megvan rá az esély.
Váratlan volt ez a le korrekció, viszont 30 percesig az indik kimerültek. Mindegy nyitogattam még lejjebb.
megvan rá az esély.
Váratlan volt ez a le korrekció, viszont 30 percesig az indik kimerültek. Mindegy nyitogattam még lejjebb.
Ha felmegyünk 12.550-ig, akkor valószínűleg az 50%-os fibo-ig korrigál vissza, ami 12.513-on található.
Utána megint emelkedés, ami még nem dőlt el, hogy meddig.
Vagy visszateszteli az új csúcsot (nagyobb a valószínűsége) vagy kilő és felszalad a 161.8%-os fibo-ig 12.643-ig.
igen, oda várom. Meg van még ugyan a 12.643-ra az esély, de még korainak tartom. Esetleg a második fel körben lehetne.
12517-nél van az emelkedő sáv felső vonala. Itt zártam a magasabb szinten nyitott longokat. Most már csak 12.390 alatt nyitottak maradtak nyitva.
12.475-ig végig nyitogattam a longokat. Bíztam a felmenetelben.
Április 25.-én a 22 óráig tartó kereskedésnél a 12.495 volt a korábbi csúcs.
Azt nézem, jól működik a 495, csak alulról tartja. Honnan találsz ilyen számokat?
DAX órás oldalazás a választások óta. Tegnap kilépett belőle fel picit, ma visszatesztnél tart, de alapvetően a héten további oldalazásra számítok. Természetesen a fél százalékos föl-le mozgásban a tőke áttétellel keresni lehet.