Lassan zárom a shortokat (12.511 most)
12.500 körül nyitok longot, mert ha esik is tovább kellene egy kis fel korrekció.
Lassan zárom a shortokat (12.511 most)
12.500 körül nyitok longot, mert ha esik is tovább kellene egy kis fel korrekció.
Vajon fordul innen 12540 környékéről? Rocco ezt egy támaszként jelezte.
Na, hosszabb idő után jók lettek a ma megnyitott shortok.
Legalább egy hete nem shortoltam.
Benne van a pakliban, hogy ha nem fogja meg a 12.500, akkor a következő erős támasz 12.391-12.402.
Utána 12.300 környéke.
Már én rosszul nem jövök ki belőle. A maradék longot zárom folyamatosan, ha elindul lefelé.
14k nem lesz,se 14,6 sztem még
Az esést vártam már reggel is, és meglepett a reggeli visszarántás ezért írtam a bejegyzést... Már reggel is az esést vártam, csak nehezen indult, de nap végére kárpótolt azért:D
Holnap már történelem lesz, hogy miért volt az esés.
Beírtam a 12.500-at is mint lehetőség. Továbbá egy percig sem aggódom, hogy nem tudom zárni a longot, mert a 13.000 még nem a tető lesz.
Pedig ez nem is rövid táv.
ez még korrekció csak,13k kéne bár nem tuti
Te 5 percenként nyitsz-zársz, a pár óra sok idő :))
Emellett miért ne változhatna a véleménye, ha mondjuk már tudja, miért van -300 pontban a dow? Mondjuk a Putyin-Trump adatcsere hozza meg a korrekciót, akár előbb, mint várod. Én látom nagyon érzed, de hosszú távval sokszor akadt gondod, rövid távon viszont fergeteges vagy. Ez nem baj, de itt mittomén 1-2% még elmarad, azzal nincs gond.
Emlékszem, amikor írtad a 13K-t, valaki más meg beírta, nem lesz ATH, hanem 8 500. Akkor itt szavaztattam meg a népet. Ez értelemszerűen bőven 12K alatt volt. Feljött ide, le a kalappal előtted, de az, hogy 11K ról nézve most 12 850, vagy 13K a teteje, mindegy.
A 61.8%-os fibo-ig korrigált vissza 12.587-ig. Ami érthető is mert az indik már nem bírták volna a 13.000-et. A napos már egyébként is a plafon felett mozgott.
-----------------------------------------------
2017. május 17. 17:05 atiska83
Nem értelek, miért kell itt erőltetni a longot... ATH-n volt,
lefordult, mindenki 4.es pontot vár ami legalább 1000 pontos korrekciót
vetít előre, te meg 170 ponttal csúcs alatt már longolod:D minek?
----------------------------------------------------------------------------------
Hamar megváltozott a véleményed. Csak pár óra kellett.