Regisztráció Elfelejtett jelszó

Zoom a Konzumra

Lesz még itt besírás

#796614 Hathor Előzmény: #796566

kis papirok mar ket eve mozognak, ez nem mostani hatas. Szerintem meg mindig kezdeti fazisban vannak. Ok.. Konzum es Opimus mar tulfutott, atok nem erdekelnek.. pedig mennek fel meg. Venni nem lehet. Aki itt vesz, a boritasban nem tud majd kiszallni, igy az a ketto felejtos mar, de a tobbi kicsi meg jo

Lesz még itt besírás

#796599 Spade Előzmény: #796549

ez nem a kispapír feltámadás hanem a konzumban és az opimusban történet van. Az első bankot szerzett a második meg atomerőművi beszállítót.meg sajtót de az már szinte lényegtelen. Mind2-t hatalmas megrendelésekkel tömhetik ki bazinagy profittal kecsegtetve. Ettől a többi szutyok kispapír nutex ott1 futuraqua stb egy fillérrel se ér többet Azt a másik kettőből kimaradtak kiszálltak hajtják, tiszta speka ami majd ugyanúgy eshet vissza is. A cignél meg az életbiztosítási ágat megfűrészelték tv-el

Úgyhogy vigyázat, senki ne toljon be nagyobb pénzeket mert nagyon fájhat majd a végén !

Lesz még itt besírás

#796566 Hathor Előzmény: #796565

a kis tolvaj kategóriák a nyerők. Azok 98%ot estek. Cig ötödölt kb. Midcapek nem menők most, de ha nem lesz más, azok is jönnek majd. Addig nutex, konzum, opimus, ott1, futuraqua rallyk. Aztán Nordtelekom, trinvest, estmédia, csepel, meg ilyenek kb

Lesz még itt besírás

#796564 Hathor Előzmény: #796563

nem lesz elado abban sem. Abban plane ki van mindenki taraztatva. Bizom, hogy elso korben 120-150ig elmegy, majd 500ra

Lesz még itt besírás

#796560 Hathor Előzmény: #796558

kitartás! Nutex is beindult ma. Felső limittel zárt, felső limites várakozókkal. Jó lesz az is chart alapján

Lesz még itt besírás

#796558 Atesz11 Előzmény: #796549

28-81 között bent voltam.Durva,hogy 600 felett van!200 körül is furán néztem már......

Opimusban vagyok bent 55-ről meg Nutexem 60-65 közöttről,utóbbi már hónapok óta megvan.

Lesz még itt besírás

#796549 matgab Előzmény: #796529

ez nem merészség, hanem vakmerőség.

Persze fáj az ember szíve, hogy nem szállt be a Konzumba mondjuk 55-nél, de azt mondom, hogy a magyar tőzsde , ami amúgy is mutyi, hülyeség egy konzum szintű über über mutyi papírba beszállni. Mert lehet hogy egyszer ha egy ilyen papírba beszállsz ,akkor triplázol, sőt másodszor s akár tízszerezhetsz is, de legkésőbb harmadszorra úgy elveszted az összes pénzed, mint a sicc. Hasonlót láttunk már a Novotrade/Genesis vagy az RFV/Estar esetében is (bár ott lassabb és kisebb volt a hiszti). Vagy volt még az Econet 4000 felett is (annak nem is tudom már milyen néven futott tovább később), meg az összes többi ilyen shit részvény.

Ezekbe bevásárolni olyan, mint megbucherált rulett-automatán játszani.

Lesz még itt besírás

#796529 Ddavid

idézet PF Opimus topicból:

"

j1g2

ma, 12:41

előzmény: #33572 szkrik

Jelentem közben hogy apámat meggyőztem !!!!! fél kettőre megyünk kivenni a pénzt, és gondolom hogy mivel 8,5 milliorol van szo ezt meg kell rendelniuk. szóval max holnap 8 óra után átvesszük, és onnan irány az OTP fiók, betesszük az én TBSZ számlámra, persze irunk arrol hogy egy papirt , hogy milyen árfolyamon hány darabot tudtunk venni neki ebbol a 8,5 milliobol .... kivánjatok sok sikert. Az öcsém hál Istennek mivel korán (már tegnap) bejelentkeztünk 98as árfolyamon vételen kapott is ... most még holnap apámat letudjuk, és kész :) ....

Nyugi egyikünk sem fogja eladni választásokig ....

"

Azért ez a merészség... -_-"

tőzsde és a szabadpiac

#796485 banyaiz Előzmény: #796483

Kicsit arra hasonlít mint a dotcomnál mikor valaminek a nevében a net szó benne van és volt egy asztali számítógépük is az sokszorozott ahogy tőzsdére lépett. Itt Mészáros neve mint a net szó akkor az katapult. :)

Nekem volt régen ilyen részvényem már nem emlékszem mennyin vettem és adtam de valamire spekiztem vele, hogy talpra áll vagy ilyesmi aztán buktam rajta. Konzum áruház volt még akkoriban a vagyon kb Pécsett ami a cégben volt. Azóta nem követtem.

Mint ezek a kispapír rallyk régen csak itt azért ha céget épít belőle akármi is lehet ilyen hátszéllel.

Cignél számítottam egy ilyen hátszélre de ott egyrészt nem jött másrészt azért az egy más méret, más árfolyam stb.

tőzsde és a szabadpiac

#796483 matgab Előzmény: #796480

ilyenkor sajánlom, hogy nem vettem bele 50-100 között.

Bár ekkora mutyi részvényt én még nem láttam sehol a világon...

tőzsde és a szabadpiac

#796480 Kissherceg

azt hiszem ez a papír mutatja pontosan a hogyan lehetsz sikeres Magyarországon terminológiát. Arany emberek

Ma is 17%

#796358 Hathor Előzmény: #796339

itt negyvenszerezés jött 2év alatt. És még el is lettem küldve itt duplánál a halál f@szára..

Ma is 17%

#796339 rbbj11 Előzmény: #796282

Hát, szerencséd volt.

Ha nincs fidesz mutyi, akkor a cégnek reszeltek. Minden esetre ez egy típus példája annak, hogy ha valaki belenyúl az aranybányába, nem szabad eleresztenie, nagy hozamnál sem. Hányszor jártam már én is úgy, hogy azt hittem, de jól jártam, mert elraktam egy nagyobb hasznot :S Aztán pár év alatt tízszerezés jött....:S

Ma is 17%

#796303 matgab Előzmény: #796294

reggeli hír:

A Budapesti Értéktőzsde a mai teljes kereskedési napra felfüggesztette a Konzum-papírokkal való kereskedést, mivel a társaság ma olyan bejelentést tesz közzé, ami nagy mértékben befolyásolhatja az árfolyamot.

Újraindult a kereskedés a Konzum részvényeivel2017.06.01 14:29

erre azt mondanám a BÉT is elmehet a kva anyjába. Nem kereskedtem volna szívesen Konzumos részvényekkel, de ha hoz reggel egy határozatot, hogy teljes napra felfüggeszti, akkor pár órával később ne hozzon egy ezzel ellentétes határozatot.

Tehát vagy reggel kellett volna olyan határozatot hozni, hogy határozatlan ideig és utána hozni egy olyan határozatot, hogy 30 perc múlva újraindítják, vagy mai napra teljesen fel kellett volna függeszteni.

Ilyen az, amikor amatőr emberek amatőr munkát végeznek.

Ma is 17%

#796283 Hathor Előzmény: #796282

visszafordítottàk napközben. Megvolt a VIP kiszálló 700.000darab feletti forgalommal. Anno volt olyan kérdés is 15nél, kinek fogok több tízezret eladni?! Annak 20szorosán 100.000ket lehetet adni.