Megjött az eon osztalék. A Béta részvények után is eurban kaptam. A normál rv-k után osztalékadót is vontak le (tbsz).
Megjött az eon osztalék. A Béta részvények után is eurban kaptam. A normál rv-k után osztalékadót is vontak le (tbsz).
Azért a pofám leszakad, de tényleg. Szeptember óta tartott e.on-t három hete adtam el, kb azóta gigarallyban van.
A Commerzbank elkezdte a 9600 fős létszámcsökkentési programjának első fázisát. Ennek keretében 3000 munkavállaló részére ajánlják fel a korai nyugdíjazás lehetőségét. Ezzel az 1962 előtt születettek élhetnek, a Commerzbank 30.000 eurós ösztönzőt is ajánl.
A legnagyobb európai vállalat kevesebb árbevétel mellett dupla profitot termelt.
Romló értékesítési adatok mellett megduplázta tavalyelőtti profitját a
Royal Dutch Shell, és ezzel egyenesen az európai lista élén találta
magát. Ezzel az amerikai Forbes másik, „Global 2000”-es listájára is
felkerült. A Shell 2016-ban 234 milliárd dollár árbevételt, 4,6 milliárd
profitot, 411 milliárd dollárnyi mérlegfőösszeget tudott felmutatni,
összességében ezzel 228 milliárd dollárt ér a cég (ennyi a piaci
kapitalizáció). 2016-ban az ötvenedik legnagyobb vállalat volt a
világon, jelenleg a huszadik.
...
A Top 10 európai vállalat
Most olvasom a kbc.n, azért adják az olasz papírokat, mert előrehozott választások lesznek???? Berottyantás...
Mi van az olaszoknál, hogy ütnek minden bankot? Unicredit 3ik napja esik... fene tudja miért... :-/
A harmadik pakk vétele ma nem sikerült, így még csak két kisebb pakk van (2999 és 2899)
a bukaresti tőzsde honlapja szerintem színvonalasabb mint a bét-é http://www.bvb.ro/ nem kell megijedni, angolul jelenik meg
azért elég sok tőzsde elérhető :)