Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#796846 Lenthor Előzmény: #796845

Na ilyet sem láttunk az elmúlt hónapokban! Most már a felfelé korrekciót nem csinálja meg.

Csak az órás Kijun vonaláig ment fel a 12.743-ig.

DAX

#796842 Kiss Zoltán Előzmény: #796837

Igen teljesen egxetértek,nagyon sok olyan ember van a fórumon,akiktől rengeteget lehet tanulni!Kõszõnet érte!Lenthornak meg meg még egy+ is!☺

DAX

#796840 Lenthor Előzmény: #796839

12.691 alatt viszont már könnyebb az út lefelé, habár ott van még az EMA(200) órás 12.652-n.

DAX

#796837 Macskaegér Előzmény: #796834

én is csatlakozom

szerintem aki a saját idejéből ennyit áldoz a forum működtetésére, az minden tiszteletet megérdemel, Lenthort már rég óta ismerem az ucoz-ról, láttam a fejlődését, aki ennyit tud a technikai elemzésről, annak rengeteg munkája van benne, és ha ebből a tudásból megoszt másokkal az nagyon ritka, köszönet érte. Ha valaki megosztja a stratégiáját az olyasmit ad el amiből ő kereskedik, ez nagyon nagy dolog. Én azt gondolom mindenki a saját számláján úgy kereskedik, ahogy tud, sokan képesek tanulni, de kevesen vannak, akiktől lehet tanulni, mert kicsit nehezebb dolog átadni a tudást, Lenthor-nak nagy köszönet érte. Kisherceg. Ricsi, Sjani, Szarvasvadász,Ad... Atom...stb.(elnézést akiket kihagytam) őket tényleg megéri olvani :), legyen szép napotok :)

DAX

#796836 big-ebuy.eu Előzmény: #796835

ok,látom sértődékeny mint írták,én nem tudom ezen mit kell,más verziót tettünk fel,ennyi ,..máshogy látja mindenki és így megmutatja a másik is mit lát,és úgy jó mindenkinek a több verzió ,,pedig a 390 korrekció is lehet 2400spx kiverés aztán fel.....na nem is írok :) akkor

DAX

#796834 Daxofon Előzmény: #796832

a hosszútáv is sok kis rövidtávból áll össze!! ;-)

azt már megtanultuk hogy Lenthor teljesen máshogy áll ahozzá a dolgokhoz, ha lát egy nagyobb irányt akkor is 4-5-6 kisebb lépésben kereskedi le (vagy még több-ben!) napi szinten/órás szinten/sőt 15-5-1 percesen!! lép be vagy fordít pozikat

és teszi ezt nagyon gyorsan, alaposan, dokumentáltan >> ami tényleg ritka

és ezen a fórumon figyelünk rá/ill. tanulunk egy csomó dolgot amit használ illetve amik alapján hozza a döntéseit

sztem példaértékű >>szeretném ha maradna is ez a szellemiség a Blog-on

DAX

#796830 big-ebuy.eu Előzmény: #796829

https://kephost.com/image/0GJF vszínű a C pont nem ilyen mély lesz és onnan új ath,2 verziós,ott a range benne látod ,ami a 2486 mutat ha pontos ,2x távot tettek meg 1 huzamba mint eddig

daxba 12390 alá értem jóval a lejjebbet 10k pl.

ezt írom pár hónapja,igaz a daxot feljebb vártam ,nem tudom mit nem tudsz követni ezen,mikor áll ezt hajtom

funda meg része,nem csak ta a tőzsde de pont a funda alapokon megy, a ta csak támasz-ell, szinteket,trendet mutat ennyi

szabályos elliott lement,már daxba is megvan a 5.pont még ha csonka is 13k kiverik vszínű de a 13,5 nem vagyok biztos

nézz a cac-ra hónaposan érdekeset látsz

DAX

#796829 Lenthor Előzmény: #796826

Te mit vársz? Követhetetlen!

Alig tudom kihámozni, hogy mikor mit akarsz. Továbbá megkérlek arra, hogy a fundás elképzeléseidet ne ide írd, mert ez a topic nem erre lett létrehozva.

Egyébként a válság ideján is van hullámzás le és fel, ugyan úgy mint a gazdasági fellendülés idején is mennek az árfolyamok lefelé.

------------------------------------------

nem lesz 12490-390 se ,csak lejjebb,május eleje óta várod nem tudom mire fel

---------------------------------------

Szerinted ez logikus!!!

12.490-390 nem lesz csak lejjebb?????? Ha lejjebb lesz, akkor józan és azt mondatja, hogy lesz 12.490

DAX

#796828 big-ebuy.eu Előzmény: #796827

ez tipp volt.....erre nincs ta, ez kilőve,pláne kis távon,ezt hagyjuk,hosszabb táv más ,kiszámíthatóbb ,a alapok nem úgy nézik,igaz tőzsde el is szállhat de a valószínűsége hmm ott a cikkbe is:„Nincs semmi racionális ezen a piacon. Ez csak egy gépi meghajtású kereskedelmi buborék, ami közeledik valamilyen minden idők őrület, mánia,” mondta.

DAX

#796826 big-ebuy.eu Előzmény: #796825

Én sztem meg kiverik a 13k aztán ko,nem lesz 12490-390 se ,csak lejjebb,május eleje óta várod nem tudom mire fel