Ilyen is rég volt, mindenem emelkedik péntekhez képest (olaj, ezüst, dbk, commerzbank, eon)
Reggel vettem Cbk-t 10.19 en, lehet, hogy ma még eladom.
Ilyen is rég volt, mindenem emelkedik péntekhez képest (olaj, ezüst, dbk, commerzbank, eon)
Reggel vettem Cbk-t 10.19 en, lehet, hogy ma még eladom.
a mai napon kiszórtam az összes db-t... indik eladást jeleztek https://invst.ly/4euyx
áprilisban még oszti előtt jött az ihlet, hogy venni kéne, 15ön kószált, most esésbe is 20 felett van... bő 30% lett volna 3hó alatt... no mindegy is... :)
esik a részvény, szóval vehetsz :)
"A Lufthansa gyorsjelentése sem okozott csalódást. A légitársaság tisztított EBIT soron majdnem duplázni tudott, ugyanis tavaly 529 millió eurót mutattak ki, addig idén 1,04 milliárd eurót. Az árbevétel 2 milliárd euróval tudott emelkedni 17 milliárd euróra."
Hogy mi a lópikuláért nem vettem bele, amikor megfogalmazódott benne, hogy venni kéne... ááááh...
Hát akkor inkább már a Vapiano...
Nem igaz, hogy Európában nincs egy normális cég, ami tőzsdére jönne...!
"A formális jóváhagyást is megkapta az olasz állam az EU-tól, hogy 5,4 milliárd eurós mentőövet dobjon a bajba jutott Banca Monte dei Paschi di Siena banknak. Cserébe 5 éves átalakítási tervet fogadtak el a pénzintézetnél. Június óta ez már a harmadik olasz bankmentés, ami stabilizálhatja az olasz bankszektor helyzetét."
Lássuk, add-e még egy kisebb löketet az Unicreditnek. Tetszetősen, szépen komótosan kúszik a bűvős 20as irányába... :)
hihetetlennek tűnik? :)
felvásároltak egy csomó éttermet közvetítő céget pl netpincér, foodpanda stb így szereztek hirtelen óriási piacokat... ahogy nézegettem nem kicsit veszteségesek, ha a portfólió veszteséges, akkor (elvileg) itt lesz még lefele kör (szerintem) ... de ha a versenytársakkal húzunk párhuzamot (ahogy némely elemző teszi), akik nemrég mentek tőzsdére pl just eat, takeaway.com, grubhub, akkor pár hó múlva bőven 30felett lehet...
akit érdekel, az itt megtudja tekinteni a portfóliót, országokat és a pénzügyi adatokat https://www.deliveryhero.com/
igen, netpincér muterja... hirtelen felindulás volt, utánaolvasva nem annyira izgi, majd talán idővel :)
jajjj a netpincér anyja... már emlékszem :) de azt hiszem árazása nem volt túl vonzó
az érdekesség abban rejlik, hogy majdnem az egész világban összeköti az éhes felhasználókat, az éttermekkel...

nem és miért érdekes?
ma bővítés 16on... úgy vélem, ha az 50-100 napos mozgóátlagot átugorná, amire jelen esetben ellenállásként tekinthetünk, akkor megnyílna a tér 17-17,5ig https://invst.ly/49knh meglátjuk no...
elemzéseket olvastatok a cégről? mik a várakozások, merre halad stb?
"Egymilliárd font értékben adhat el egyesült királyságbeli másodrendű jelzáloghiteleket az UniCredit, amelyekre meg nem nevezett források szerint a Goldman Sachs is pályázhat. Ezzel egy újabb lépést tehet a bank a szervezeti működés leegyszerűsítésének irányába, amit minden bizonnyal örömmel fogadnak a befektetők."
Naná, ha felfele menetel az árfolyam... :)
elég magas a kamat
A Raiffeisen Bank International olyan kötvényeket bocsátott ki, melyek beleszámítanak a bank Tier 1 tőkemegfelelésébe. A lejárat nélküli értékpapírok 2022 decemberéig fix 6,125%-os kamatot fizetnek. A kötvénykibocsátás javítja a bank tőkehelyzetét, így pozitívan értékelhető.