én 277-nél is már elégedett vagyok, 283 talán picit sok lesz neki...
én 277-nél is már elégedett vagyok, 283 talán picit sok lesz neki...
Van benne valami. Nekem 283 már havaj volna.:)
óránként jelennek meg hírek a ft erősödéséről, és mivel az ilyen nagy közös állásfoglalása az elemzőknek kiváló kontraindikátorként használható, tuti nagyot gyengül jövő héten a ft.
én 265 vagy kicsivel alatta várom a következő kört, de egyetértünk
nekem nincsenek álmaim, reményeim viszont vannak: az én kis házi alkímiám szerint 280-283 közöttig el kell menjen, aztán meg fogalmam sincs. Figyelembe véve ezt a görbét, és más infokat is, nagy eséllyel zárom a poziimat már 275-280 közt. De majd meglátjuk. Első pakkokat 278-on vettem, és még azokat a kis pakkokat sem szeretném minuszban zárni, ha nem muszáj :)
ezek szerint te eladnád az eur-t 275-ön, s lentebb megvennéd....
nekem decemberre van kitéve... nem érzem, hogy 270 alatt meg tudnám venni, ha 275-ön zárnám, de bármi lehet...
az ősz szerintem is tartogat meglepetéseket (remélem 300 felé azért nem megyünk!!!)
Reménykedek benne, hogy a mostani mozgás az csak az elhagyott sáv viasztesztje! És sávváltás reményében az új sáv alján be szeretnék vásárolni és utána mehet ismét 300-310 közé!!!
Miért várom még kicsit lejjebb, mert a nyár közepe még csak most következik a főszezon is itt van a nyakunkon, jönnek a emberek veszik a forintot kicsit áramlik a tőke. De ez az dili hamar és gyorsan el fog szállni egész 300-ig, mikor jön a feketeleves, hogy milyen pocsék volt az idei szezon! Kiderül az elmaradt idegenforgalom miatt hány cég is ment csődbe, hány ember kerül emiatt az utcára és még az idénymunka megszűnése miatt is nőni fog a munkanélküliség! Én már Őszre olyan 10-11% közé tenném! De ez az apróság nemcsak a mi kis hazánkra lesz igaz!!!!
Itt az én álmom:
http://kepfeltoltes.hu/090703/2087328921_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
tévedjenek nyugodtan...
ha a hangulat nem lesz kirobbanó, akkor visszamegy jövő héten a 275 feletti sávba...
ott már én is gondolkodok a pozim zárásán...
jó hétvégét mindenkinek... !!!
erste megint hülyeségeket beszél. Nincs semmiféle támasz 270-en, hanem a középtávú emelkedőről pattant keményen fel, ami kicsivel 265 felett volt
Azért én nem nagyon bánnám, ha kicsit beszaladna 270 alá még ma...! Nem tankoltam be eléggé. :))
Hát igen, vállságos, sőt állságos az Erste helyzete...:)
Erste komment:
"10 napja esik az árfolyam, sorra esnek el a fontosabb támaszok. Elõször a 200 napos mozgóátlag tört meg,
az igazán kemény dió azonban a 275 forintos támasz volt. Május óta háromszor tesztelte a szintet, végül
negyedik alkalommal sikerrel leküzdötte az akadályt, és a hét elején elesett a támasz. A hét eleji akciót
követõen folytatódott a gyengülés, jelenleg a 270 forintos támaszon állt meg az árfolyam. Ha törik a szint, akkor
már csak 260 forint állíthatja meg az esést. A trend lefele mutat, valószínûbb a további csökkenés, elõtte
azonban pár napig még oldalazhat a 270-es támaszon. Felfele a 275 forintos szint erõs ellenállás. Az MACD
indikátor nemrég adott eladási jelet, és jelenleg egyértelmûen esõ trendet mutat.
- A három hónapos hozamkülönbözet a német állampapírok felett továbbra is magas szinten 8,79%-on áll, amely
továbbra is jelentõs kamatelõnyt biztosít a forint számára, hiszen a márciusi sötét napokban sem emelkedett
a kamatkülönbözet a novemberben mért legmagasabb érték, 10,25% fölé. Ugyanakkor a vállság kirobbanása
elõtt ez az érték 4% környékén állt. Ez a kamatkülönbözet találkozva a reformintézkedésekkel és a jelentõsen
javuló folyó fizetési mérleggel, továbbra is támogatja a forint erõsödését."
Nem használok még chart rajzolót. Amúgy már gondolkodom rajta, hogy be kéne egyet üzemelni. Talán ősszel beruházok egybe.
Csak tudod ezidáig otp-vel meg mellé egy pár pici papírral bohóckodtam, most a rv kereskedést kerülöm, mert nem látom azt a forgalmat ami lenni szokott, így kiszámíthatatlan számomra az egész...
Köszönöm
Itt van egy Ami-s kép is:
http://kepfeltoltes.hu/090702/11140160691_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ha változtassak az időtávon szól!
Használsz valamilyen chart rajzolót?
Amiba be lehet importálni a yahoo-ról a €/Huf chartot is vagy a stooq.com-ról is!
Szólj ha változtassak valamit rajta!
Javítottam a képet, hogy az idő beosztás is rajta legyen!
Egy napos felbontás, egy éves időtávban ha lehetséges.