Közben azt hiszem, megtaláltam a választ. (origóban, azt ugye szabad olvasni?) Tehát csak megkoszorúzta, igaz a hír.
És Göncz Árpi bácsival magyarázza.
Részemről itt a vége, no komment...
http://www.origo.hu/itthon/20170515--a-globalizaci...
Közben azt hiszem, megtaláltam a választ. (origóban, azt ugye szabad olvasni?) Tehát csak megkoszorúzta, igaz a hír.
És Göncz Árpi bácsival magyarázza.
Részemről itt a vége, no komment...
http://www.origo.hu/itthon/20170515--a-globalizaci...
Te olyan jól látod a világot, kérlek segíts, hogy mit olvassak, hogy megismerjem az igazságot!
És akkor végül is nem koszorúzta meg, ugye? Vagy mégis?
Kicsit olyan irányba megy ez az illiberálisok vagyunk történet , hogy az EU-ban is kakukktojás, és Kínában is.
Kínában röhögnek az illiberalizmusunkon, vagy Putyin , hogy mi ez a papírtigris esti mese hatalmas illiberalizmus, röhej vagy ezekkel a játékokkal még egy ellenzéki újságírót se tudsz Szibériába küldeni puha vagy Viktor, gyermeki játszadozás szintjén mozogsz a műfajban. Ha majd hetente lelövetsz 3 ellenzéki politikust és újságírót, vagy esetleg tankkal átmész a tömegen akkor valaki vagy már a műfajban, addig egy balfék. Kb. Átlátnák a szitán magyarul.
EU-ban és Usa-ban pedig a fejüket fogják, hogy mi van csak játszadozik , vagy nem kapta meg a gyógyszerét , vagy komolyabb a baj . :)
Mindenhol jók akarunk lenni az nem fog menni, két szék között.
Üzletileg szükséges valamilyen partneri kapcsolat, de vsz nem kellene a nagy megértésünkről biztosítani őket emberi jogi , demokrácia egyéb ügyekben.
Románokat az Imf olyan szar pályára tette azóta verik a világot. :) A gonosz Imf szétrombolta a gazdaságukat. Igaz 1-2 kormány belebukott a sztoriba de hát valamit valamiért. Nem emberkedünk ezzel a különadós gonosz bankos műsorral, és egy-két Imf tanácsot még megfogadunk vernénk őket vsz mert mi is a béka segge alól jövünk, van honnan nőni. De hát ezt már soha nem tudjuk meg mi lett volna ha.
szezonalisan kiigazitott adat 3,7%
Lengyelorszag 4,1%
Romania 5,6%
tenyleg megerositettek a leszakadast...
Most erősítették meg a hírek phiona és tozsdenyul fixa ideáját, hogy éppen leszakadunk a régiótól.... 4.1% az éves alapon mért gazdasági növekedés az első negyedévben. :-)!
444.hu? Index.hu?
Mandinert olvass.... :-)! Választ ott megtalálod...:-)! Pro és kontra. :-)!
Egyik kedvenc íróm aki egyben amatőr filozófus , pszichiáter is volt azt mondta erre , ha végre felismerjük, hogy minden ember őrült azonnal világossá válik minden rejtély számunkra. :)Van benne valami.
Oké persze jó viszony Kínával nem árt, de azért egy kissé túltoljuk ezt a haldokló nyugat, és feljövő kelet témát vsz.
Itt egy videó még a témakörben.
Lehet, hogy volt már szó erről a koszorúzásról, akkor bocs, de én csak most hallottam róla. (M1 híradó valamiért nem adott róla hírt.)
Ugye ez csak kamu? Nyugtassatok meg...
:) komolyan mondom egyre szánalmasabb vagy.. berongyolsz...lobogtatsz valami zászlót.. elkiáltod magad utááánaaaam.. vedd már észre ha nem követ senki akkor nem vezető vagy hanem elmentél sétálni.. voltak ilyenek utána visszakullogtak.
szeretnél valami nagy tétel lenni..mértékadó..etalon..a gyengék pártolója ibizák likvidátora.. de azért ehhez több kellene.. nem nagyon fogod fel ez fórum..egy ember egy vélemény.. a te kis vacak véleményed is csak egy..ahogy az enyém is. Nem láttam tőled egy szép kerek hozzászólást.. állítás alátámasztás és konklúzió. rendet kellene raknod magadban.. ez nem vezet sehova...jegyzetelgetsz ibizától..utána elsütöd mint a sajátodat..ez is elég szánalmas :) T
Tudod tök egyszerű.. ha valaki véleménye nem érdekel áttekerem.. oszt annyi.. Igen magyaráztam neked is mi a liberalizmus és mi a neolibsibal közti különbség.. pezzegeted mint leánykoncér a kukacomat..de még nincs ez meg neked.
szánalmas vagy, cimkéket szórsz..rasszistáskodsz.. pökhendi majom vagy..utána nyafogsz..tényleg igaza van anukádnak.. "elszaladt veled a ló"
mellesleg nem értem mit loholsz a fenekemben ha kispálya ibiza.. ha szerelmes vagy szólj bátran.. nekem nem jössz be.. nem tudom ki vagy (azért sejtem)..és ráadásul nem is érdekel..
Tudom nem vagyok normális.. hiszen az te vagy..akkor én biztosan nem.. hiszen a normális az átlagos..De köszi ne aggódj értem, nem vagizom vele mert sajna nem mindenkinek úgy alakul az élete ahogy kellene.. de életem legjobb időszakát élem.. kopp kopp..
Rólad mindig a sövényen túlból a mókus jut eszembe.(és persze a vadász amelyik szo..ni jár a medvéhez) . mint aki redbullal főzi a kévét..kényszeredetten vigyorog és nyargalászik állandóan. :)
Tóni ismerősei is jobban teljesítenek.
http://hirtv.hu/ahirtvhirei/fura-palyazaton-nyerte...
Tényleg nem veszed észre magad h sok, és a fórumnak ártalmas vagy?
Te vagy képtelen sajna a fejlődésre. Előnyöd h asse tudod mi fán fterem. Elvagy sőt tobzódsz a lábvizedben: h 1 más által működtetett és fizetett fórum megy rá mert itt ejakuálsz riasztóan és megteheted agyamenten: bagatell. Kisshercegnek a számlát h te jól mulatsz itt, ne feledd kifizetni, tudod, no free lunch. És meg se suhintson még az árnyéka se h tőled érdemi nem volt. Más 2 szava többet ért mint a te papagáj orgiád, de megtestesítetted a nyomuló prolit, túl is toltad mert megtehetted. Tudod miért? mert ez 1 liber oldal :-) többen ezért szeretjük és ezért írunk ide. Leckéket mondasz fel de mint az értetlen diák aki lemaradt a 2. óránál… érthető, kb ennyire van képzettséged és tudásod, de légyszi vissza a nagy arcból. Közutálat övez, egyértelmű. Rossz promó vagy a Pártnak, átok ennek a fórumnak. Krumplibogár a krumplin.
Mielőtt: én írtam több eredetit és fejlesztőt, ahogy mások is és mindig ráírtál tömeges katyvasz sorokat h más ne lássa és süllyedjen el. Te és a tévtanaid virítsanak felül…
Prospi kultúrember, kifejti a nézeteit, lehet reagálni. Te viszont 1 agresszor dömper vagy, kinyírsz mindenkit, személyeskedsz, szemétkedsz, semmi tartalommal. A legártalmasabb folyondár, megyek én is, örülhetsz h szócsöveddé tettél 1 másra hivatott fórumot.
Beteg vagy (a diagnózist is tudom de nem írom), és sajna hasonló betegek bénítják a hasonló fórumokat szerteszét a világban. Sok megoldódott már a neten, az ármányok kiszűrése a következő feladat.
Utálnak itt. Tudod. Mégis nyomod. Külön topikban is, h majd a „gondolataidra” megébred bárki. Nem fog, ostoba vagy királyfi, maradj a békatestben és fogj vissza, keress más budit. Teszternek jó voltál, tudjuk, mondtad 1000x a mantrát. Elég 1x is, értő a közeg de az ismételgetést árulod. Mondod h magad se látsz tisztán és levezetsz itt, mégis kinyilatkozol és alázol. Más fórumokon udvarias, elegáns beszélgetések folynak, ezt itt te lehetetlenítetted el. Hadd ne a túlnyomott hülyeségeidről szóljon már a topik, köszi előre is.
Mondjuk egy Watergate ügy ami Nixon mint usa elnök bukását hozta hogyan nézne ki egy mai illiberális államban?
Mondjuk Oroszországban, vagy Törökországban? Pl úgy, hogy az ügyben szimatolgató civilt a nyílt utcán lelövik, vagy bebörtönzik egy ürüggyel? Vagy elgázolja egy autó véletlenül?
Nyilván egy Washington Post nem egy civilszervezet, esetleg politikai szempontok is , de ha nincs az egész mögött egy visszaélés az állami hatalommal akkor nincs ügy, vagy nem ez a vége az ügynek. Lehallgatná a poltikai ellenfeleit, betör a székházukba és az a jéghegy csúcsa.
Ez egy illiberális államban a dolgos hétköznapok kb. Teljesen normál ügymenet. Senki nincs aki ugráljon miatta mert csúnya véget fog érni, jobb ha nem üti bele az orrát.
Ez nem lehet cél szerintem, vagy erre kellene menni szerinted?
Ennek az egésznek a szerepe a kontroll lenne. Ha ez jól működik, sokféle civilszervezettel akik mindenbe beleütik az orrukat. Akkor működik jól.
Ellenőrzés visszacsatolás az minden működő rendszer alapja. Pl adófizetés , de ellenőrzés visszacsatolás nem. Csábítás lenne azért. :)
Egy állami működésben ahol vannak ellenőrző szervek, csak éppen a haverok vezetik akkor nagyon sokféle ellenőrzés elképzelhető.
Nem árt ha ez a része jól működik egy társadalomnak vsz. Ennek persze az is a következménye sok olyan eset is lehet ahol civilek túlpörögnek valamin, vagy politika is belekeveredik stb. Esetleg civilek nem annyira szakszerűek. Vannak ilyen pittyputtyok.
De még mindig jobb mintha néhány állami vezető józan belátására van bízva, és korrektségére kizárólag. Majd kijön a tisztiorvos vagy akárki aki xy-nak a lekötelezettje ilyen olyan okból . Ugyanez ennél összetettebb dolgokban is mint egy ilyen intézet.
Mondjuk ha már adó a hosszú bájtok éjszakája. Simicska mint adóhivatal vezetője , és minden rendben és ellenőrizve. :) Hát szerintem civilekért kiállt. Lehetőleg 500 civilszervezet ott nyüzsögjön és akadékoskodjon rajta, hogy mi is volt itt a hosszú bájtok éjszakáján. Milyen informatikai csodák történtek az adatokkal.
Nyilván ha civilek aktívak akkor lehet túlbuzgóság is a következménye.
De vsz még mindig jobb ha 100 vaklárma van mintha előadják a Száll a kakukk fészkére című sztorit egyszer , de azt lehetőleg évtizedeken keresztül, ha már lúd legyen kövér.
Rendszerváltás környékén volt egy román árvaotthonról film. Azt csak erősidegzetűeknek ajánlom.
Szerintem nem ördögtől való ha gonosz Soros pénzelte , ha gonosz norvégok, ha gonosz akárkik , hogy civilek akadékoskodnak az ilyen helyek környékén, meg máshol is.
Mert ugye bízom én derék vezetőinkben, sugárzik róluk a felelősségteljesség, rend , fegyelem, ész, és a tisztesség. :) Csak hát mégis biztos ami biztos. Nekem ez a véleményem a kérdésről.
Pontosan , az állam mutasson önmérsékletet, oké elhiszi mindenki amit mond egy politikus, hogy biztos úgy van, de szeretne is rápillantani mégis hátha eltévesztette. :) Ezt tűrje az állam sőt örüljön neki, hogy civilek a kontrollból kivennék a részüket. Szerintem ez a normális.
"ez a civil kontroll". Ez nem civil kontroll, hanem hazugsággyár - amennyiben nem volt hozzájárulás. Hazugságok alapján pedig érzelmek felkorbácsolására tett kísérlet. De az állam mutasson önmérsékletet...:-)!
Pont tökéletesen látszik, hogyan operálnak ezek a "civil" szervezetek.