Valóban, alapból nem játékra készültek, viszont még azon a porondon is derekasan helytállnak.
Valóban, alapból nem játékra készültek, viszont még azon a porondon is derekasan helytállnak.
Strapabíró cucc, a súlya is ennek megfelelő. :-) Pont most olvastam egy cikket az Indexen, h az újabb laptopok drasztikusan fogyni fognak, ahogy jön az új technológia..
Micsoda véletlen, nekem meg 8560w-m van, használtan besbuy volt két éve. Előtte nc8430-am volt, az meg renew volt :D Azért a két gép kiadása között eltelt jó pár év jól jelzi, hogy meddig is bírják ezek. :) ha nem szűnt volna meg az xp támogatás, akkor az nc most is menne még. Szerintem a következő is használt 8xxx lesz.
Nekem 8530 van. Én nem a játékra való alkalmasságot, hanem a tervező programokkal való optimális együttműködést emelném ki, mert az Nvidia Quadro arra való.
-Internetezni
-Filmezni
-Irodai felhasználásra
-Játékok futtatására
-Szövegszerkesztésre
-Skypolásra
Stb.
Játékok amik futnak rajta:
Shadow Warriors 2 deluxe,
Battlefield 1
Mortal Kombat XL
Processor: Intel Core i5-2540M
Ram: 4 Gb DDR3
Háttértár:128Gb SSD
Kijelző: 17,3” Kijelző
VGA: NVIDIA Quadro 3000M (2 GB DDR5, 256bit, dx11!)
DVD író
WIFI, Bluetooth
SD Kártya olvasó
Beépített mikrofon
e-Sata, Fireware
USB 3.0
Akksi nélkül
Gyári Nagyteljesítményű HP Töltővel
Windows eredetiséget igazoló matricával, aktivált, jogtiszta win10 pro-val feltelepítve
Ár: 99 900 Ft
+4Gb rammal: +5000
+320Gb hdd (SSD mellé) +5000
Vadi új, bontatlan akksi hozzá: +15.000
Intel Core I7 2620-as procival: +12.000Ft
Átvehető, tesztelhető: Bp, 2kerület
Tel: 30 2810648
Meglévő laptop (piaci ár alatti ) beszámítási lehetőség
játékbeli teljesítmény:
Motion J3500 core I5 tablet, 120Gb ssd-vel,csepp és ütésálló kivitel, all in one pc + laptop kiegészítővel
Eladó windowsos tabletpc, dokkolóállvánnyal, asztali gépként is használható! i5 procival, ssd-vel!
Fokozott igénybevételhez, terepmunkához, autodiagnosztikához, vendéglátós szoftverekhez is ideális!
Cseppálló,mérsékelten ütésálló!
I5 520m proci
2Gb ram (4gb-ig bővíthető)
120Gb SSD
12.1' kijelző
wifi
Bluetooth
gps navigáció
3g modem, sim kártya foglalattal
Lan
Webcam
Két aksival
ujjal is használható az érintőképernyő, nem csak érintőceruzával.
Windows 7 pro eredetiséget igazoló matricával, jogtiszta win7 professionallal telepítve!
Ára: 64.000Ft
Dokkolóállvány hozzá, amivel all in one pc-ként és falikonzolra is szerelhető,
vagy akár all in one asztali számítógépként is! : +15e Ft
Mobil billentyűzet, amivel laptopként is használható: +15e Ft
A két kiegészítő együtt 30e helyett csak 21e ft!
Dokkolón lévő portok: usb, dvi, lan, display.
Átvehető, tesztelhető: Budapest, Budakeszi
Tel.: 30 281 0648
mennyi a vége? ipad air 2, szine állapota.. priviben ,)nem vagyok nagy Apple rajongó..laptopokat jobban kedvelem de egy dologra kellene a tablet.
eladó lett telefonom, iphone 6 16GB, T-s, ipad air 2-t is lehet eladom.
Persze, én se valami leharcolt szarra gondoltam.
Öreganyának volt ilyen mama telefonja, a rák tudja hol lehet, lehet h kidobta anyám.. Nekem is van régi telefon a fiókban, jó az tartaléknak. Sztem vegyél egy újat, pár ezer ft lehet.
Igen, általában ez van. Csak gondoltam megpróbálom. Pörögjön a fórum... :-)
Bármit lehet. De akkor minek ez a topik? :-)
Gondoltam, hátha van valakinek, amit már úgysem használ. Nekem is van egy marék réi telefon itthon. Bár azok sajnos nem jók, mert nagy gombos kellene.
szia, én üzletvezető voltam mobiltelefon szaküzletben. Alapból az a baj, hogy a régi ilyen telefonoknak már nem jó az aksijuk. Akinek van és eladja, az nem vesz hozzá új aksit, na meg kapni sem lehet már hozzá.
"Nagyitelefont" vennék idős embernek kizárólag telefonálásra. Hagyományos, nagy nyomógombosat, minél egyszerűbbet.
Szempontok:
Nagyon egyszerű legyen a használata.
Telenoros kártyát kell fogadnia a telefonnak.
Jó nagy számok a kijelzőn.
Semmi extra nem kell, esetleg egy egyszerű fényképező lehet benne.
Bírja az akku a várakozást, ne kelljen egy-két naponta a töltéssel szarakodni. (alig fog beszélni rajta, naponta csak pár percet, vagy annyit sem)
Szép állapot, ne valami leharcolt darab legyen.