Szerintem azt mondja, hogy Európa legjobban fejlődő cégébe az ECB beszáll, mert ők is szeretnének egy kis morzsához jutni a "gázszerelő cégeiben".
Szerintem azt mondja, hogy Európa legjobban fejlődő cégébe az ECB beszáll, mert ők is szeretnének egy kis morzsához jutni a "gázszerelő cégeiben".
Jól csinálják. Bejöttek nagyon az előrejelzéseim. Most segítenek a 12.500 alá menetelben.
Ezért írtam, hogy Draghi nehogy bekavarjon.
2017. május 4. 14:04
Na szóval félre a viccelődéssel.Még benne van a pakliban, hogy 12.600-nál megfordul és csinál vagy egy dupla tetőt (visszateszteli), vagy egy kevéssel magasabb új csúcsot.
De utána már legalább 12.500 alá kellene mennie---------------------------------------------------------------------------
12.600-ig lement, majd eddig visszajött 12.646-ig
Én saxozom, itt rárakom és kész, sőz a dax ma érte utol a dj-t ill. a dó csúcsával most van egy szinten.
Ez azért mindig nézőpont kérdése...
Képként nem tudtam betenni, de ott alul tudod állítani az időt..
https://stooq.com/q/?s=^spx&d=20170504&c=1y&t=l&a=...
Nem a szabásmintától függ. Honnan tudod, hogy akkor lemaradó volt?
A felfelé hullámokat próbáld meg mindkettőnél beszámozni. Az dönti el, hogy melyik tart előbbre és melyik a lemaradó.
Tedd rá az sp-re a daxot. A 2015-ös csúcsnál is az sp volt a lemaradó.
Hát én ezzel vitatkoznék. Az SP jóval előrébb tart. A gondom az volt, hogy mikor érjük el az USA-t. Máskor írtam is, hogy ez abból származik, hogy előbb kezdte a FED a vásárlást.
Sziasztok, jelenlegi DAX árfolyam 2430-35 SP árfolyamnak felel meg. Kíváncsi leszek, melyik lesz az erősebb?