Nem csodálom, hogy Romániában csigatempóban halad csak a piacszerzés, mert valami rémálom, hogy ott mekkora a bürokrácia... Főleg, ha az ügyfél magyar. (Gondolom ez nem csak magánszemélyekre, hanem magyar cégekre is érvényes.)
Nem csodálom, hogy Romániában csigatempóban halad csak a piacszerzés, mert valami rémálom, hogy ott mekkora a bürokrácia... Főleg, ha az ügyfél magyar. (Gondolom ez nem csak magánszemélyekre, hanem magyar cégekre is érvényes.)
Helyes. Ezeknek az apró bankoknak az összeszedegetése időigényes. De hát egyrészt nincs nagyobb eladó . Másrészt annyi előnye van ha mellényúl esetleg egy vétellel akkor azért nem egy nagyon drága nagy méretű banknál. Ilyen szempontból jó lehetne a sok pici, csak ilyenből kellene 10 , kezdésnek. :)
De ha nincs eladó hiába akarnak venni.
csak megvették a román bankot http://www.portfolio.hu/finanszirozas/bankok/banko...
Ibiza szintje, tartja a 650..ha simán átmegy 1-2 záráskor akkor nagyobb valószinűséggel 950ig ellépeget.
vehetnél:)
Ha én is vennék, akkor meg 8500-ról pattanhatna... :-)
ahogy én látom, ha 9300on nem fordul, akkor 9000ről fordulhat és pattanhat vissza... még pozival nem rendelkezem :)
Szépen lefordult 600-ról.
430-on még egy adag vétel.
Qrva 9620-on nem húzták át. :-/
Amúgy azért veszem, mert most elrángatják 10k-hoz.
Elsőre vagy másodikra nem hinném, hogy átmenne, de az ott egy jó kiszálló lehetne.
Szvsz... :-)
merész huzás.
itt 600felett nem kell nekem már longra.
de ts14et nem értem miért hagyták,hagynák meg.9664
volt egy longom,meg egy kis sortom az elmult egy honap alatt,több kötésem nem is volt.
augusztus 11-én jön a 2. negyedéves jelentés.
Előzőnél előtte megszórták nem bíztak a fényes jövőben. Aztán közvetlenül előtte már az esés nagyobb részét megvették, aztán kijött a jó jelentés ami mostanra már idei csúcsokra hozta.
2. negyedéves előtt lehet éppen fordítva is , mondjuk a jelentés előtt felrángatják . Ez nem lenne baj, de feladná a leckét , hogy mi teendő. Mondjuk felvinnék jelentés előtt 10 k fölé, vagy 10 k-hoz. Akkor megy e tovább 9-10 k között , vagy megtudunk maradni 10 k fölött rövid távon akkor a 2 . negyedéves számoktól függene, megint extra jó , vagy csak simán jó.
Na jó ez most csak elméleti probléma. :)
Ma lenézett 400 alá szépen. Mi volt itt a nagy melegben? :) Most meg majd 600. Játszadoznak itt vele a nagy nyári pangásban.
Számai alapján benne van és elvileg egyre jobban benne lesz , hogy 10 k fölé árazzák. Ezt a gép mikor dobja ki milyen csavarokkal. Idén 7-10 k között vártam mozgását , nagy elszállást nem. Jó első negyedév azért inkább ennek a sávnak a felső felébe tolta vsz.
Nem lenne baj ha a további negyedévek ráerősítenének erre akkor menetelhetnénk végre a 4 számjegyről az 5-ös kategóriára. :)
Hát , hogy addig milyen hullámok a fene tudja, ezen filóztam én is mikor beszélgettünk , hogy felmerült részben eladni és majd visszavenni. Nekem szimpatikusabb lenne ha extrém áron lehetne ezt megcsinálni, nyugodtabb lennék nem itt 9-95 környékén. Mert itt a 8,5 vagy 10,5 hát mit dob ki gép bármelyik benne van vsz.
Szép kis stopvadászat volt reggel. :-)
Én felfelé egy adaggal vettem, ~9410-en.
Huzimuzi- ha nem megy másként. Ugye...
Jóárasítani szeretnék a fijjug, pedig 10.000.-forintov alatt szinte ajándék:))
Csányi papáék árfolyamkarbantartó osztaga elég aktív azé'.