Persze az indik jelzését figyelem -de még mennyire - Lépni kell, ha nagy változást jeleznek.
Persze az indik jelzését figyelem -de még mennyire - Lépni kell, ha nagy változást jeleznek.
Általában kis hullámokat 30-40 pontonként játszom meg.
Ma viszont kivárok, illetve el is kellett mennem. Bízom a 12.700 feletti szintben. 12.700 felett csökkentem a mennyiséget, de a nagyobbik részt 11.750 környékére tartogatom.
Ha bezuhanna nem zárom mínuszban, mert 12.490- vagy 12.390 után ismét jövünk fel, akkor zárhatom.
Kicsit nagyobb a gond, ha a nagy 4. hullámhoz mennénk vissza, mert az lehetne 11.500 környéke, de én ezt a kört a 13.000 új csúcs utáni időszakra teszem.
Te ilyenkor meddig tartod? Amíg nincs más jelzés? Vagy van valami idő, mondjuk 72 óra?
Kicsi volt a hely és csak így tudták levinni az órás Stochasticot.
Nem te
tszik, amit a DAX csinál, valószínáleg zárom kis minuszban a longot.
SP Fitures indik és a DAX indik nagyon eltérnek. Különösen óráson és négyóráson.
Az SP már esne, míg a DAX-ban lehet felfelé egy kis kraft.
Arra figyeljetek, hogy ha felérünk a tervezett csúcsra, akkor a fordulás gyors lesz. 30-40 pont mozgás lehet pillanatok alatt, mert korrekció fog lefelé jönni. Érdemes betenni az eladásokat és a shortnyitás ajánlatait, mert nem nagyon lesz rá idő.
Remélem, így lesz, mert én is nyitottam 3 db DAX long CFD 12640-en.
Lehet látni, hogy dolgoznak a robotok, mert egy helyben állunk.
Minden eladást kénytelenek a robotok megvenni, mert pillanatok alatt a zászló vonalait átlépnénk,
Kicsi a hely és az órás Stochasticot nehezen tudják levinni. Ha sikerül, akkor megint egy kitörés lehet felfelé.
Az alsó tüskék mutatják, hogy a zászló alsó vonaláról visszarántják az árfolyamot.
Ha ma kellene zárnom, akkor 12.704-12.708 között, mert ellenállás.
Lehet, hogy ott én is csökkentem, mert sokat nyitottam, majd esetleg megint visszaveszem lejjebb.
Köszönöm, láttam, hogy 12760-ig mehet az általad felrajzolt zászló alakzatban. Ma meddig várod, hol adnád el a 12630 körüli longokat?
Az idejét nem tudom lehet akár ma, de lehet több nap is.
Az órás zászló inkább egy-két napot feltételez.
Sziasztok, jó reggelt!
Valószínűleg 12.760-ig ebben a "zászlóban" fogunk mozogni.
(zászló célára kb. 12.420 körül. Attól függ honnan fordul le)