. az értelmiségi emberek tegyük hozzá nem gyakorlatias emberek.. légvárakat szeretnek építeni..megmondani másoknak hogy is kell.. de nem szeretnek várépítésen dolgozni. lenézik az átlagembert.. annak gyakorlatias gondolkodását.. "harácsolását".. abszolút fogalmakon gondolkodnak napestig..önmagukban vegytisztán nézik a dolgokat... végleges megosztottságuk akkor alakult ki amikor a zsidó urbánus gyüjtőpárt szdsz-t bevette az mszp a buliba.. ott rájöttek semmi gyakorlati érzékük..és ha már ott vannak visznek amit látnak.. ez persze nem tetszett a más rétegzettségőeknek..

ezt még árnyalja.. az

mszmp-mszp kezében volt a nemzetbiztonsági hivatal..akinek rengeteg

infója volt a friss politikusokról. besúgókról..és persze a régi rend

berakta saját embereit az új pártokba...hiszen azoknak semmilyen

lehetőségük nem volt az új tagok ellenőrzésére.. nagytudású képzett

(kgb-s sulik) emberek ezek..nemzetközi- és bűnözői kapcsolatokkal..

még egy kis előzmény folytatás és jöhet majd a lényeg..

persze most jön a zsidózás sorosozás összeesküvés elmélet.. meg még ami van..

Tehát amikor kialakultak a politikai erővonalak elkezdtek befektetni a külföldi erők.. ők is teret akartak nyerni..befolyást..befolyásos embereket bezsákolni.. egyik ilyen erő volt a soros.. úgy tudom a német politikai pártok is serénykedtek..kevés olasz és francia vonal..nem maradtak ki az amerikaiak.. a szélsőjobb erőket is tanítgatták finanszírozták külföldről..(urbán "legend" egy tankhajónyi olajjal.. )

Mivel a politikához pénz kell..olyan is ami nem látható irányított privatizációval és olajszőkítéssel szereztek pénzeket a pártok.. ezt a politikusok szándékosan alakították ki.. "most ez a ti vonatotok".. de mivel nem tudtak egy ilyet megszervezni..nemzetbiztonsági emberekkel..bűnözőkkel végeztették el a melót jutalékos rendszerben.. persze azoknak megtetszett már minden második vonat saját zsebre ment nekik.. könyvtárnyi irodalma van..

az időszak amiről írtam/írok az az 1988-1994... kevés1995- 1998

kerekasztal tárgyalások.. kommunisták vértelenül átadják a politikai hatalmat.. egy nagyobb rész gazdasági hatalomért.. lefegyverzik a munkásőrséget.. kiszorítják a hithű valóban kommunistákat.

megalakul az első kormány az mdf.. jószándékú nemzeti érzületű tanárok..értelmiségiek.. szakemberek pártja..

az emberek kezdenek kiábrándulni..

töketlenkedés.. külföldi zsarolások..megfelelni akarás..csúfos bukás..

nagyjából ezek az alapok ami szerintem segít megérteni a mai politikát..muszáj egy kis előzmény mert a mai huszonévesek már csak önmagukban vizsgálják a dolgokat..

akit bővebben érdekel kazalnyi film és tanulmány van róla.

link.

a választók rétegződése:

Én azt gondolom a választók és a társadalom rétegződése kb olyan..

van egy 40%-os réteg aki tisztességes...van önbecsülése..jól megfogalmazott stabil értékrendje világképe.. ebben él dolgozik alkot...és neveli utódját.

van egy másik 40% aki már felszinesebb befolyásolható..de alapból tisztességes.. soxor változik mint a szél.. képlékeny anyag.

van egy 5-10% aki egy teljesen más dimenzióban él.. fentiek bármlyike lehet.. nagyban gondolkodik.. célorientált..nem hűséges nem fárasztja magát semmilyen eszmével..

és van egy 10-15%--egy senkiházi mocsok..nem akar a társadalomba beilleszkedni..szemét deviáns ahogy van.

Tehát alapból egyszerű a helyzet.

fidesz beállt középre, ez megengedi a jobbra balra beszédet.. a fidesz rendszerint balról előz.. átvették a kommunisták populista kommunikációját, de olyanok mint egy amerikai film.. van benne egy 1D-seknek szóló vonulat..és vannak benne finomségok.. a célközönségnek.

Tetszik nem a fidesz rendbe tette a gazdaságot..épít visszacseppent az országnak..képviseli ez érdekeket.. mellette erősíti a klientúráját egy ismeretlen cél érdekében..

soros nem bonyolult, hüje aki nem látja céljai vannak..nem csak itt hanem a világban.. azonos módszerekkel kommunikálnak..gyűjtenek hívőket.. erőszakkal terjeszti a rögeszméjét..megteheti? igen.. és ez olyan fajta ha megteheti akkor meg is teszi..

Fidesz kihasználja ezt a soros ügyet, igen.. ahogy

kihasználja minden más politikus a zsugákat.. merkel ennek a mestere

azonnal reagál a közvélemény kutatások szerinti áramlatra.. a választók

egy nagy része az utolsó pillanatban dönti el szavaz e..és ha igen

kire..

a politika a hatalomról szól.. senkinek ne legyenek kétségei.. a harc azért megy ki mekkorát haraphat.. elosztasz a forrásokból és birtoklod azokat, utána megoldódnak a gondjaid..siklik minden.. kiépül egy kapcsolati háló..

A hatalomtechnikai megoldások több ezer évesek.. azért mert működnek..

A hazai politika a korábban leírt rétegződések katyvaszának az eredői.. az értelmiség felsorolt rétegei..a befolyásolható tömeg... a stabil szavazók.. a politikai szerencselovagok és kijáróik..

Új elem a sorosisták.. neoliberálisok.. liberálbolsevikok.. nyoma sincs a liberális eszméknek..a liberális értékeknek..mivel soros terjeszt egy izmust.. ezért a követői a sorosisták.. ez is egy populáris mágnes irányzat.. összeszed minden kóbor lelket.megtévesztett liberálisokat...deviánsokat.. nemi identitásukat keresőket.. azokat az instabilakat akik divatpártokat keresnek.. ne légy fasiszta..homofób.. antiszemita.. szabadság..állj ki a jogaidért.. csupa klassz jelszó..modern..mozgósító.. ki akar ronda nacionalista fasiszta lenni.. nem baj ha másról szól..kettős a beszéd... lehet vele kicsit lázadni.. minden adott egy kis borzongáshoz.. ez a vonal szippantja be a nem zsidó zsidókat..(slomó) akiknek a szülei eldobták vallásukat.. hagyományaikat.. most ébred az anyag..mindenért a társadalom a felelős..persze nem akarnak igazi zsidók lenni mert az már fárasztó..meg elég uncsi is.. ezért marad nekik a gyűlölködés a fasisztázás..


migránsok

#803665 Ibiza

65-ös IQ-val is el lehet gondolkodni kicsit..ezt is írtam 200x


- be lehet e lépni büntetlenül bármilyen országba vízum nélkül vagy/és hamis okmányokkal? Ha még is beléptél van e ennek valamilyen következménye?

- Van vagy nincs Mo.-nak szerződéses határvédelmi kötelezettsége EU. külső határaként.

- Van vagy nincs különbség az israeli és amerikai tűzparanccsal védett 6m-es kerítés vagy a magyar határvédelem között?

- Soros beavatkozik vagy sem más országok belügyeibe? Békésen vagy erőszakosan terjeszti rögeszméjét?

- Merkelnek milyen felhatalmazása volt a migránsok azonosítás nélküli euba hívására? főleg úgy, hogy nem a saját országának a határáról döntött.

- azt már fel sem teszem..hogyan kell viselkedni egy

menekültnek..mert ez nem egyértelmű sokaknak..jogszabály sincs arra ne

szarj az asztalra..tehát megtehető..

- Ha németeknek kell a munkaerő..akkor miért nem az azonos kultúrkörből merítenek..pl EU-ból..ahol jól képzett spanyol ír görög olasz fiatalok 30-50%-a nem talál állást..

- Ha még is idegen kell akkor egy hirdetést kell feladni a világba.. kérjük jelentkezzen aki.... azonosítás 5év ideiglenes tartózkodás plusz 5év ideiglenes letelepedés..állampolgárság..lett volna vagy 10millió jelentkező akinek nem elég 10év a beilleszkedésre annak 50is kevés.

- a migránsokra költött pénzmennyiséggel jobb hatásfokkal lehetett volna eus humánerőt generálni.. esetleg a német szaporodást elősegíteni..

- a jobban képzett migránsok elszipkázásával véglegesen ellehetetlenítik a kialakuló társadalmakat.. generálva egy újabb humán katasztrófát..ami megint sok pénzbe kerül..

- a szegénység az világprobléma, a helyén kell kezelni.. ha világprobléma akkor ENSZ halászni tanítsd ne halat adj..

bla bla bla.. de tuggyuk nem ez a lényeg..hanem soros népe ébredt öntudatra..úgy érzik eljött az idejük.. hááát csak nehogy eljöjjön..mert akkor lesz nyafogás..


EU a globális szociális kiadások közel 40 százalékát a közösség költi el

#803419 Ibiza

https://profitline.hu/A-vilag-szocialis-kiadasaina...

Míg az Európai Unió a világ népességének 7 százalékát adja, a GDP-jének pedig a 23 százalékát, addig a globális szociális kiadások közel 40 százalékát ez a közösség költi el

Erről beszélek, hatalmas erő de szándékosan elszívják..

Már ezerszer leírtam a szegénység világprobléma, erre van az ENSZ és egyéb szervezetei..

A világ szegénységéért és környezetvédelmi gondjaiért nagyobbrészt a kizsákmányoló gyarmatosító multicégek a felelősek, le kell őket fölözni.. ez lenne az alapja a szegény térségek fejlesztésének.

A multik nem szerezhetnek örök jogokat a szegény országok erőforrásainak kisajátítására.Nem szerezhetnek jogot a föld kincseinek saját haszonra kinyerésére, miközben az ezzel kapcsolatos problémákat másokra hagyják.

urbánus zsidók

#802998 Ibiza

Már írtam többször..látható az "értelmiség" rétegződése..felosztása.. egyik ág -német miklós meghatározásával élve - a zsidó urbánus értelmiség.. persze ha ezt írtam jött a cimkézés "zsidózás"..ment a feljelentgetés és visongás..

mint írtam elég sokat dolgoztam.. van elmaradásom az olvasásban..
Olvasom köves slomóval készült interjút.. és mit mond?

" a magyar zsidók egy nagy része számára sajnos az egyetlen kapcsolódási pont a zsidósággal az antiszemitizmustól való undor és félelem, ami azt is eredményezi h a zsidóság megélése egyfajta szorongással telt, permanens protestálásba manifesztálódik. Az antiszemitizmus vagy antiszemita (vagy annak gondolt..teszem hozzá) kommunikáció elleni fellépés egyfajta önigazoló lelkiismeret nyugtatás..gyökerei a többgenerációs bűntudatukban rejlik annak idején miért nem tettünk többet?.. A "bátor kiállás" ..a zsidóságtól független általános politikai elégedetlenséggel is keveredik.. Ilyenkor aztán olyan emberek is belekavarodnak akiknek végképp kevés kötődésük van a zsidósághoz..de a kialakult kommunikációs helyzetbe óhatatlanul beleszövik általános politikai frusztrációikat"

Karl Kraus meghatározása szerint "nem zsidó zsidók" .. akik az antiszemitizmus áldozata szerepéből az egyetemes emberi jogok és univerzalisztikus értékek hirdetésében fejezik ki nem zsidó zsidó identitásukat.. huhh ez már interkontinentális :))

kb ezt írtam..már nem egyszer.. sokan most ébrednek tudatra..szüleik nagyszüleik asszimilálódtak, eldobták vallásukat saját döntésük volt de természetesen mások a felelősek ezért főleg a társadalom ami alapból fasiszta.. természetesen jön az önigazolás "a túlélésért tették"..ami persze nem igaz..mert régebben is tarthatták/tartották szokásaikat..én is ismertem zsidó családokat..voltak ilyen barátaim.. nem voltak bezárva a zsinagógák.

Slomót kérdezik a zsidó reneszánszról.. ami most tapasztalható.. persze ő is belelendül..legyenek további emlékhelyek..még 3 zsinagóga Budapestre (gondolom nem saját pénzből persze) iskolák.. meg minden.. Ezzel kapcsolatban azt gondolom a kevesebb néha több.. nem kell mindig az előtérbe tolnunk magunkat..hagyjunk teret másoknak..osztozzunk mások fájdalmában gyászában..tartsuk tiszteletben azokat..mint ahogy a német és orosz katonáknak is járnak emlékművek.. hagyjunk teret a magyaroknak. a cigányoknak sváboknak..a kitelepített németeknek.. le kell zárni a múltat.. ez mindenkinek hozzátartozik életéhez..ebből tanulhatunk..ezektől fejlődünk..ettől lehetünk jobbak.. ha elitéljük fasizmust akkor ne legyenek fasiszta gondolataink másokkal kapcsolatban.

Világszervezetek

#802748 Ibiza

Elvileg jól ki vannak találva a világ problémáival foglalkozó szervezetek.. környezettel állatokkal emberekkel foglalkozó szervezetek..ENSZ WFO Unicef.. stb stb..

de mocskos lett a világ..szaros kis érdekek mocskos alkudozások hamis eszmék takony emberek érdekcsoportok.. buta rögeszmerendszerek szövik át ezeket.. kettős a mérce mindenben.

mondtam kb 1000x a szegénység a progromok és éhséglázadások..az ezzel kapcsolatos népvándorlások az világprobléma.. a világ tanult és gazdag országainak kell ezeket a problémákat megoldani..elsődleges céllal.. a piacgazdasági felesleget nem megsemmisíteni kell hanem szétosztani a rossz adottságú országok között.. technológiákkal segíteni erősödniüket..oktatással segíteni a gondolkodásmódjukat..

A multi cégek gyarmatosítás korabeli jogokra hivatkozva lopják sajátítják ki országok- és közös területek kincseit..javait elveszik hátrahagyva a problémákat.. Ezeket a rabló multi cégeket lehetne lefölözni.. és ebből működtetni a rendszert.. persze elötte kisöpörni belőle a kufárlelkű szarokat.

Pl Afrika lehetne a legnagyobb zöld

energiaexportőr.. de akár atomerőmű mezők is lehetnének itt a nem lakott

részeken.. ezek hulladék energiájával már virágzó mezőgazdaságot

lehetne kialakítani..

USa és a demokrácia szabad értelmezése.

#802661 Ibiza

Ne feledjük usa megszállta Irakot mindenféle ENSz felhatalmazás nélkül, zsarolással, utólagos alkudozással adminisztrálták le a megszállást..és persze kik segitségével?..israel szállitotta a hamis bizonyitékokat ők mutatták be az ensznek.. israel usa nyakában ülő Master-blaster.

Képtalálat a következőre: „master blaster”

Nem jönnek rá..- vagy csak káoszra (megszállásra) kihasználják-.. a közel-keleten másképp van a hatalmi rendszer..ott erős vezető erős törzsfő tudja csak egyben tartani a "nemzetet"..nemzetet de ők területekben..azokon élő törzsekben gondolkodnak ezer évek óta.. ha ezt a vezetőt megölik akkor előjön megosztottságuk.. megosztottak vallási és területi okokból..
nem véletlen saddam kadhafi legyilkolása után szabadon garázdálkodhattak a megszállók..

Számomra

nem kétséges usa nagy demokrácia exportja terrorizmus ellenes

kardcsörtetése az ásványi anyagok és tranzitútvonalaik ellenörzésének a

fedősztorija...ez a win..és a második win..el lehet adni pufogtatni a

raktárban lévő hadianyagokat.(ensznek eunak számlázzák) .műkincseket tudást lehet szerezni.. és el

lehet végezni az új fegyverek..hadigázok..oltóanyagok humán kisérleteit.

Orbánnak lehet egy nagy …

#801698 Ibiza


Orbánnak lehet egy nagy húzása..

Szítja a feszültséget kül- és belföldön egyaránt..meghozza a durva döntéseket a durva vágásokat.. jó zsaru rossz zsaru lesz.
Az ellenzék az orbán személyére hegyezi ki a kampányát euban is orbánoznak nem Magyarországoznak..erős személyisége megosztó..

A kampány finisében azt mondja elég volt..belefáradt..jöjjenek a fiatalok.. és visszavonul euba egy erős poziba..mondván onnan segíti az országot...

Jöhet egy technokrata egyszerű ember.összerak egy szakértői kormányt.. Lázár személye túl megosztó.. erős az egyénisége..de pl varga, vagy mániám..egy karakteres nagytudású nő..akit valahol rejtegetnek.

ezzel kifog

minden szelet.. ezzel az átalakítással kiszorítja habzsidőzsiből a

mészárosokat..egy nyitott versenyt hozhat.. finomhangolhatja a

gazdaságot.. a túlfizetéseket visszaszorítja..ezzel kompenzálva az

elapadó eus pénzeket.

annyira nem értem2

#801695 Ibiza

Már írtam az emberek alapelvárása nem bonyolult. Béke viszonylagos jólét..kábeltévé okostelefon jó autó..egy-egy jobb nyaralás.. gyerekeknek lakás jó iskola szép temetés.. a másodlagos igények a természetvédelem az esztétika..tisztaság rendezettség..az alkotási vágy.. a világ jobbitása..igazságosság. Az emberek zöme erre vágyik szerte a világban..

Akkor miért nem ezt látjuk? miért nem ezen dolgoznak a politikusok?

Mert a politikusokat a háttérhatalom mozgatja? juj jujj háttérhatalom..ajaj ez összeesküvéselmélet..ismeri fel nyomi.. élvezve a bizsergést a gerincében.. felmondja a leckét nincs is ilyen...( a múltkor sorosozást zsidózásot fasizmusot látott élőben boldogság tölti el..igen..már mindent tud..eligazodik a világ dzsungelében)

Pedig van háttérhatalom, nem bonyi Nyomi :).. háttérhatalom a pénzvilág..olyan pénzmennyiség és erőforrás koncentrálódik itt immáron többszáz éve, politikusokat királyokat nevezhetnek ki...az történik amit akarnak.

Adnak a civileknek üveggyöngyöket.. cserébe adósrabszolgaság van..kapnak koncokat..mentsük meg a... zászlókat.. mentsük meg az elnyomás alól xxx-ket..és már mehetnek is a bombázók az újabb erőforrások megszerzéséért..a nagyobb hatalomkoncentrálásért.. Líbia Venezuela, Iraq, Afganisztán, Szíria..
Plusz el lehet pufogtatni az egyszer már drágán eladott lejárt szavatosságú bombákat lőszereket..(mellesleg embekisérleteket lehet végezni az új fegyverekkel..műkincseket szerezni.) majd vesznek frisset..megint egy pénz..és meg lehet győzni őket kellenek az újabb pusztítóbb fegyverek.. megint egy tarisznya zseton..

A világban létezik egy hatalmas probléma a szegénység, mert már teljesen gyarmatosította a "háttérhatalom" elvette erőforrásait.. most rabszolgaként dolgoztatja a térségben élőket.. még a reményt is elvéve tőlük.. de hát ez kell a tőzsdei cégek szárnyalásához a 3dolláros pulcsiból így lesz 300dolláros cucc.. vagy 1200dolláros táska.okosteló. a világ kincseit saját célra kizsákmányoló cégek szivják az olajat gázt.. embargóval sújtva ki atomerőművel akarja országát működtetni..még mit nem..megszünne a függőség..aki nem azt akarja amit ők az terrorista..diktátor..antidemokratikus elpusztítandó féreg..

Nem értem - mondom álnaívan- miért van ekkora különbség a hatalom a kormányzások és az emberek igényei között..pl merkeli döntések..

A hazai politikában sem értem miért nem vázolnak fel egy fejlesztési tervet..egy pozitív szcenáriót.. ha a zorbán ennyire szar akkor miért nincs az ellenoldalra felrajzolva egy szép szivárványos jövőkép.. mert az nem az "majd mi jól szétromboljuk a zorbáni rezsimet..oszt utána? jön a te kis szaros rezsimed? nolimpia? semmi nem politizálás? a feltételrendszer nélküli betelepítése az idegeneknek? eladósítás? az idegen érdekek képviselete?

Mi zajlik a világban.. kinek az érdeke? Mi ez az érdek ami minden többségi érdeket felülír?

annyira nem értem..vagy …

#801692 Ibiza

annyira nem értem..vagy tán mégis az itteni hozzászólásokat..de tágabban a barikádokra felállókat sem..

az orbánellenes erők vad vehemenciával támadnak mindent.. elment az eszük? vagy már nem emlékeznek? a liberálbolsevikok tetteire senki nem emléxik? brókerbotrány tocsikolás autópálya lenyúlások.. privatizációk.. szdsz azt mondja mszp-vel soha másnap már szerelmesen bújnak elő szembeköpve a választókat... eus ingyenpénzeket nem használják ki.. a lakosságot és az országot csődközelbe taszítják.. idegen érdekeket szolgálnak ki...lopás rablás mindenhol..az adópénzeket és a hiteleket is lopják..

kik tették? a liberálbolsevikok..akik most újra a hatalomra ácsingóznak.. akik hazaárulók euban magyarellenes lépésekért kuncsorognak.. obstruálnak akadályoznak fúrnak minden fejlődést.. idegen érdekeket szolgálnak..

mivel a nagy kritikusok ezekkel

kapcsolatban nem sok kritikát fogalmaznak meg ettől számomra

hiteltelenek..propagandisták.. a mi kutyánk kölyke szindróma..a

kiválasztottak (álmukban) kettős mércéje.

az orbán 2.0 kormánynak sok pozitívuma van.. az adósságot nem növelik, átalakítanak fejlesztenek, pénzügyileg rendbe hozták a rendszert..minden adott a fenntartható fejlődésre..
Biztosan van egy megalapozott víziója a világ átalakulására vonatkozóan.. egy szövetségesi rendszer kialakitásában.
A V4-ek erősödését nagy erőkkel támadják..mint korábban és akkor sikerrel próbálják megosztani a társulást..próbálják majd orbánt árulásra kényszeriteni..

Euban több irány több erővonal van..tagországok erős társulása vagy európai egyesült államok közös költségvetéssel.. ezen belül is a soroslobbi emberei... orbán letette a voksot..és ennek mentén alakitja külpolitikánkat..
Én is ezt a vonalat erősíteném..a tagországok erős szövetségét, már azért is mert nagyon eltérőek a gazdasági különbségek a nemzeti jellegek és a kultúrális viszonyok..a gazdasági szereplők képzettségei..(most dolgoztam egy hétig Romániában..hát tiszta 80as évek munkamorálja)

orbán "jó" taktikus: jól pozícionálta a koalíciót..a néppárti lét ad egy széles mozgásteret.. ha kell baloldali is vagyok ha kell konzervatív..de nemzeti vagy liberális is lehetek..a klerikális erők is bezsákolva..miközben "ellenfeleit" beszorítja a maguk ásta verembe.. a jobbik kínlódva akar kimászni kevés sikerrel..a többieket hagyja hagy dolgozzanak...a sorosista "civilek" a baloldal és a neoliberál erők kiszorítósdit..tortaosztósdit játszanak.. személyes sértettségek, túlzott önértékelések, egyéni ambíciók napi harca látszódik..csatáznak a víz alatt és néha egy egy fej kiemelkedik majd visszasüllyed.. de egyáltalán nem figyelnek a társadalmi igényekre.. gondolják gyorsan lejátszák utána mehet a marketing a termékeladás a vásárlóknak?

Az értelmiségi oldal is megosztott.. sokan eladják eladták magukat.. a nemzeti érzületű értelmiség az urbánus zsidó értelmiség (akik tovább osztottak) a neoliberális értelmiség fojtogatja egymást. A saját identitásukra ébredők vad dühvel támadnak mindent bűnös fasiszta lesz mindenki..ezekre reppennek a kisebb vallási csoportok..
Alapdolgot nem értenek, az értelmiségi lét lényege a dolgokat egy egységes mércével mérem..

Orbán használja a hatalomgyakorlás és hatalommegtartás minden módszerét.. megosztás ellenségkép.. a gondoskodó állam.. majd mi megvédünk..segítünk..érted vagyunk..
Orbán érdekes mókus..még nem jöttem rá elhivatott és viziójában erősen hívő ember vagy ravasz politikus..nálam több a jel arra nagyon erős elhivatottsága küldetéstudata van.. amikor a beteg Antall magához hivatta utána láttam ezt a sorsszerű viselkedést.

Amit nem értek 2.0 ha elfogadom orbán elhivatott és van egy víziója..akkor miért hagyja a negatív dolgokat..mi a háttere.. ki kell fizetni a hatalmon tartókat? Ki akar alakitani egy gazdaságilag erős elitet akik egyirányba állíthatóak? szépen hangzik de ezeknek az emberek 50%-a piaci helyzetben hátszél nélkül fabatkát sem érnek..ha az ilyen nyomi mészárosok akkora nagy eszűek letek volna akkor korábban is nagyban bírtak volna gondolkodni..

A magam részéről hánynom kell ezektől a vegyél paraszt hűtőt kazánt..ablakot..itt az olcsó hitel nesze vegyél lakásot.. "szociális" pályázatoktól. Hüje vagy felvettél felelőtlenül hitelt? nem baj megmentünk nyomi..
Felelősen gondolkodó emberekere van szükség.
Ha erősödik egy gazdaság akkor felszívja a piac a piaci tudással rendelkezőket..aki akar dolgozhat..a piaci hatások miatt nőhetnek a bérek.. annyi bér kell az embereknek a bérük 80%-ából alapból megéljenek..mit vesznek mire spórolnak azt rájuk kell bízni.

töprengés a gazdaságról

#801026 Ibiza

müködnek az otp szintjeim. 650 felett nagy valószínűséggel elmegy

950ig.. bele belekarcolva a kerek ezerig, lefelé tartja a 650.. 650

körül sokáig el szokott tökölni.. ha sikerül átlökni kerek ezer fölé

100ponttal akkor beindulnak az eladási- és vételi stopok.

Ha jól rémlik otp árfolyama akkor ment anno az egekbe amikor soros bepróbálkozott és vette/védte "magát a mol otp páros

Az akvizíció viszi a pénzt, céltartalékot kell képezni a csontvázakhoz..nyilván elő van készítve de azért kell költeni az új szerzemények rendszerbe illesztésére...ennek hatással kell lenni az osztalékra és a nyereségre... már jóideje nem részvényként működnek a részvények.. de azért az osztalékcsökkenésnek csak látszódni kell az árfolyamon.

A tőzsdére a hozamsivatag hajtja az embereket, ingatlan és részvény a befektetési célpont, számomra érdekes módon ingatlannál nem is számolnak megtérülési időt csak a hozamot nézik.. adózás és felújítási alap nélkül 4-5% al boldogok.

Az is befolyásolja a piacokat az offshore számlákból kipiszkálták a pénzeket..piacra ömlött a szunnyadó pénz..a magyar piacon is érezhető volt a beármlása..plusz még az állami pénzmosodában lejáró (smsz) pénzek is a piacra szabadultak..

nyú édzs van..semmi nem történik véletlenül..de ez a helyzet tipikusan alkalmas a lehúzásra.. persze ha mindenki ezt várja akkor érdeklődés hiányában elmarad...addig ne is várjuk amíg sikeresen tömnek..

Természetes módon sztem akkor esnek a tőzsdék (és ingatlanárak) ha 1-3% kamatokat lehet a AAA kötvényeken hozni..a közepesen kockázatos országok kötvényein pedig a 4-6%-ot

a svájci frankkal lehúzták az embereket..gondolom le is kereskedték ezt a tisztánlátók..most megy lefelé- gondolom amit szintén lekereskednek- a chf.. visszaállítják az optimális szintekre..

arany-olaj kötvény- és ingatlanpiac azek mozgatják a pénzeket..

Milyenek a veszélyek?

- a magánszemélyek mostani alacsony kamatra veszik fel a hiteleket..amik persze nem fix kamatozású hitelek..

- Ne feledjük a bankok akkor keresnek ha magasabb kamatra tudni kihelyezni pénzeket..sok európai bank egyensúlyozgat a lét nemlét határán..

- sok ország így sok európai ország is 100% feletti eladósodottsággal dolgozik..csak azért nem mennek csődbe mert ahogy egy guru mondta..az adósság egy termék..persze mert eladhatják.. utána a minősítő cégek majd újraárazzák..

- sokan vetődnek árnyékra.. nézik a részvény- és ingatlanalapok papírjainak árfolyamát és nem akar kimaradni.. tiszta lottó...

- Eu sincs túlságosan rendben: hatalmas a vízfej.rákként kereszetbe kasul szövi a korrupció..a lobbisták.. a soros és fajtájának egyéb egyedei a milliós számú menekült elszívja a források egy nagy részét..mindez mindenféle ellenszolgáltatás és gazdasági haszon nélkül..de hozza az állampolgárok elbizonytalanodását..biztonságérzetének csökkenését.. politikai vezetők nem veszik figyelembe a társadalmi elvárásokat.. belharcok villongások.. nem dőlt el az irány..a tagországok szövetsége vagy a központi irányítás a helyes út

- Eu tagországaiból távozik GB..Görög veszély elmúlt már? Olaszok? portugálok?

- Kína gazdasága nem fejlődik már a korábbi szinteken.. ez nem is lehetséges..a belső fogyasztása integrálhatja a görbét..

- Orosz viszony..ki tudja hova eszkalálódik..végső helyzetben oroszok mondhatják nem engedik át légterüket és lezárják a tranzitot..Németek legnagyobb partnere oroszok voltak..most usa próbálja kitölteni.. mások az igények mások a prioritások.. Oroszok természetes szövetségese Irán és Töröko...érik egy nagy regionális szövetség.

- Mi van a háborús zónákkal..és mi van a szétcseszett társadalmakkal afgánok szírek..Iraq..Líbia..

mindenki nyomja a magáét…

#800627 Ibiza

mindenki nyomja a magáét..pedig nem bonyi..

soros keze benne van a dologban? igen..beteg agymenését akarja erőszakosan ránk és európára kényszeriteni ez a mocskos féreg..és a lefizetett szaros csicskái .miért nem usában próbálja? vajon mért?

a neolibsik nem látják mi történik? de látják de másról beszélnek mint ami a céljuk.. kettős beszéd..idegen zászló..zavarkeltés.. a neoliberalizmus (liberálbilsevikok) nem liberálisok..a liberalizmus semmilyem alapszabályát nem tartják be..de erre hivatkozva akarják a társadaémakat megváltoztatni..

Mi a cél? a nemi jelleg nélküli akaratgyenge.. gyökértelen biomassza kialakitása.. talán israel sötét jövőjének ismerete is másodlagos cél lehet.

a világnak gondoskodni kell a menekültekről? igen. menekült aki háborús övezetből menekül vagy akit vallása nemzetisége faji hovatartozása alapján üldöznek. Egy menekült megköszöni a befogadást,szerényen viselkedik..betartja a helyi szokásokat törvényeket.. lehetőleg saját hazája közelében várja a helyzete jobbra fordulását.

aki hazug módon erőszakkal hamis papirokkal akar bemenni egy országba azt be kell engedni? nem

menekültek migránsok azok akik Európába akarnak szökni? vagy ez egy invázió? sztem egyértelmű

Ezek a "menekültek" jelentenek biztonsági kockázatot az eu országoknak azok állampolgáraira? igen.

Miért vannak határok? hogy megvédje állampolgárait a külső betolakodóktól..ellenörizze a belépőket ..ez a világ minden országában igy van..még Mondgóliában is ahol csak kövek jelzik a határt. Az eun belüli mozgás az eu polgáraira lett kitalálva..azonos kultúrkör..ellenörzött emberek szabad mozgása.

A szegénység világprobléma, ha ösztönözzük az elvándorlást a szegény országokból..akkor pont megpecsételjük a sorsát.. a cselekvőképes állampolgárit szivjuk el...esélyt sem adva a felemelkedésre.

A szegénység világprobléma.. a multi cégek az egyik okozói ennek a helyzetnek...akik elvették/veszik a szegény országok természeti kincseit.. rabszolgaként dolgoztatják állampolgárait.. a multik saját célra zsákmányolják ki a természet javait.. immáron többszáz éve..

Tehát egyfajta multiadóval kellene ezt megoldani..

A szegénység és menekülthullámok..inváziók éhséglázadások világprobléma nem az Eu-nak kell megoldani.,,erre van az ENSZ

Pesze azt is látni kell..kihasználják a politikusok ahogy orbán is ezt a helyzetet? persze.. a politika a hatalom megszerzéséről és megtartásáról szól..erre ezeréves receptek vannak..

Az ellenzék a te érdekedet képviseli? nem..a hatalom megszerzése az ami érdekli.. a források és adópénzek ellenörzéséről ábrándozik mindegyik.. amikor a saját jólétét mások fizetik. A választások tétje az..mennyi cseppen vissza a társadalomnak..mennyire képviselik az ország érdekeit.ne is ábrándozz arról a képviselőd téged képvisel..a parlament az ország jobbitásán dolgozik..a társadalmi béke a fejlesztési tervek az épitő gondolkodás az ismeretlen fogalom.. lejárt szavatosságú bűzlő szarok vannak ott..ezeket kellene tollban meghempergetni és bottal alkergetni a qrva anyjukba.. mindegyiket..

oszd meg és uralkodj..mindegyiknek

az a célja ezeréves módszer.. egyik majom sem a társadalmi békében az

átlátható jó gazda módjára történő gazdálkodásban érdekelt.

neolibsik

#800560 Ibiza


A neolibsi képlet egyszerű..ha soros ellen vagy akkor a fidesz seggnyalója vagy...és munkál benned a jobbágy vér.

A neoliberalizmus ilyen aljas.. egyáltalán nem liberális hiszen nem érdekli a véleményed nem demokratikus..kinyilatkoztat..így van és kész..ha nem fogadod el akkor fasiszta embertelen genetikusan csökött vagy.. lételeme a hazugság és a kettős beszéd.

Aljasul rakják össze..ha velük vagy akkor szociálisan érzékeny vagy..emberbarát..nem vagy homofób..nem vagy csúnya fasiszta..nem vagy nacionalista csőcselék.. és persze ez a demokrácia..ez a helyes út..így lehetsz szabad.. ha velük vagy nyalhatsz..ha nem jöhet a fejbevágás.. a képlékeny embereknek adnak hívószavakat.. csupa frankó fogalom... olyan szellemi fölénnyel adják elő egyből ide akarsz tartozni.. olyanok mint a termékbemutatók sokgyámént fokozatú előadói..hiszen egy a módszer.

Olyan társadalmon dolgoznak ahol nemi és nemzeti identitás nélküli biomassza robotol nekik akik jól irányíthatóak..egy filmdíszletben élnek..persze megfizetnek mindenért.. vízért a villanyért.. a levegőért.. a pedálos autókért...akiket szeméttel lehet etetni.. erre születtek..

és persze van az uralkodó réteg a kiválasztottak.. ők

megmondják mi legyen hiszen te a halandó elméddel ezt felfogni sem

bírod.. nehogy még bele is ugass..

Nem fogják megérteni van az embernek egy tartása egy identitása.. egy erkölcsi normája.. ehhez kell mérni.... pontosan ezt nem szeretnék.

Nem értik meg azért mondod valamire szerinted jó vagy rossz mert valóban úgy gondolod.. Náluk nincs olyan a kormány

ezt vagy azt jól csinálja..ezt vagy azt f@szul teszi.. ők oldalakban

barikádokban gondolkodnak..kritikátlanul beszopják az övéik mondandóját

hiszen a belső kritika az bomlaszt.. a másik oldal bármilyen dícsérete

erősítené azt.. ez már árulás..

durva ez az israel nagymértékű lepippantása

#799953 Ibiza

Nem értem ezt a nagy megkülönböztetést.. egy agresszív fasiszta irányultságú antiszemita ország.. a szervkereskedelem legnagyobb nemzetközi hálózatát tartja fenn.. benne vannak a fegyverkereskedelemben.. atombombáikat senki nem vizsgálja.. és a nemzetközi jogok megsértését sem... kettős a mérce

israel nem nyitott demokratikus társadalom.. külső emberek csak helyieken keresztül tudnak kereskedni...vagy bármilyen befektetést csinálni.. nem kevés ingatlan befektető pórul járt már arra..

Náluk a csúcstechnológia..hiszen usától és az ott dolgozó kutatóktól élből kapják a fejlesztéseket hadiipari célra..ami ebből kialakul vagy elavul abból csinálnak ügyesen kommersz dolgokat.

ne feledjük a zsidó lelkületet..minden zsugát kihasználnak minden gyengeséget vagy új szövetségben ott akarnak lenni.. minden új szerveződésben.. ha már benn van akkor mindig egy kis lépéssel tekeri a dolgokat a saját érdekébe..gyorsan tisztségvielők lesznek.. és már irányítanak.

ok van közös ellenség a soros..de tarthatnánk arányokat.. nem kell átesni a paripa túloldalára.. (mellesleg soros nem israel ellenes hanem netanyahu nem kedveli..soros lételeme az antiszemitizmus fenntartása.. nem vagyok biztos nem egyeztetnek) a zsidók is megosztottak..sok külön érdekcsoport alakult..vallási vagy gazdasági alapon.

egy nemzetközi kapcsolatot a közös érdekek a szinergiák mentén kell alakítani..két egyenrangú fél tárgyal..fő vezérelv a közös érdekek.

erre a túlzásba esésre kevés gesztus visszavonatták a zsidó nagykövettel a felszólítását a sorosozás megszüntetésére.

Értem én.. persze israel speciális helyzetben van.. de nem véletlen.. már a határok kialakítása is agresszív.. elzárva másokat a tengertől...plusz a világot behálózó vallási ellentétek.. ellenségeskedések...Israel ezzel a politikával sztem nem kerüli el a sorsát.. neki kellene békejobbot nyújtani..üljünk le beszéljünk mi bánt oldjuk meg.. de nem az van.. Nem szeretném Mo. kis israel lenne.. tartalék ország.. ahogy hallottam már párszor.

sorossal kapcsolatosan nem értem.. a habonyis lopós plakátokkal nem volt baja senkinek..de a soros képével díszített plakát mindjárt antiszemita.. ha valaki zsidó származású és bírálják akkor az antiszemitizmus?

Usában alap, hogy egy szinésznél képviselőnél beírják zsidó származású.. ez a normális.. helyén kellene már kezelni a dolgokat... az számít amit teszel..ha kisebbséghez is tartozol akkor oda is behúzol egy strigulát.

tőzsdék-otp

#797685 Ibiza

Azért nagy vonalakban lehet érezni a piacokat, de nem kell túlgondolni, az egyszerű dolgok működnek. Sztem 5-7 éves periódusok vannak. A pénzügyi alapdolgok mozgatják a papírokat.

A természet egyensúlyra törekszik, leng az inga.

Válságok, pénzpiaci kamatok,....merre megy a pénz... és ezeket a tisztánlátók irányítják.. összerakják..katalizátorként beindítják a magfúziót..utána lekereskedik.. nekik a legyek hordják össze..

nyúédzs van..ma már semmi nem történik véletlenül..

Ma már globális a tőke, 1mp alatt oda megy a virtuális számsor ahova akar.. 1 valódi dollárral 100-vagy 1000 dolláros ügyletet köthetsz.. elképesztő pénzek vannak a háttérerőknél... azt tesznek amit akarnak.. ma már emberek cégek országok sorsát is eldönthetik..

Most hozamsivatag van, szinte minuszban kapod vissza a pénzed ha bankba teszed.. olcsó a kamat, ezért mindenki próbál az általa elfogadható 5-6 százalékos hozamba fektetni.

Mindig vannak az úttörők, a gyors követők a hullámlovasok és őket követi a berbécs réteg.

Nem véletlen a két legfontosabb bróker mondás.. amikor már Mary néni is részvényt vesz.. a másik: a malacokat időnként levágják..

Otp innen eddig mindig lement, egy papír akkor mozog ha veszik.. mikor kezdik venni azt pedig csak a VIP tudja..

Egy bank akkor keres ha magasak a kamatok.. és pezseg a gazdaság..ha az emberek fogyasztanak..

Változott a világ változott a kereskedés.. régen megvettem zöld újságot..megnéztem a gubcsilajos műsorát..másnap becaplattam a zótépéhez megbízást adni..majd elmentem a tőzsdére nézni kicsit az árfolyamot..otp levélben értesített sikerült vagy sem az ügylet..az eladás is tózse.. de ma már napi 24órában kereskedhetsz.. azonnal léphetsz..20 chartot adatot nézel élőben

Változott a világ.. régebben cégbe ágazatba fektettél.. ha azt gondoltad a bankoknak jól fog menni vettél bankrészvényeket.. vagy ha olajcégekben bíztál akkor abba nyomtad.. ha beleéreztél akkor jól kerestél.. ma már ha tüsszent egy argentín marha.. másnap bedőlhetnek a piacok..bankok olajcégek.. gyári részvények egyben mozognak.. mire egy-egy cégről szóló fontos hír eljut hozzád már rég lekereskedték..

Az otp árfolyama most százezer forint körüli.. régebben nagyobb nyeresége volt amikor olcsóbb volt.. Én azt gondolom akkor megy fel a papír ha splittelik.. azt pedig mi tudjuk meg utóljára.

Bonyi? Nem 2.

#796372 Ibiza

Csak pár dolog.

2010ben Magyarország a pénzügyi csőd szélén állt, az mszp és kispajtása a libsi szdsz regnálása döntötte majdnem romba.. ettől függetlenül mszp még létezik.. és még a pofájuk is jár..ez mi?

2010ben Magyarország a pénzügyi csőd szélén állt.. ki rakta rendbe a gazdaságot? a mostani kormány.. az emberek még soha nem éltek ilyen jól mint most....épül szépül az ország.. persze jön a libsi oldal..eus pénzből.. ok de a komcsilibsik miért nem használták ki az ingyen pénzt? Miért a hitelt növelték..miért az ország eladósítása volt a cél?

A kormány rátelepszik a sajtóra..kisajátítja diktatúra..nincs szabad vélemény.. ehhez képest ömlik a kormányellenes propaganda a sajtóból..nincs ellentmondás? furcsaarcú emberek nyála fröcsög élő adásban.. elmondja százszor diktatúra van...nincsenek emberi jogok...fegyverbe ki őkmagyar.. sérülnek az érdekeik..
a demokrácia nagy szószólója noolimpiás marcika.. berongyol egy szerkesztőségbe és feszeng...fenyegetőzik...ez mi? (nálam kb 2mp-ig támaszkodott volna az asztalomra) ez az új világ szabadsága?

A hajdan nemzeti "fasiszta" szalonképtelen jobbik már kezd tetszeni a libsibalnak.. és minő véletlen a jobbik nem is állít időközin saját jelölteket több helyen.. hmm..ez mi? ez érdekes.. ki is van itt átverve?

Soros aki anno lehúzta a menekülő zsidó társait..aki mások nyomorúságán keres..pl angol font.. és akinek állítólagos szülőhazájáértdobog a szive..az betámadja otp-t..nem kevés veszteséget okozva a kisbefektetőknek.. és aki be akarja dönteni a Forintot.. az simán belemondja a pofádba.. ő csak jót akar..MO.-ért dolgozik..a gyengék és elesettek védelmezője a világban..fényt visz az éjszakába..lámpásként mutat utat.. a sok hüjének aki hisz ennek a takonynak..ennek a világ csotányának..