A lényeg, hogy 12.686 alá menjen.
De a pénteki shortjaimnak jót tesznek.
Közben füvet nyírok, kis beszaladós szünetekkel.
Na ilyet sem láttunk az elmúlt hónapokban! Most már a felfelé korrekciót nem csinálja meg.
Csak az órás Kijun vonaláig ment fel a 12.743-ig.
12.751-ig, de inkább 12.775-ig én felvinném (korrigálnám felfelé), ha rajtam múlna.
Igen teljesen egxetértek,nagyon sok olyan ember van a fórumon,akiktől rengeteget lehet tanulni!Kõszõnet érte!Lenthornak meg meg még egy+ is!☺
12.691 alatt viszont már könnyebb az út lefelé, habár ott van még az EMA(200) órás 12.652-n.
Köszönöm a hozzászólásokat.
12.730 támasz. Ezen nem fogunk szerintem elsőre átmenni.
én is csatlakozom
szerintem aki a saját idejéből ennyit áldoz a forum működtetésére, az minden tiszteletet megérdemel, Lenthort már rég óta ismerem az ucoz-ról, láttam a fejlődését, aki ennyit tud a technikai elemzésről, annak rengeteg munkája van benne, és ha ebből a tudásból megoszt másokkal az nagyon ritka, köszönet érte. Ha valaki megosztja a stratégiáját az olyasmit ad el amiből ő kereskedik, ez nagyon nagy dolog. Én azt gondolom mindenki a saját számláján úgy kereskedik, ahogy tud, sokan képesek tanulni, de kevesen vannak, akiktől lehet tanulni, mert kicsit nehezebb dolog átadni a tudást, Lenthor-nak nagy köszönet érte. Kisherceg. Ricsi, Sjani, Szarvasvadász,Ad... Atom...stb.(elnézést akiket kihagytam) őket tényleg megéri olvani :), legyen szép napotok :)
ok,látom sértődékeny mint írták,én nem tudom ezen mit kell,más verziót tettünk fel,ennyi ,..máshogy látja mindenki és így megmutatja a másik is mit lát,és úgy jó mindenkinek a több verzió ,,pedig a 390 korrekció is lehet 2400spx kiverés aztán fel.....na nem is írok :) akkor
a hosszútáv is sok kis rövidtávból áll össze!! ;-)
azt már megtanultuk hogy Lenthor teljesen máshogy áll ahozzá a dolgokhoz, ha lát egy nagyobb irányt akkor is 4-5-6 kisebb lépésben kereskedi le (vagy még több-ben!) napi szinten/órás szinten/sőt 15-5-1 percesen!! lép be vagy fordít pozikat
és teszi ezt nagyon gyorsan, alaposan, dokumentáltan >> ami tényleg ritka
és ezen a fórumon figyelünk rá/ill. tanulunk egy csomó dolgot amit használ illetve amik alapján hozza a döntéseit
sztem példaértékű >>szeretném ha maradna is ez a szellemiség a Blog-on
röv távon zseniális vagy, na persze ki tudja mi lesz lehet elszállnak 14,5 is ,vagy 2580sp 5 .pontnak
meg jó ha látunk több verziót,ki tudja melyik jön be
http://alapblog.hu/ujbol-az-amerikai-hitelpiac-mia... lufit fújhatják amíg
https://kephost.com/image/0GJF vszínű a C pont nem ilyen mély lesz és onnan új ath,2 verziós,ott a range benne látod ,ami a 2486 mutat ha pontos ,2x távot tettek meg 1 huzamba mint eddig
daxba 12390 alá értem jóval a lejjebbet 10k pl.
ezt írom pár hónapja,igaz a daxot feljebb vártam ,nem tudom mit nem tudsz követni ezen,mikor áll ezt hajtom
funda meg része,nem csak ta a tőzsde de pont a funda alapokon megy, a ta csak támasz-ell, szinteket,trendet mutat ennyi
szabályos elliott lement,már daxba is megvan a 5.pont még ha csonka is 13k kiverik vszínű de a 13,5 nem vagyok biztos
nézz a cac-ra hónaposan érdekeset látsz
Te mit vársz? Követhetetlen!
Alig tudom kihámozni, hogy mikor mit akarsz. Továbbá megkérlek arra, hogy a fundás elképzeléseidet ne ide írd, mert ez a topic nem erre lett létrehozva.
Egyébként a válság ideján is van hullámzás le és fel, ugyan úgy mint a gazdasági fellendülés idején is mennek az árfolyamok lefelé.
------------------------------------------
nem lesz 12490-390 se ,csak lejjebb,május eleje óta várod nem tudom mire fel
---------------------------------------
Szerinted ez logikus!!!
12.490-390 nem lesz csak lejjebb?????? Ha lejjebb lesz, akkor józan és azt mondatja, hogy lesz 12.490
ez tipp volt.....erre nincs ta, ez kilőve,pláne kis távon,ezt hagyjuk,hosszabb táv más ,kiszámíthatóbb ,a alapok nem úgy nézik,igaz tőzsde el is szállhat de a valószínűsége hmm ott a cikkbe is:„Nincs semmi racionális ezen a piacon. Ez csak egy gépi meghajtású kereskedelmi buborék, ami közeledik valamilyen minden idők őrület, mánia,” mondta.
2017. június 9. 21:48 big-ebuy.eu
réssel fel,ha le megveszik a én tippem :) spx meghintáztatták :)
-----------------------------------------------------
2017. június 9. 21:06
réssel le--------------------------------------------------
nem kis réssel le (én szóltam)
Én sztem meg kiverik a 13k aztán ko,nem lesz 12490-390 se ,csak lejjebb,május eleje óta várod nem tudom mire fel