Szóval, maradjunk abban, hogy ne hazudj, utólag. Mivel a koncentrációs tábor első említése #796818 hozzászólásodban így történt:
"A "népnemzeti keresztények" elmehetnek a p-be, miközben a migriket koncentrációs táborba zárják ártatlanul is"
Hát nemcsak habony, de goebbels is elbújhat melletted, mutatom, hogy mi az érvelési hibád. Figyeld meg az alábbi mondatot és szólj, ha egyetértesz vele:
"A diktatúra nem rosszabb a demokráciánál, hiszen mindkettő használ
propaganda-eszközöket és börtönbe csukja azokat, akik a törvényeivel nem
értenek egyet. Egyik sem jobb a másiknál."
Magyarul lényegtelen hasonlóságot hangsúlyozol két dolog között, de a LÉNYEGES különbségeiket szándékosan figyelmen kívül hagyod.
Arról, hogy ártatlanul zárták volna be a bangladesieket a tranzitzónába pedig az alábbi adalék: szeptember 15-én nyújtották be a menedékkérelmüket, és szeptember 15-én elutasította a kérelmet a bíróság. Ergo, el kellett volna hagyniuk Magyarország területét Szerbia felé. Ehelyett fellebbeztek és a tranzitzónába mentek, amit Magyarország felé akkor hagyhatnak el (Magyarország felé három oldalon zárt), ha van engedélyük a belépésre (menekült, oltalmazott stb.)
Emberi jogi bíróság azt mondta ki, hogy a tranzitzóna nem tranzitzóna, az Magyarország területe, Magyarország területén pedig nem korlátozhatod szabad mozgásukban, akik az ország területére már beléptek - függetlenül attól, hogy beléphettek volna-e egyáltalán vagy nem. Így valósult meg szerintük a "jogtalan fogvatartás". És ez alapján, mindenkit, aki azt mondja a határon, hogy menekült, azt engedni kell belépni, hogy az eljárást lefolytathassa az állam, ha pedig beléptetted, akkor engedni kell, hogy menjen amerre akar, attól függetlenül, hogy jogosult-e státuszra vagy nem. Ha nincs belépésre jogosító irata, akkor sem korlátozhatod a szabad mozgásban, mert emberi jogaiban korlátozod. Csodálatos. Számoljuk fel az államot, nem szabad senkit sem korlátozni emberi jogaiban, jöjjön mindenki aki akar. (irónia)
Külön köszönet, hogy terrorizmus vád kapcsán leírtad, hogy értelmetlen, rossz szabályokat nem kell(ene) alkalmazni. Gondolom, ezt a véleményed az emberi jogi bíróság érvelésére is érvényesnek tartod.
"Ferenc pápát nyilvánvalóan nem Röszke miatt hoztam zsenike"
Ja jó, már azt hittem, ezzel akartad bizonyítani, hogy a tranzittábor koncentrációs tábor. Szóval nem. Akkor csak levegőztél.