Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: TP a Gazdasági Rádióban

#79943 Kissherceg Előzmény: #79941

mese mese. egész cég veszteséges 10éve.... :) idén főleg az lesz és a válsággal megmagyarázzá. csőd elkerülése miatt van a tőkeemelés :)

#79941 BudFox Előzmény: #79913

kis pénz is pénz......egy szállítmány orosz fuvarral többet keresnek Bábolnán szerintem :-)

#79916 Keg Jenő Előzmény: #79913

20 m durva becslés konzervatív módon. Szerencsére neked nincs gondod vele.

#79910 Keg Jenő Előzmény: #79896

Vegyél magadnak egy saját rádiót és ott majd visszafoghatod magad.

#79899 BudFox Előzmény: #79896

Már miért lenne baj ? olcsón...önköltségi áron reklámozhatnak a saját cégükben..én is ezt tenném ha lehetőségem lenne rá..

Úgyis mindenkinek saját magának kell mérlegelnie mielőtt megvesz valamit.

#79896 -sabe Előzmény: #79895

Nemnemnem :) arról van szó, hogy nyilatkozok az általam felügyelt (áttételesen) rádióban. Bár ez Berlusconinak bejött :)

#79895 BudFox Előzmény: #79772

Miért lenne visszás ? Egy cég megvesz egy nyereséget termelő másik céget. terjeszkedik..több lábon ál.. jól van ez igy.

Re: nincs cím

#79894 KawaBazsy Előzmény: #79889

Igen, minden más ok, real adatom van. Mindegy, ha kereskedni akarok vele, akkor majd piszkálom az Equitast. :-)

#79889 Kajler Előzmény: #79886

Érdekes, mert nekem ezt csak azokra a papírokra mondja, ahol aznap még egyátalán nem született kötés! (pl. ma az AAA ilyen) amúgy a kapcsolat OK? a többi részvény adat frissül folyamatosan?

#79886 KawaBazsy Előzmény: #79882

Nincs szűrve, s ha rákattintok jobb gombbal a kerinfoban, akkor bármely menüpontra azt mondja, h nincsenek megjeleníthető adatok. Tkp nem olyan fontos, csak rá akartam nézni erre a papírra.

#79885 Kajler Előzmény: #79772

Ja, tényleg, feltűnő, hogy jobbára csak ott lehet hallani TP-(t/r)ől, meg a Phyl-ről, illetve az infok nagy része onnét eredeztethető (persze a hivatalos bejelentéseket leszámítva, amik fennt vannak a BET-en, meg a sajat honalpjukon)... valszeg ezért tartják a GR-t... :-)

#79882 Kajler Előzmény: #79811

Nincsen esetleg véletlenül kiszűrve? (Instrumentumok menü)

Egyébként hol kattintasz rá? ;-) Ha a kerinfo ablakban látszik, akkor nincsen szűrve, viszont akkor onnét jobb klikkel megy minden: ársávok, árinfo phyl.re szűrve grafikon stb.

Peti-ben ha a Phylaxiára…

#79811 KawaBazsy

Peti-ben ha a Phylaxiára kattintok, nem hoz elő nekem semmiféle árfolyamadatot. Tudja vki esetleg, miért?

#79787 Sly-- Előzmény: #79772

Ha már egyszer megvették, miért ne használhatnák ki a benne rejlő lehetőségeket?

#79772 -sabe Előzmény: #79766

nem is tudtam, hogy a PHYL-é a GR. Nem visszás ez egy kicsit?

TP a Gazdasági Rádióban

#79766 Sly--

A nap vendége a Gazdasági Rádióban

2009. 07. 03.

péntek,

18:05

Dr. Tóth Péter

a Phylaxia 1912 Holding elnök-vezérigazgatója