Zozo ezt elfelejtetted kommentelni
phiona Előzmény: #795176Tényleg nem veszed észre magad h sok, és a fórumnak ártalmas vagy?
Te vagy képtelen sajna a fejlődésre. Előnyöd h asse tudod mi fán fterem. Elvagy sőt tobzódsz a lábvizedben: h 1 más által működtetett és fizetett fórum megy rá mert itt ejakuálsz riasztóan és megteheted agyamenten: bagatell. Kisshercegnek a számlát h te jól mulatsz itt, ne feledd kifizetni, tudod, no free lunch. És meg se suhintson még az árnyéka se h tőled érdemi nem volt. Más 2 szava többet ért mint a te papagáj orgiád, de megtestesítetted a nyomuló prolit, túl is toltad mert megtehetted. Tudod miért? mert ez 1 liber oldal :-) többen ezért szeretjük és ezért írunk ide. Leckéket mondasz fel de mint az értetlen diák aki lemaradt a 2. óránál… érthető, kb ennyire van képzettséged és tudásod, de légyszi vissza a nagy arcból. Közutálat övez, egyértelmű. Rossz promó vagy a Pártnak, átok ennek a fórumnak. Krumplibogár a krumplin.
Mielőtt: én írtam több eredetit és fejlesztőt, ahogy mások is és mindig ráírtál tömeges katyvasz sorokat h más ne lássa és süllyedjen el. Te és a tévtanaid virítsanak felül…
Prospi kultúrember, kifejti a nézeteit, lehet reagálni. Te viszont 1 agresszor dömper vagy, kinyírsz mindenkit, személyeskedsz, szemétkedsz, semmi tartalommal. A legártalmasabb folyondár, megyek én is, örülhetsz h szócsöveddé tettél 1 másra hivatott fórumot.
Beteg vagy (a diagnózist is tudom de nem írom), és sajna hasonló betegek bénítják a hasonló fórumokat szerteszét a világban. Sok megoldódott már a neten, az ármányok kiszűrése a következő feladat.
Utálnak itt. Tudod. Mégis nyomod. Külön topikban is, h majd a „gondolataidra” megébred bárki. Nem fog, ostoba vagy királyfi, maradj a békatestben és fogj vissza, keress más budit. Teszternek jó voltál, tudjuk, mondtad 1000x a mantrát. Elég 1x is, értő a közeg de az ismételgetést árulod. Mondod h magad se látsz tisztán és levezetsz itt, mégis kinyilatkozol és alázol. Más fórumokon udvarias, elegáns beszélgetések folynak, ezt itt te lehetetlenítetted el. Hadd ne a túlnyomott hülyeségeidről szóljon már a topik, köszi előre is.