A szellemi rész az igen, de a kockázatkezelés, állóképesség javítható.
A szellemi rész az igen, de a kockázatkezelés, állóképesség javítható.
ez veled született tehetség :)) gyakorolni nem lehet :))
Köszi a választ, akkor türelmet szuggerálok magamba, és várok a megerősítésre :)
Jenő bá! egész délutánom arra ment, hogy átolvastam a KEG topikot odaát.... koncentrálva a maga írásaira.... így utólag érdekes mód, minden a helyén van... a péntek, a 15 óra, a 14 ft, várom az ajánlatot, a 21-24 közötti rohasztást és a 2011-12-es (év) kiszállót.... :)
Szolid nyereséggel, nővekvő ügyfélkörrel szorgoskodnak. Nem rossz cég.
Lassan 30 éve vagyok a piacon, ebből 20 bét, olyan nagy meghúzást még nem láttam aminek ne let volna még egy pár megerősítése... Mi a fotexen tanultuk az ipart.
Palota Gumi Kft., ezen lefekudtem! :D
Elnezest a Phylaxia rajongoktol a tiszteletlensegert, de ezt nem tudtam, hogy meg gumijavitassal es centrirozassal is foglalkozik a ceg. Raadasul itt a szomszedban. En meg mashova hordom az autot teli-nyari gumicserere... :D
500mFt??? az nem túl sokszor volt az elmúlt évben.... ;-)
amúgy én 7,5-en voltam a rally előtt, utána bővítettem, most 9,07-re jön ki, és kiváncsian várom hogy jó ötlet volt-e, vagy jobb lett volna a rallys kiszállás 18-19 körül... ;-)
Reméljük a legjobbakat. Tudom, hogy mindenki 7 alatt vette itt :_))
Azt kell mondanom, hogy a bölcsesség 500m Ft forgalim alatt nen mérhető pontosan itt,
engem nem sikerült, a világért sem válnék meg tőle úgy a szívemhez nőtt.
főleg amióta busás hasznom van rajta :-)))
Köszi a biztatást, de gondolom ez a két kis cég bevétele aprópénz a phylaxiában.
Akkor akik ma eladták azt a pár millió részvényt nem voltak túl bölcsek, vagy csak tudnak valamit, amit mi nem??
Szerintem, ma kegyetlenül kirázták a potyautasokat.
előre is köszönöm :)
Majd szólok milyen az az eufória. Nem nehéz.
:)) No akkor ezt megtanultad :) tömik azokkal is a kicsiket, helyes, kell a buli papír :)