Szép záró! :) Csak átment azon a bizonyos 78-on,már ideje volt :)
Szép záró! :) Csak átment azon a bizonyos 78-on,már ideje volt :)
Ha meg nem fülescsészét nézek, akkor dupla alj kitörés, visszateszt, és fel záaszló alakzat, abból megy ki fel..
Nutexben kialakult egy havi chartu fulescsesze. A recesszio ota ez a legmagasabb havi zaro erteke. Jol latszik a piros csokkeno trend megfordult, es emelkedo trendbe valtott dupla alj alakzattal, mint trendfordito alakzattal. Annak a dupla aljnak feltorese utan duplazott 29-58ig.. utana egy eves konszolidacio zajlott 60as szint korul. Ebben a honapban mar 70es szintre lepett, es kialakult egy fulescsesze nyakvonal, ami szint fole zart ma havi szinten. 2ev emelkedes, lehet valami kezdete. Ez nem par napos fellangolas. En most ebben utazom. A mult fundaja nem erdekel. Vallalom a kockazatot. Konzum es opimusban is ugyanilyen chartra vasaroltam piaci aljon, es ma mar 90szerezett konzum. Ez a nutex 220%os emelkedesnel csak. Azaz duplazas folott. A fulescsesze celar 120fole mutat elso korben. Az innen majdnem dupla. Jovo honap vegen kiderul, hald e tovabb fel.
60% a tulajdonosi kör, 40% a közkéz. 3.5millio reszveny van csak. Ennek 40%os kozkeze igen csekely mennyiseg. Nemigen lesz elado fel szerintem. Konzumban 20millio reszveny van 75% tulajdonossal, itt 3.5millio 60% tulajjal. Humet nagy nev volt. Visszarendezodhet az arfolyam itt is
na ez is 20%os limitelt! Meg sem tudtam rajzolni a havi chartot 61nel, mar szaladt is 68ra, felso limitre. Havi charton jol latszik, ket eve dupla aljbol pattant, torve a csokkeno trendet. Majd most piros fulescsesze nyakvonalanal a papir, havi zaszlobol kiment fel mar. Chartilag teljesen profi. Mehet ez is fel. Reggeli 61es kepem a kep, de mar estere 68 lett.
A Társaság küldetése | |
20%os limittel megint kitépték 3hete kb. jó nagy pakkok mentek a mai nulla állapotokhoz képest. Általában a tépésben van nagy forgalom, csorgásban kicsi. Most visszacsorgott a 60as bázisba, ami így duplája a 28körüli két évvel ezelőtti állapotnak.
42.500vevő várakozik a papírra. Kíváncsi vagyok a közygűlésen lesz e valami új terv a közygűlési meghívóban, aminek jövőhét végéig jönnie kell
Új tevékenységet vettek fel tegnapi cégközlöny szerint:
9/101. 6420 '08 Vagyonkezelés (holding)
| ||
És egyébként most így nagy vonalakban mivel foglalkozik a Humet?
A papír duplázott egy hét alatt. A nulla forgalmak heyett, 3-5millás forgalmak voltak napok óta. 2,7millió részvény van BÉT szerint. Mitől lenne nagyobb forgalom? Hír még nincs, de a kis papírok ficánkolnak. Az MNB 20db kis részvény árjegyzésát meg akarja oldani a standard kategoriában
Az a baj Sanyi, hogy a forgalom nagyon gyengusz....
két napja 20%os limitek ebben is fel. Rövid idő alatt duplázott. A funda rossz állítólag, a chart viszont igen bika. A héten 40volt, ma 72es felső limites záró.
Mint érdekesség.