Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #797296

Ha nincs ez az enyhén szólva túlpörgött migránsos műsorunk akkor nem is kerül bíróság elé ilyen váddal ebben biztos vagyok. Hiába van ez a törvényünk. Nem emelt volna vádat az ügyész ilyen nyomozati adatok alapján terrorizmusért. Ez 100% szerintem.

Csak hát van egy ilyen túltekert gonosz migránsok világvége politikai műsorunk , és ezen a nyomorulton csattan most ez az egész. Már ha lesz olyan bíró aki nevét adja ehhez , remélem ilyen birka nincsen aki jogerősen ilyen adatok alapján terrorizmusért el fogja ítélni.

Mondjuk ügyészt sikerült találni aki csont nélkül vádat emeljen ellene. Miközben ha nincs ez az egész politikai cirkusz akkor kb valami ejnye bejnyét javasolt volna neki + kiutasítást. Szerintem így néz ki a dolog, nagyon ilyen szaga van, nem véletlenül van nemzetközileg is ilyen visszhangja, még Usa is valami olyasmit jelzett , hogy ez azért valami aránytévesztés. Ami azért nem éppen szokásos dolog , hogy csak úgy diplomáciailag üzenjen egy büntetőügyben. Nyilván úgy érezték , hogy azért szólni kellene , hogy más a tömegek hiszterizálása és más fokozat utána valakit boszorkányként elégetni, gonosz terroristaként. Más dimenzió azért.