Regisztráció Elfelejtett jelszó

Rbbj D

DAX

#795262 banyaiz Előzmény: #795256

Izgalmasnak tűnik ez a kétsebességes EU történet. Mert ha valamit kitalálnak az euró zónára amit kajálna a piac. Német-francia vezetéssel ennek nekiállnak . Németek a zsebükbe nyúlnának, ők nincsenek eladósodva bőven beleférne. Igaz migránsokra egy kicsit most költekeztek de hát az a light kategória még mindig.

Gondolom Merkel újraválasztása után lehet ez majd téma őszre év végére. Előtte nem hiszem nagyon ugrál az ügyben bár ki tudja elég jó a támogatottsága.

DAX

#795256 Lenthor Előzmény: #795255

Jönnek a hírek, amire majd lehet csökkenteni az eszközvásárlási programot!

"német gazdaság jobban teljesít, mint amit az EKB feltételezett"

DAX

#795255 Lenthor Előzmény: #795251

Amíg ilyen longos a DAX még nem néztem meg rendesen.

A tetőről a fibokat veszem figyelembe, naposon a Donchiant és az Ichimokut. Megnézem naposon az RSI-t, hogy a 40% alatti érték hová jöhet ki. Valamint a Stochastic-ot.

DAX

#795251 Ricsi Előzmény: #795250

Amióta itt vagy, figyelgetlek, és kezdem érteni, miket figyelsz. Most azt írod, hogy 12 660 alatt lenne shortos a dax. Tudom, mi az a szám, de ha ott shortos lesz, akkor számolsz valami alsó célt is ilyenkor, vagy megvárod, esik amíg esik. Tudom, percesen kereskedsz, ez meg nem az az időtáv, ezért érdekel. Úgy gondolom, ha shortos, akkor a shortnak van kisebb "vesztenivalója", de van-e ilyenkor árad?

DAX

#795250 Lenthor Előzmény: #795249

Ha meg akarnák viccelni a nagyérdeműt, akkor meglehetne az esély, hogy 12.730-ig levigyék. Akkor még nem változna a longos kép.

----------------------------------------------------------

12.725-12.730 alá ne menjen. De igazán shortos a DAX 12.665-12.650 alatt lenne.

DAX

#795245 Ricsi Előzmény: #795243

Én nem voltam ilyen jó, 20-on zárt most lefelé a tegnapi long. Nem volt nagy üzlet, de a tegnapi max most megfogta, meglátjuk, mi lesz.

DAX

#795242 Lenthor Előzmény: #795240

12.830-on zártam mindet. Lehet, hogy kár volt, de ha még lemegy, akkor viszont jó. Az indik alapján lehetséges egy le kör, de itt már erőből is viszik felfelé. Majd kiderül.