Értem én, és igazad is van, mert ugye felfelé mehet akár 1 milla pontot is, lefelé meg 12 500-at sem.
Értem én, és igazad is van, mert ugye felfelé mehet akár 1 milla pontot is, lefelé meg 12 500-at sem.
Csak a majré nagy úr, ha elkezd emelkedni erősen képes az ember dobni veszteségben. Különösen mostanában longban volt kifizetődő lenni.
Te mondtad, hogy ezek csak 1-2 órára befolyásolnak. Általában én is egyetértek vele, kivéve egy Brexit, vagy egy Trump :)
Olvastam az itinert, de most meg olyasmit írtál, hogy gyorsan kell lemenni 200 köré. Gondoltam, változott valami.
Annyi változott, hogy sok idő ment el, így lehet, hogy az új csúcsocska nem lesz meg, hanem csak 12.470-12.490-ig mehet majd fel.
2017. április 26. 11:04
Terv: Hamarosan megint nekimegyünk a 12.450-es támasznak. Most már valószínű, hogy törjük lefelé.
A következő támasz a korábbi csúcs a 12.375-12.390.
Innen megint visszapattanunk és csinálhatunk egy kis új csúcsocskát 12.500 körül. Na innen, elsőként 12.300 lenne.
Utána fel egy kis korrekció és le 12.200 alá.
Jaaaj, hát a vég célig még több fel és le irány van. Hogy olvastad el a tegnap reggeli útvonal tervet?
Ő igyekszik minden hullámot meglovagolni, egyelőre igen nyögvenyelős ez az esés!
Amcsiknál lát még valaki rajtam kívül napos dupla csúcsot? Tegnap elég szépen lefordultak...
Várod a 12 150-et, de 380-on longban gondolkozol. Nem fogom az adást...
Várom longra 12.380 körül. Lehet, hogy leejtik a 23.6%-os fiboig 12.356-ig, de nem biztos.