úgy döntöttünk, hogy nem foglalkozunk az amcsikkal.
Valaki szóljon már az amcsiknak, hogy mi lefelé szeretnénk menni és az nem megy, ha ők felfelé rohannak.
Nézzétek meg az "A" hullám és a "C" hullám elejét!!!!!!!
Szinte másolja az "i" és "ii" hullámokat, csak méretében tér el egy kicsit.
Talán a "iii" hullám lehetne 12.490 környéke, majd fel a "iv" hullám és végül lehetne az "v" hullám 12.390-12.420
Igen az a 12.538-as leszúrás korai volt és váratlan. Utána visszaállt a forgatókönyv.
Reggel gondoltam, cinkellek egy kicsit, de aztán letettem róla, mert sokszor "megsértődsz". De most van az, amire már akkor számítottál, hogy 580-ig lassan lecsorog, és onnan felgyorsul.
12.490 lehet a következő, majd kisebb fel korrekció után
12.390 - 12.420 lehetséges.
meglátjuk :) pasz, bármi lehet havi záró közeleg adják-veszik egyes alapok,bankok meg megtépik ha kell certik potyogjanak meg a stopok ,ezért veszélyes ez a szint ,nincs trend
620-ig longolom
meg a 620is teszteljük, 45 short nyílt fedező
igen gratulálok de nincs nap vége ,én longoltam 640 tegnap ,csak közbe nem néztem annyira biztos voltam a longba,de spx shortolom 80körülről vannak
dax havi elliott megvan 5 .pont is csak korcs,amit vártam ,usa kész
643 erős long támasz napiba,átmegy longos lesz,aztán 670 még erősebb ami 23 fibo szint
2017. május 25. 8:19
Sziasztok, jó reggelt!Hölgyeim és Uraim!
Úgy
néz ki, hogy ez a zászló alakzat befejezte és kész van! Kioldalazott már belőle. A zászló alakzat kb. cél árát tegnap írtam azt
hiszem12.420 környéke.
Most
valószínű, hogy felmegy még 12.700 fölé. (12.710 a 61.8%-os fibo,)
esetleg túlhúzhatják 20-30 ponttal, de utána nagy valószínűséggel
beejtik.
08:00 nyitás után adom el a longokat és óvatosan elkezdek shortra váltani.
Lefelé 12.600-nál elgondolkozik egy kis időre, majd 12.580 alatt elkezd zuhanni.
--------------------------------------------------------------------------------
07:50-kor írtam (30 percet siet a fenti óra)
Eddig nagyon bejött.
sztem júniusba 13k és potty,spx 2450 tipp
kiverték a hetes aljat,lehet a tető is megy 700 ,sztem sőt 760 egy ellenállás nálam 4h-on daxba
575 alatt short a dax nálam napiba